homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce este de facut....

#1 2008-07-16 00:00:17

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

ce este de facut....

incep prin a spune ca:sunt foarte derutata in privinta relatiei mele de app 3 ani...anul acesta merg la fac si era vb sa stam impreuna...ne am inteles bine,dar la un moment dat,el a inceput sa bata in retragere si am inceput sa ma simt ca si cum as fi fost singura intr o relatie de 2.Ma gandesc in acest moment ca am servit drept satisfactie punish ..L am iubit mul,as putea spune pt ca nu sunt sigura de sentimentele mele de el in acest moment..de el stiu ca nu se desparte de mine doar pt ca ii este greu sa o ia de la 0 cu altcineva...Am facut si imposibilul pt el,dar simt ca cedez,pt ca fiecare din noi avem nevoie de iubire,de o mangaiere calda,de un sarut adevarat si nu unul din obisnuinta..Si mi am dat seama de lucrurile astea,cand am stat de vb cu un alt baiat,de varsta mea si nu mai mare,ce inseamna sa iubesti,ce inseamna sa fii romantic grater...eu n am avut parte decat de rigititate si de lucruri monotone...Mi e greu si mie sa renunt la el,dar in acelasi timp nu are rost sa mai stau inca un an ca pana acum..Am si eu nevoie sa ma simt iubita gratergratergrater as putea sa continui inca de 3 ori cat am scris da deja e prea mult...Concluzia:el nu ma iubeste si nu ma respecta,dar nu prin faptul ca mi vb urat,ci pur si simplu nu are respect fata de valorile mele si fata de rel noastra...un sfat ceva,ar fi foarte util  grater

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#2 2008-07-16 00:03:39

skumpi
Vizitator

Re: ce este de facut....

cu cat te desparti mai rpd d el...cu atat va fi mai bine neutral
fara sentimente o relatie nu poate exista`

#3 2008-07-16 00:05:10

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

subscriu la c a zis skumpi...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#4 2008-07-16 00:05:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

maryu...e clar ca tu vrei sa i pui capat doar ca ai nevoie de umpic de incurajare...sfatul meu e sa nu o mai lungesti...acum e momentul tau...mergi la facultate si vei cunoaste multi oameni noi...nu ti mai pierde vremea langa el...nu ti mai pierde anii...nu merita...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-07-16 00:06:45

maryu
Hero member

grater nush poate nu am curaj,poate ceva din mine nu vrea...mi e si greu dupa 3 ani dar am citit pe aici povesti mult mai triste..si totusi au trecut peste...cel mai tare ma doare indiferenta lui la vorbele mele dar in acelasi timp nici nu vrea sa ma "elibereze"

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

Publicitate

loading...

#6 2008-07-16 00:10:05

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

daca esti indecisa nu are rost sa o lungesti... doar de dragul ca ati fost 3 ani impreuna si ca sunteti obisnuiti unul cu celalalt. mai bine incerci sa vezi ca balta are peste destul ...sunt convinsa ca atunci cand vei ajunge la facultate si vei intalni alti baieti care sunt dispusi sati ofere ceea ce cauti tu , o sa iti fie mai usor. incearca sa iti imaginezi viitorul alaturi de el. daca viitorul arata a ceea ce iti doresti tu... nu te impiedica nimeni sa continui relatia

#7 2008-07-16 00:14:50

pitzipoank
Insomniac member

esti tanara. nu merita sa iti irosesti viata alaturi de un baiat pt care nu simti nimic....acum sunt cei mai frumosi ani ai unei pers. daca nu ii petreci impreuna cu o pers pe care sa o iubesti, sa simti k traiesti efectiv, nu are rost. ai sa ajungi sa regreti pe mai departe.asa k mai bine singura, cu noi prieteni... trebuie sa inveti sa o traiesti si altfel! puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#8 2008-07-16 00:17:17

skumpi
Vizitator

crys_ty_na a scris:

maryu...e clar ca tu vrei sa i pui capat doar ca ai nevoie de umpic de incurajare...sfatul meu e sa nu o mai lungesti...acum e momentul tau...mergi la facultate si vei cunoaste multi oameni noi...nu ti mai pierde vremea langa el...nu ti mai pierde anii...nu merita...

