|
Nu esti logat.
Nestiutoare#1 2008-07-16 19:21:22
NestiutoareNu am luat niciodata anticonceptionale..dar cred ca ar trebui sa incep si am citit ca trebuie inceput cu unele mai slabe si dupa aia mai puternice sau n`am inteles cred ca bine! Pentru a lua anticonceptionale este obligatoriu sa ma duc la medic sa`mi spuna ce anticonceptionale trebuie sa iau? Nu as putea sa iau unele de la farmacie? Offline #2 2008-07-16 19:25:35
Re: Nestiutoarenu e bine ce ai inteles tu, teoria aia cu unele mai slabe/ mai puternice nu exista le iei pe cele care ti se potrivesc tie, si tu n-ai de unde sa le stii decat cand te duci la medicul de planning, ca sa ti le recomande. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-07-16 19:40:11
Re: NestiutoareAm uitat sa zic si "Buna" la inceput de emotii! :"> ... a Buna Offline #4 2008-07-16 19:49:51
Re: Nestiutoarenu ai de ce sa te rusinezi.... cel mai bine e sa vb.cu un medic d eplanning farmacistele nu sunt cele mai in amsura s aiti prescrie ac.in plus atata timp cat iei contraceptive un medic trebuie s ate supravegheze VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-07-16 20:04:18
Re: Nestiutoaremmm mersi de sfat ... dar tot mi`este rusine :"> ... dar ce riscuri sunt daca nu te supravegheaza nici un medic sau iei de capul tau ce vrei de la farmacie ? sau ce ai auzit ca e mai bun ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-16 20:16:07
Re: NestiutoareSunt multe riscuri.. poti sa ai probleme cu ele de la sangerari, la nu stiu.. pilozitate excesiva, probleme de sanatate, etc. Nu-i de gluma. Mergi la un medic de planning, ca doar iti pune niste intrebari si gata, nu-i complicat. #7 2008-07-16 20:21:35
Re: Nestiutoaremersi ...pan la urma am sa`mi iau inima in dinti..pentru a ma feri de pericole Offline #8 2008-07-16 20:36:11
Re: Nestiutoareda de ce nu ii spuneti ceea ce vrea sa afle ca sa se duca.. medicul de planning nu te consulta daca de asta iti e frica..ai doar o discutie cu el..nu tb sa te dezbraci Sa nu te astepti sa te salut! Offline #9 2008-07-16 20:40:34
Re: NestiutoarePai eu i-am zis mai sus, ca-i pune doar intrebari #10 2008-07-16 20:41:57
Re: Nestiutoarepai persi nu i-ai zis asa direct "nu te dezbraci! "...nu te-ai sup nnu? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #11 2008-07-16 21:00:22
Re: Nestiutoaream zis ca sunt mai rusinoasa in unele cazuri...sa nu zic ca dk m`ai mai pune sa ma si dezbrac..lesin :"> ... asa mi`e firea ... Offline #12 2008-07-17 00:07:47
Re: Nestiutoaree bine asa cum au spus si fetele sa te duci la planning pt anticonceptionale...insa daca ti-ai inceput si viata sexuala vizita la un medic ginecolog din timp in timp nu este o idee prea rea. asta e, trebuie invinsa si frica asta, poti incerca apeland la un medic femeie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|