|
Nu esti logat.
Cervicita cronica si CIN II#1 2008-07-15 16:39:01
Cervicita cronica si CIN IIBuna Ziua, Offline #2 2008-07-15 16:40:33
Re: Cervicita cronica si CIN IIpapailomul a fost extirpat de acolo?medicul tau ce ti-a recomandat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-15 16:48:02
Re: Cervicita cronica si CIN IImi-a prelevat o bucata de col prin electrorezectie/conzatie, iar acum mi-a recomandat aplicarea de ovule cu echinaceea seara la culcare; insa durerile persista - arsuri, junghiuri, ca si inainte de LEEP (electrorezectie); am aplicat si crema aldara, dar fara rezultat pentru condiloame. Offline #4 2008-07-15 16:53:20
Re: Cervicita cronica si CIN IIas dori foarte mult si un raspuns de la d-na doctor pentru diacnostic. Offline #5 2008-07-15 16:54:53
Re: Cervicita cronica si CIN IImonica citeste regulile ai warn! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-15 17:07:52
Re: Cervicita cronica si CIN IIda, cu scuze; a fost putin confuza cu regulile; am sa sterg acelasi mesaj - pe care l-am postat la alta rubrica (multumesc de atentionare). Offline #7 2008-07-15 18:11:05
Re: Cervicita cronica si CIN IIdurerile apar la contact sau sponta... din cate stiu eu hpv-ul nu da dureri.... poti sa faci vaccinul daca nu ai una din tulpinile continute de el VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-07-16 00:03:20
Re: Cervicita cronica si CIN IIMonika, imi dau si eu cu parerea, deoarece am avut/am si eu o pb asemanatoare : HPV. Eu nu am avut rana pe col, dar am avut condiloame. Aldara este foarte buna, dar tb sa ai rabdare. Ai facut cel putin o cutie? De asemenea , ovulele cu echinaceea ( am avut si eu), si poate ar tb sa iei si Isoprinosine ( pastile pt imunitate). In rest , daca ai facut conizatie si tesutul bolnav s-a eliminat , eu zic ca nu ai de ce sa-ti mai faci griji... Offline #9 2008-07-16 03:16:23
Re: Cervicita cronica si CIN IIRose spune-mi si mie te rog ovulele cu echinaceea ataca latexul? Maine, de fapt azi trebuie sa-mi cumpar si eu si eram curioasa sa stiu daca voi avea "interdictie" la dunga-dunga sau nu . Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #10 2008-07-16 04:58:50
Re: Cervicita cronica si CIN IIva multumesc tuturor pentru incurajari. Offline #11 2008-07-16 08:00:37
Re: Cervicita cronica si CIN IIiubirica la cat timp dupa interventie ti-a dat sa iti pui ovulele aste? si cat timp? si cat costa vaccinul la Sanador,doza?dupa interventie la cat timp te-a chemat la control si ti-a mai dat ovule ceva de pus? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-07-16 11:35:38
Re: Cervicita cronica si CIN IIPai abia acum la aprox 10 luni mi-a dat ovulele cu echinaceea, atunci nu aparusera. Acum mi-a dat pentru imunitate, 1/saptamana, nu a zis pana cand ovulele si 1data/sapt spalaturi cu echinaceea. Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #13 2008-07-16 11:45:05
Re: Cervicita cronica si CIN IIpink muta subiectul la medicale te rog mami de minuni Offline #14 2008-07-16 13:19:14
Re: Cervicita cronica si CIN IIse pare ca topicul a fost mutat deja... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-07-16 13:45:58
Re: Cervicita cronica si CIN IINici pe mine nu ma incanta . Acum nu stiu, eu oricum la un an de la interventie , adik prin septembrie ma voi duce sa mai fac o testare ADN HPV sa vad daca s-a negativizat virusul si o sa folosesc pana atunci 1/sapt. Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #16 2008-07-16 13:50:09
Re: Cervicita cronica si CIN IInu e reclama.intrebam unde se gasesc tocmai in ideea ca daca imi da si mie sa stiu unde le gasesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-07-16 13:57:51
Re: Cervicita cronica si CIN IICu placere Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #18 2008-07-16 14:10:02
Re: Cervicita cronica si CIN II
de ce nu l-ai mutat tu? Offline #19 2008-07-16 14:18:32
Re: Cervicita cronica si CIN IIDoream sa aflu parerile voastre in legatura cu faptul ca mi s-a descoperit si putin lichid in punga lui Douglas , dar si un chist pe uter. Durerile (intepaturi) jos pelviene, care se lasa si pe picior uneori, sa fie oare rezultatul acestora si nu al HPV-ului si al cervicitei cronice (intretinuta de candida si streptococul B)?! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|