homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize sange

#1 2008-07-15 17:58:12

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

analize sange

stiu ca obiectul principal il reprezinta analizele de secretie dar in urma analizelor de sange mi'a reesit "anemie normocitara normocroma; trombocitopenie". medicul de familie nu mi a zis decat ca se datoreaza ciclului..si sa iau suplimente cu Fe. Ar trebui totusi sa ma ingrijoreze rezultatul?

#2 2008-07-15 18:15:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: analize sange

ii las un link doctoressei o sa iti raspunda dansa cand intra!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-15 18:16:34

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

multumesc mult!

#4 2008-07-17 11:18:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

kzkazuia93 a scris:

stiu ca obiectul principal il reprezinta analizele de secretie dar in urma analizelor de sange mi'a reesit "anemie normocitara normocroma; trombocitopenie". medicul de familie nu mi a zis decat ca se datoreaza ciclului..si sa iau suplimente cu Fe. Ar trebui totusi sa ma ingrijoreze rezultatul?

nu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.