offtopic cristy...I need your opinion neutral

#9 2008-07-16 00:18:59

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

moama,ce radicale sunteti fetelor yikesyikesyikes

maryu,nu mai bine incerci sa vorbesti cu el?sa-i explici...ca nu-ti place cum stau lucrurile?si abia apoi sa-i zici ca daca nu remediaza situatia,puneti punct?yo asa cred ca as face hmm

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#10 2008-07-16 00:21:31

maryu
Hero member

Allecsutsa a scris:

maryu,nu mai bine incerci sa vorbesti cu el?sa-i explici...ca nu-ti place cum stau lucrurile?si abia apoi sa-i zici ca daca nu remediaza situatia,puneti punct?yo asa cred ca as face hmm

chiar acum vb cu el si nu mi spune decat ce e de facut punish nu stie ce vrea..poate ma hotarasc eu acum si i spun ce vreau eu :f?rbannad:

#11 2008-07-16 00:21:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

skumpi a scris:

crys_ty_na a scris:

offtopic cristy...I need your opinion neutral

ce e mama?hai pe mess smile

happy with him...inlove with him...puss

#12 2008-07-16 00:33:21

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

well...scurt si l obiect....propune o pauza pt inceput si vezi care e treaba...daca nu merge....asta este...life goes on...

My Tears Dry On Their Own

#13 2008-07-16 00:45:15

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

maryu a scris:

Allecsutsa a scris:

chiar acum vb cu el si nu mi spune decat ce e de facut punish nu stie ce vrea..poate ma hotarasc eu acum si i spun ce vreau eu :f?rbannad:

eh,daca nu stie ce vrea,zi-i tu ce ai de gand si gata!ca nu stai dupa el...ma asteptam sa zica:hai ma iubita...trecem si noi printr-o perioada mai proasta,dar daca te-a luat asa e clar.
punct.
si de la capat.

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#14 2008-07-16 00:52:02

skumpi
Vizitator

maryu a scris:

delishor a scris:

well...scurt si l obiect....propune o pauza pt inceput si vezi care e treaba...daca nu merge....asta este...life goes on...

unul am iubit....dar ai dreptate..life goes on...offtopic important e ca sunteti voi mereu alaturi de noi...in fiecare zi urmaresc formul da parca imi e greu sa particip si eu la discutii visslar adevarul e ca acesta e cel mai tare forum ever..aici e ca intr o mare familie buga

scumpa....faptul k nu`l mai iubesti o sa te ajute f mult sa treci peste toate...ai sa vezi...pb mare ar fi dak l`ai iubi si el ar fi un nemernic...si , si asa in timp ai trece peste !
asa ca gandeste`te serios ce vrei d la viata asta si pune in aplicare !
noi o sa fim langa tine...indiferent ce o sa hotarasti....
si asa e...forumu asta e o binecuvantare pt noi toate...aici plangem...aici radem.. smile

#15 2008-07-16 00:53:40

maryu
Hero member

Allecsutsa a scris:

maryu a scris:

Allecsutsa a scris:

eh,daca nu stie ce vrea,zi-i tu ce ai de gand si gata!ca nu stai dupa el...ma asteptam sa zica:hai ma iubita...trecem si noi printr-o perioada mai proasta,dar daca te-a luat asa e clar.
punct.
si de la capat.

neutral a fugit...n a mai vrut sa asculte adevarul..mi am luat inima in dinti si i am spus ce am avut de spus...si el numai..."nu stiu"...el zicea ca poate daca stam impreuna o sa se rezolve lucrurile...da n am de gand sa fac asta,sa mi stric cele mai frumoase zile din cauza lui..mai bine stau with my girlz and have fun... rotfl

#16 2008-07-16 00:54:50

pitzipoank
Insomniac member

maryu a scris:

da n am de gand sa fac asta,sa mi stric cele mai frumoase zile din cauza lui..mai bine stau with my girlz and have fun... rotfl

sa dea domnu sa nu t razgandesti lol

#17 2008-07-16 00:58:22

maryu
Hero member

sunt cat de cat puternica de caracter..si incapatanata..bine ca m am trezit la timp big_smile

#18 2008-07-16 00:59:51

pitzipoank
Insomniac member

maryu a scris:

sunt cat de cat puternica de caracter..si incapatanata..bine ca m am trezit la timp big_smile

signof10signof10signof10

#19 2008-07-16 01:04:10

skumpi
Vizitator

maryu a scris:

nu trb sa fi incapatanata...doar sa nu te lasi calcata in picioare si sa te gandesti la binele tau ... daca cel d langa tine nu o face`

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.