homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervicita cronica si CIN II

#1 2008-07-15 16:39:01

monica01
New member
Inregistrat: 2008-07-14

Cervicita cronica si CIN II

Buna Ziua,

As dori si eu parerea dvs despre urmatorul diagnostic si un posibil tratament -naturist sau de alta natura?! Credeti ca medicamentul cervucid este indicat?
Diagnostic: rezultat la examenul histopatologic al piesei prelevate:
"Cervicita cronica glandulo-chistica ulcerativa polipoida.
Displazie simpla si moderata (CIN I - CIN II) dezvoltata pe fonsul unui papilom plan."

va multumesc

#2 2008-07-15 16:40:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Cervicita cronica si CIN II

papailomul a fost extirpat de acolo?medicul tau ce ti-a recomandat?

taratament naturist nu cunosc.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-15 16:48:02

monica01
New member

mi-a prelevat o bucata de col prin electrorezectie/conzatie, iar acum mi-a recomandat aplicarea de ovule cu echinaceea seara la culcare; insa durerile persista - arsuri, junghiuri, ca si inainte de LEEP (electrorezectie); am aplicat si crema aldara, dar fara rezultat pentru condiloame.

multumesc pentru sfaturi

#4 2008-07-15 16:53:20

monica01
New member

as dori foarte mult si un raspuns de la d-na doctor pentru diacnostic.
multumesc pentru timpul acordat

#5 2008-07-15 16:54:53

evilpink
Banat

monica citeste regulile ai warn!
o s aii las eu un link doctoressei cu problema cand o sa intre o sa iti raspunda.de ce fel de dureri vorbesti?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-07-15 17:07:52

monica01
New member

da, cu scuze; a fost putin confuza cu regulile; am sa sterg acelasi mesaj - pe care l-am postat la alta rubrica (multumesc de atentionare).
-vorbesc de dureri vaginale (interne, pelviene) - care nu stiu daca se datoreaza HPV-ului pe care il am - mentionez ca si radacini: 31 si 6 sau este de la rana pe col, care acum e cronica ;- nu stiu daca durerile sunt specifice HPV-ului; totodata sun purtatoare si de candida.
Credeti ca ar mai fi eficient vaccinul contra HPV -ului in cazul meu? am inteles ca ar avea efecte secundare chiar mortale sau paralizii
multumesc

#7 2008-07-15 18:11:05

evilpink
Banat

durerile apar la contact sau sponta... din cate stiu eu hpv-ul nu da dureri.... poti sa faci vaccinul daca nu ai una din tulpinile continute de el smile

puss puss puss

#8 2008-07-16 00:03:20

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Monika, imi dau si eu cu parerea, deoarece am avut/am si eu o pb asemanatoare : HPV. Eu nu am avut rana pe col, dar am avut condiloame. Aldara este foarte buna, dar tb sa ai rabdare. Ai facut cel putin o cutie? De asemenea , ovulele cu echinaceea ( am avut si eu), si poate ar tb sa iei si Isoprinosine ( pastile pt imunitate). In rest , daca ai facut conizatie si tesutul bolnav s-a eliminat , eu zic ca nu ai de ce sa-ti mai faci griji...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#9 2008-07-16 03:16:23

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Rose spune-mi si mie te rog ovulele cu echinaceea ataca latexul? Maine, de fapt azi trebuie sa-mi cumpar si eu si eram curioasa sa stiu daca voi avea "interdictie" la dunga-dunga sau nu big_smile.

Monica01, ca si Rose imi dau si eu cu parerea ca am avut o pb asemanatoare: HPV si rana pe col. Rana nu doare, cel putin pe mine nu m-a durut iar virusul nu cred ca "doare".
De asemenea am facut vaccinul si ma simt foarte bine. Fara efecte secundare, fara paralizie...cel putin deocamdata sad. Anyway, el poate fi facut si daca ai una din tulpini insa eficacitatea lui este mai scazuta, de 50%.
Multa sanatate. puss

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#10 2008-07-16 04:58:50

monica01
New member

va multumesc tuturor pentru incurajari.

#11 2008-07-16 08:00:37

evilpink
Banat

iubirica la cat timp dupa interventie ti-a dat sa iti pui ovulele aste? si cat timp? si cat costa vaccinul la Sanador,doza?dupa interventie la cat timp te-a chemat la control si ti-a mai dat ovule ceva de pus?

puss puss puss

#12 2008-07-16 11:35:38

iubirica
Full member

Pai abia acum la aprox 10 luni mi-a dat ovulele cu echinaceea, atunci nu aparusera. Acum mi-a dat pentru imunitate, 1/saptamana, nu a zis pana cand ovulele si 1data/sapt spalaturi cu echinaceea.
M-a chemat la control la doua luni de la interventie, sa vedem cum arata colul si era perfect, se recuperase foarte bine deci nu a mai fost nevoie de ovule. In aceeasi zi , tot la Sanador am facut vaccinul (550 RON doza). Am continuat apoi cu celelalte doze la 2 luni de la prima si la 6 de la prima.

#13 2008-07-16 11:45:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pink muta subiectul la medicale te rog

mami de minuni hjarta

#14 2008-07-16 13:19:14

evilpink
Banat

se pare ca topicul a fost mutat deja...

pai cate ovule ti-a zis sa pui adica o cutie presupun ca are un anumit numar de ovule... si unde se gasesc ovulele astea? sper ca nu trebuie sa faci un astfel de tratament pt.tot restul vietii nu de alta dar nu ma incanta deloc ideea smile

multumesc iubirica puss

puss puss puss

#15 2008-07-16 13:45:58

iubirica
Full member

Nici pe mine nu ma incanta smile. Acum nu stiu, eu oricum la un an de la interventie , adik prin septembrie ma voi duce sa mai fac o testare ADN HPV sa vad daca s-a negativizat virusul si o sa folosesc pana atunci 1/sapt.
Ovulele le-am gasit la farmacia Farmedica, am citit si pe aici pe forum si pe internet ca ar fi singura din Bucuresti unde se gasesc. Voi pune si linkul cu adresa lor (sper sa nu fie reclama lol http://www.ghidul.ro/firma.php?id=39962
puss

#16 2008-07-16 13:50:09

evilpink
Banat

nu e reclama.intrebam unde se gasesc tocmai in ideea ca daca imi da si mie sa stiu unde le gasesc

ms.puss

puss puss puss

#17 2008-07-16 13:57:51

iubirica
Full member

Cu placere puss

#18 2008-07-16 14:10:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu_vreau a scris:

pink muta subiectul la medicale te rog

de ce nu l-ai mutat tu? rotfl
scuzati de offtopic

#19 2008-07-16 14:18:32

monica01
New member

Doream sa aflu parerile voastre in legatura cu faptul ca mi s-a descoperit si putin lichid in punga lui Douglas , dar si un chist pe uter. Durerile (intepaturi) jos pelviene, care se lasa si pe picior uneori, sa fie oare rezultatul acestora si nu al HPV-ului si al cervicitei cronice (intretinuta de candida si streptococul B)?!

Multumesc. Cu bine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.