|
Nu esti logat.
Un pic zapacita...#1 2008-07-15 15:24:03
un pic zapacita...am o intrebare, poate pare stupida dar ma vad nevoita sa o pun. am citit pe un forum despre o tipa care ramasese insarcinata si nu putea pastra sarcina pt ca exista riscul ca fatul sa aiba malformatii. motivul? pt ca luase anticonceptionalele rau, nu din prima zi de ciclu. nu inteleg, adica anticonceptionalele pot provoca malformatii fatului? mie medicul de la planing mi`a zis sa iau prima pastila in a 3 zi parca...nu stiu exact, dar oricum nu in prima zi. deci parerile sunt impartite si eu nu stiu ce sa cred ! as fi vrut sa o rog pe tipa aia sa`mi explice dar subiectul era inchis. va multumesc. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #2 2008-07-15 15:25:11
Re: un pic zapacita...daca esti insarcinata si iei ac.peste sarcina atunci copilul poate sa se nasca cu malformatii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-15 15:27:43
Re: un pic zapacita...aaa, atunci cred ca la asta s`a referit. acum imi faceam griji...am impresia ca n`am postat subiectul asta unde trebuie nu? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-07-15 15:28:36
Re: un pic zapacita...daca ai luat pilulele incepand cu a treia zi de menstra, trebuie sa tre protejezi suplimentar 7 zile I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|