|
Nu esti logat.
Anexita-2#20 2008-09-15 12:04:47
Re: Anexitanoah nu fi stresata...fi bucuroasa...ca in curand ajungi la iubi happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-09-15 12:19:50
Re: Anexita
eh... am alte probleme care ma impiedica sa fiu bucuroasa... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #22 2008-09-15 12:29:50
Re: Anexitaiti tin pumnii sa treaca toate cat mai repede happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-09-15 12:49:18
iti multumesc... esti o dragutza Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #24 2010-01-30 14:26:39
Re: Anexitaam citit ca pentru anexite sunt bune ovulele cu propolis si extract uleios din rasina de conifere. la noi la plafar-ul din oras se gasesc astfel de ovule, se numesc carpicon si in prospectul lor scrie ca sunt bune in tratarea afectiunilor ginecologice, anexite. mai devreme am citit pe un forum ceea ce scria o membra si anume ca de fapt carpiconul poate fi folosit si ca ovule, dar mai rar, fiind de fapt folosit ca supozitor. care e adevarul pana la urma, ca sunt bagata total in ceata?... Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-30 15:24:10
Re: Anexitam-am tavalit prin zapada azi si acuma de cand am venit acasa ma doare in dreapta, sa nu fac vreo infectie ceva. as putea lua ceva preventiv? Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #26 2010-01-30 15:53:05
Re: Anexitaam patit la fel anul trecut cand, la un sanius, am cazut in zapada si mi-a fost frig apoi. rezultatele n-au intarziat sa apara, mers la baie din 5 in 5 min si disconfort. am baut un ceai, am luat un no-spa (e bun si scobutilul) si am baut apa multa in ziua aia. am scapat doar cu atat, mi-a trecut, dar nu mi-a mai trebuit sanius... Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #27 2010-01-30 17:18:57
Ai putea face o baie foerbinte si eventual sa stai in apa calda cu sare. Poate ajuta,ca sa nu ajungi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #28 2010-01-30 17:22:17
Re: Anexitamultumesc mult. sper sa fie bine, sa nu fie decat o sperietura, oricum m-am lecuit Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #29 2010-01-30 21:55:51
Re: Anexitaeu nu vreau sa panichez pe nimeni ci doar imi dau cu parerea. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #30 2010-01-31 11:11:19
Re: Anexitaok, dar pe mn nu ma mai doare, dak ma deranjeaza ma duc Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #31 2010-01-31 17:24:02
Re: AnexitaOnutza23, Carpicon sunt supozitoare si se folsoesc ca atare. Mai este un tip de supozitoare cu propolis, se numesc Miprosept si pe acestea le poti folosi ca si ovule. Tot pe baza de propolis sunt ovulele ginecologice Superforte, pe care le poti comanda de la farmaciile E-lite din Deva. Daca faci totusi un astfel de tratament pentru o anexita confirmata de medic, nu neglija tratamentul cu antibiotic sau ce-ti va da doctorul. Am folosit si eu supozitoarele Carpicon, nu m-au ajutat foarte mult, mai degraba supozitoarele Indometacin au avut efect, dar efectul in sine e de anti-inflamator, adica iti calmeaza pe moment durerile. Tratamentul care duce la vindecare tot cu antibiotic e. Offline #32 2010-02-01 23:53:19
Re: Anexitaiti multumesc pt raspuns. intrebarea mea a fost mai mult din curiozitate, pt ca vorbeam cu o prietena (in numele careia mai postez intrebari pe acest forum) despre faptul ca i-a fost foarte rece la picioare si fara sa mearga la medic se gandea sa foloseasca acest carpicon (fara sa fi avut neaparat probleme, ci mai mult preventiv)... Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2010-02-02 00:01:46) Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #33 2010-04-29 16:42:59
Re: Anexitabuna fetelor!mult ne mai chinuie anexita asta! Ultima oara a fost editat de Deeea.Cherry (2010-04-29 16:44:29) Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea... http://deeacherry.blogspot.com/ Offline #34 2010-04-29 20:47:00
Re: AnexitaSi mie mi s-a intamplat ceva asemanator: o pata maro ca un cheag in ziua 21 a ciclului, apoi pete din ce in ce mai vagi pana a disparut cu totul. Mi-am facut ecografie si cica a fost un ciclu anovulator, si mi-a venit menstruatia in ziua 27. Am mai studiat problema si se pare ca exista un tip aparte de ciclu anovulator, ca sunt mai multe feluri, care se manifesta cu o sangerare in ziua 21 sau cam pe atunci. Oricum, am mai auzit fete cu problema asta, asa ca stai linistita. Offline #35 2010-04-29 23:18:07
Re: Anexitapfiu! m-am mai linistit atunci!ms rose pt raspuns! daca stie cineva si pt problema cu anexita va rog sa-mi spuneti Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea... http://deeacherry.blogspot.com/ Offline #36 2010-05-05 19:55:33
Re: Anexitaofff nimeni nu mai intra aici Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea... http://deeacherry.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|