homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatie pt corectarea miopiei

#1 2008-07-15 13:51:34

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

operatie pt corectarea miopiei

a facut cineva operatie cu laser pt corectarea miopiei?...dak da...as vrea vrea sa stiu unde...cum se simte...cat a costat...si alte amanunte va rog

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2 2008-08-05 02:02:10

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: operatie pt corectarea miopiei

am o vecina care si-a facut o operatie pt schimbarea cristaluiui... se simte f bne..

cred k la aceeasi clinica iti poti face si operatie pt corecarea miopiei...nu bag mana in foc...
da dna dr e o draguta(dr catalina corbu) , eu ma duc la ea de appe 2 ani .. in noiembrie imi dau jos ochelarii big_smile
e clinica particulara, se numeste oftalinic, e la universitate chiar qm iesi din metrou la et 1...
mi-e mi-a zs o idioata...care se mai da si mare dasteapata (appo sa nu va duceti niciodata la dna monica pop--parca asa o cheama-directoarea spitalului de oftamologie buc) k mie mi-a zs k nu imi creste coreneea corect...m-a speriat ingrozitor...si am faqt analiza la dna corbu si nu am nica la cornee...

ti-o recoman din tot sufletul big_smile

sper k nu e reclama...nu-mi iese nica mie k o laud big_smile

ahh a costat-o operatia ..cam 20 mil, da mai era un altfel de cristalin cal vreo 18....nush c sa iti zc... o consulatie costa anu trecut ... in jur de 60 ron ...si tr sa iti faci programare q cel ptn o luna inainte ...

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2008-08-05 02:04:11)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3 2008-08-05 09:29:21

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: operatie pt corectarea miopiei

Un prieten a facut la doctorita Besleaga de la spitalul SRI. Am inteles ca e super tipa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.