homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-85

#1597 2008-07-16 15:41:19

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

nu se stie putea sa bage orice cod eu stiu ca la mine am pus unul la vrjeala l-a primit si acum nu mi-l mai aduc aminte

stiu sigur ca mergea facut cont si cu 12345 la cod postal

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-07-16 15:43:02)

#1598 2008-07-16 15:42:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

simy_alexandra a scris:

alinuutza_81_23_11 a scris:

astept sa vad ce culoare or sa se faca patratelele lui rallu.... si dupa insomniac member mai e ceva? hmmm tre sa iti stergi contul si o iei de la capat..... hi hi hi

dupa insomniac te duci si mai si dormi rotfl

exact

#1599 2008-07-16 15:43:36

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

cocoleta a scris:

True. Eu asa fac de obicei. Il considera cod de state smile

#1600 2008-07-16 15:45:48

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

SonneAle a scris:

skumpi a scris:

alexia a scris:

fetele help repede! Cat de rece tre sa fie mancarea dupa ce o faci ca sa poti sa o bagi in frigider? Cratitza in care e mancarea mai e foarte putin calaie asa... merge sa o bag ?

trb sa fie rece...acuma nah...risca`te si bag`o asa dak te grabesti smile

eu am bagat-o si calda calda neutral  a fost o urgenta, numai ce o incalzisem si asezasem masa si a trebuit sa plecam pt cateva zile, am bagat-o asa in frigider. daca s-a stricat, asta nu mai retin

daca bagi mancarea calda in frigider, nu se strica mancarea, ci frigiderul. nu se strica mancarea daca o lasi afara pana se raceste...numai sa nu fie cu carne si sa fie foarte cald si sa o uiti afara...daca te grabesti, pune oala cu mancare in chiuveta si umple-o cu apa rece -chiuveta, nu oala lol.

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-07-16 15:46:24)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1601 2008-07-16 15:46:25

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Chocolate22 a scris:

Andreea86 a scris:

cioco, nu toate forumurile pot fi ca al nostru. big_smile suntem unice... wink
p.s. mie chiar mi-a trecut tot de la cuminol...de la prima pastila. de fiecare data cand am luat. rotfl si infectia a revenit mereu (si am o presimtire ca o sa revina si acum...ca am facut dus cu apa rece...si o sa fac in continuare ca boii astia au oprit apa calda...deci maine ma duc sa iau si eu o cutie de cuminol just in case....sa am am in casa in caz de ma mut iar pe WC rotfl )

si mie mi-a trecut repede cu astea, si urinex a dat rezultate. de la leucocite 15, in 3 zile aveam decat 8. normalul era de 4.
ciudat ca nu am avut cine stie ce simptome. doar urina era mai inchisa la culoare. nici nu banuiam ca am infectie neutral

eu trebuia sa ma duc la baie din minut in minut... ma ridicam de pe wc si nu ajungeam pana in pat si iar aveam senzatia ca trebuie sa fac pipi (dar logic ca daca nu duceam la wc nu faceam nik)...iti zic....am petrecut 1 nopate intreaga pe wc. rotfl si cum am luat o singura pastiluta, in 20 de minute am reusit sa adorm...nu mi-a venit sa cred.

alexia a scris:

Fetele care aveti pisica (femela) . Aveti idee daca framantatul ala cu labutzele din fatza e semn k e in calduri? Asa facea motanul meu cand era in calduri... dar si la ele e la fel? wtf?

Framantatul e semn ca ii face placere. cam la fel ca torsul. de cand erau micuti si framantau sanii mamicii ca sa dea lapte...si cand se fac mari asa fac mereu cand le face placere ceva (de exemplu cand le alinti). big_smile

Mai am de citit...pf...mult ati mai scris...mai comentez pe parcurs ce citesc... tongue

alexia a scris:

la ce varsta e bine sa fie sterilizate? Mie mi-e putin frica... La motan n-am avut treaba pt ca procedura e simpla, dar la pisici e operatie de-a binelea sad

cam pe la 1 an....dar si dup-aia e ok (ca intreba evilpink daca la 2 ani nu e prea mare...nu e...doar pe la 8-9ani sa zicem ca mai pot apare probleme la anestezie, dar daca doctorul e bun poti si atunci sa o sterilizezi...dar la 2 ani sigur e ok)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#1602 2008-07-16 15:46:32

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

m-am plictisit de Dr. House.. la ce sa ma uit?
Un serial misto imi recomandati si mie? Am vazut nip/tuck, grey's anatomy, Lost.
M-as baga la 4400 dar am inteles ca e cam scary si numai de scary n-am eu nevoie acum... ceva palpitant, cu actiune, dragoste... ceva gen Lost grater

Ultima oara a fost editat de alexia (2008-07-16 15:47:26)

#1603 2008-07-16 15:47:11

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu pun 12345 din comoditate rotfl

asa ... sa va zic ... ce prost lol ca banii nu erau in portofel ci aruncati prin geanta. nu a avut curaj sa mi-o deschida de tot ci numai a tras putin fermoarul cat sa traga portofelul rotfl
portofelul era gol. si asa aveam doar 30 de lei in geanta. lol si-a luat teapa singur rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1604 2008-07-16 15:47:45

persifona
Vizitator

JanisJoplin a scris:

Persi bravo daca iti da bani sa faci! big_smile fa'o...esti colega cu ea lol  mama nu are bani sa'mi dea tongue
am luaat tzigaaari
ma duc sa ma linistessssc

O sa-l fac, dar sincer mi-e ca-s bani aruncati pe geam. Da daca are mama de unde sa dea.. noi sa fim sanatosi big_smile

#1605 2008-07-16 15:47:47

norishorulalb
Banat

alexia a scris:

Un serial misto imi recomandati si mie? Am vazut nip/tuck, grey's anatomy, Lost.
M-am baga la 4400 dar am inteles ca e cam scary si numai de scary n-am eu nevoie acum... ceva palpitant, cu actiune, dragoste... ceva gen Lost grater

Tell me You Love Me
dar nu e subtitrat

#1606 2008-07-16 15:47:51

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

sparkle a scris:

cocoleta a scris:

puii mei lol nu merge lol
nu pot sa ii schimb parola lol ca na... eu lu' vitu meu incerc sa-i sparg parola big_smile rotfl2  ca el ori de cate ori imi prinde messul deschis si eu nu sunt pe faza, imi intra in arhiva si incepe: "cine e asta? dar de ce vb cu el? eu ti-l sterg! ia da-mi sa-mi notez id-ul asta? da' cu asta de ce vb? de unde il stii?"   voiam numai sa pot intra pe messul lui din cand in cand sa vad ce offlineuri primeste neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1607 2008-07-16 15:48:03

sparkle
Full member

alexia a scris:

Charmed big_smile Ala cu 3 vrajitoare

#1608 2008-07-16 15:50:10

SonneAle
Addicted member

nicole lol  mie nici frigiderul nu mi s-a stricat lol doamne ajuta lol  nu e regula sa bag mancarea calda tongue no way! dar atunci chiar n-aveam solutie neutral

#1609 2008-07-16 15:51:19

sparkle
Full member

SonneAle, incearca sa stai langa el cand se logheaza. Sa prinzi o litera, doua din ce tasteaza. Cu putin noroc iti dai seama care e parola. Eu am descoperit una numa' pt ca stiam ca incepe cu o anumita litera.. si-am cautat intr-un mini dictionar englez-roman toate cuvintele care aveau legatura cu o formatie care-i placea mult. Si am descoperit parola dupa cateva minute de rasfoiala. Vezi ca daca incerci mai multe parole, e posibil sa se blocheze contu'. Poti sa reiei incercarile periodic, sa nu risti blocarea.

Ultima oara a fost editat de sparkle (2008-07-16 15:51:56)

#1610 2008-07-16 15:51:49

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

sparkle a scris:

alexia a scris:

Charmed big_smile Ala cu 3 vrajitoare

Regenesis..CSI tongue

Sim y 

#1611 2008-07-16 15:52:13

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

SonneAle a scris:

nicole lol  mie nici frigiderul nu mi s-a stricat lol doamne ajuta lol  nu e regula sa bag mancarea calda tongue no way! dar atunci chiar n-aveam solutie neutral

na probabil ca nu se strica daca faci asta o data...sa nu faci des smile eu oricum, am combina noua de 1 an si o pazesc ca pe ochii din cap, ca inainte am avut un harb de-al mamei de cand era domnisoara rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1612 2008-07-16 15:52:46

norishorulalb
Banat

eu am spart la conturi..la greu rotfl

#1613 2008-07-16 15:52:55

SonneAle
Addicted member

eh, m-am plictisit sa tot incerc lol

#1614 2008-07-16 15:52:58

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

SonneAle a scris:

sparkle a scris:

cocoleta a scris:

puii mei lol nu merge lol
nu pot sa ii schimb parola lol ca na... eu lu' vitu meu incerc sa-i sparg parola big_smile rotfl2  ca el ori de cate ori imi prinde messul deschis si eu nu sunt pe faza, imi intra in arhiva si incepe: "cine e asta? dar de ce vb cu el? eu ti-l sterg! ia da-mi sa-mi notez id-ul asta? da' cu asta de ce vb? de unde il stii?"   voiam numai sa pot intra pe messul lui din cand in cand sa vad ce offlineuri primeste neutral

da de ce sa va spargeti parolele?nu vi le stiti?

Sa nu te astepti sa te salut!

#1615 2008-07-16 15:53:27

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

sparkle a scris:

SonneAle, incearca sa stai langa el cand se logheaza. Sa prinzi o litera, doua din ce tasteaza. Cu putin noroc iti dai seama care e parola. Eu am descoperit una numa' pt ca stiam ca incepe cu o anumita litera.. si-am cautat intr-un mini dictionar englez-roman toate cuvintele care aveau legatura cu o formatie care-i placea mult. Si am descoperit parola dupa cateva minute de rasfoiala. Vezi ca daca incerci mai multe parole, e posibil sa se blocheze contu'. Poti sa reiei incercarile periodic, sa nu risti blocarea.

io i-am aflat fostului vreo 2 parole...era de ajuns sa stiu ce anime a vazut in ultima vreme..si imediat imi dadeam seama de parola (ori un personaj.ori titlu animeului..etc)..fu simplu rau.. big_smile

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.