|
Nu esti logat.
Facultate de stat vs facultate particulara-5#77 2008-09-04 14:23:04
Re: facultate de stat vs facultate particularada..dar ca sa vezi si sa nu crezi daca cumva intri la taxa si nu la buget la facultatile particulare e taxa mai mica decat la cele de stat Offline #78 2008-09-04 17:53:46
Re: facultate de stat vs facultate particularasunt Pro facultate de stat...eu sunt si la facult de stat(zi) si la facult particulara (id)...la facult de stat inveti nu gluma ,knd vine sesiunea uit de toate stau invat zi si noapte, plus ca profii sunt f exigenti , avem tot timpul de facut prezentari, lucrari semestriale, la seminarii tre sa fii activ, totul se puncteaza la sange...knd e vb d invatat las totul la o parte si ma concentrez strict la el...knd vine stresiunea vine si cosmarul meu , stresssssss, nopti nedormite, dar asta e tre sa invat sa pastrez bugetul si bursa.... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #79 2008-09-04 17:58:00Re: facultate de stat vs facultate particularasunt profesori si profesori... Offline #80 2008-09-04 18:11:14
Re: facultate de stat vs facultate particulara
si io pe vara'mea acolo am indrumat'o k sa'si bage dosarul bine esti prima care o aud k e nemultumita de regimul facultatii ... asta e poate o sa aibe mai mult noroc Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #81 2008-09-04 18:26:00
Re: facultate de stat vs facultate particulara
eu sunt la spiru ,drept anul II la id..asta e in is n-au la zi...pai incearca sa t duci pana p 28-29 sept...atunci tre sa platest taxa d inscriere, prima rata a scolarizarii si tre sa completezi tot felul de hartzoloage...pot sa t intreb unde te inscrii , facult si centru terit?? Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|