|
Nu esti logat.
Cum e cu ,concediul asta?!!!#1 2008-07-17 16:12:40
Cum e cu ,concediul asta?!!!Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine cum e cu,concediul asta,mai am putin si fac un an la firma unde sunt angajata si nu mi-am luat concediu,acum as dori sa-mi iau vreo 7 zile,dar mi-a zis sa fac cerere,ce trebuie sa mai specific in cerere in afara de zile si datele mele si cum e cu plata pe concediu cum se procedeaza,cand se da banii,cati bani.nu am foarte multa experienta si nu vreau sa-si bata joc de mine.multumesc mult va pup. Offline #2 2008-07-17 16:15:49
Re: Cum e cu ,concediul asta?!!!pai in cerere spui doar intre ce date vrei concediu, specifici ca e de odihna, si esti platita la fel ca in restul timpului, mai putin bonurile de masa Offline #3 2008-07-17 16:19:14
Re: Cum e cu ,concediul asta?!!!adica in afara de salariul pe luna respectiva mai trebuie sa-mi dea niste bani pt ca la mine de exmplu trebuie sa-mi dea salariul inainte cu o zi de concediu atunci ar trebui sa-mi mai dea niste bani sau luna viitoare?iti multumesc mult pt promptitudine si scuze de cicaleala.. Offline #4 2008-07-17 16:20:25
Re: Cum e cu ,concediul asta?!!!pai iti iei salariul normal, iar pe urmatorul cand vii din concediu... nu se dau inainte Offline #5 2008-07-17 16:21:34
Re: Cum e cu ,concediul asta?!!!aha multumesc mult,sper ca angajatorul sa faca asta e legal doar.. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|