homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Compozitie secretie vaginala

#1 2008-07-17 22:36:24

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

compozitie secretie vaginala

Buna fetelor, am fost astazi la dermatolog care mi-a spus ca am o secretie foarte ciudata, ca ar trebui sa imi fac o analiza de secretie vaginala, dar nu cea normala, ci o analiza care imi arata ce anume se afla in compozitia secretiei, ce bacili, ce microorganisme si in ce cantitati etc..sper ca ma intelegeti.
chestia este ca eu nu stiu nimic de o astfel de analiza, nu stiu cum sa o caut pe internet si nici unde as putea sa o fac. voi stiti ceva de acest lucru? va rog mult sa ma ajutati ca ma jeneaza rau de tot grater
ah si pentru zona iritata si umflata ce imi recomandati? am tot dat cu nidoflor, spalaturi etc dar de la ultimul ciclu (cam de 2 sapt) am zona foarte iritata, umflata si sensibila, ma doare si cand imi pun pantalonii pe mine.

Va rog mult..help

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2008-07-18 00:33:32

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: compozitie secretie vaginala

pt zona umflata si iritata crema de galbenele dupa ce ai spalat bine si uscat zona.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-07-18 09:46:11

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

e analiza de secretie...nu am auzit de alt fel de analiza...

mami de minuni hjarta

#4 2008-07-18 10:15:38

Puccina
Full member

crema de galbenele te refei la unguentul acela gras cu galbenele nu? mersi mult de tot, o sa incerc si asa smile
of deci nimeni nu stie de analiza aia nu?sad

#5 2008-07-18 11:29:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sau bioclin gel.... dar e mai scump

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-07-18 11:33:38

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

allexya, cred ca dermatologul incerca sa-ti explice diferenta dintre o analiza a secretiei vaginale si atat (facuta in unele laboaratoare unde iti scrie spre ex. ca ai coci nu si de care sunt: streptococi, stafilococi si nu primesti un raspuns cu ce poti sa tratezi infectia) si o analiza a secretie vaginale + antibiograma sau antifungigrama dupa caz, in urma careia primesti toate datele necesare inclusiv medicamentele necesare (de fapt substanta activa).
Te sfatuiesc sa faci analiza de secretie vaginala +antib+antif la institutul Cantacuzino, se primesc trimiteri gratuite.

#7 2008-07-19 12:53:09

Puccina
Full member

de fapt se referea la faptul ca ii este frica ca nu cumva sa imi fi afectat mucoasa toate tratamentele de candida...desi am scapat de ea de ceva timp, momentan ma jeneaza zona rau  astfel mi-a spus sa fac aceasta analiza pentru a vedea daca nu cumva zona nu a fost afectata si lezata de toate tratamentele...

multumesc mult pentru ideea de bioclin, ma simt super desi si cu unguentul mi-a fost foarte bine! puss

#8 2008-07-19 15:39:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la cum zici suna a papanicolau

mami de minuni hjarta

#9 2008-07-19 15:41:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

allexya a scris:

de fapt se referea la faptul ca ii este frica ca nu cumva sa imi fi afectat mucoasa toate tratamentele de candida...desi am scapat de ea de ceva timp, momentan ma jeneaza zona rau  astfel mi-a spus sa fac aceasta analiza pentru a vedea daca nu cumva zona nu a fost afectata si lezata de toate tratamentele...

multumesc mult pentru ideea de bioclin, ma simt super desi si cu unguentul mi-a fost foarte bine! puss

poate are dreptate dermatologul tau,poate de la toate ovulele alea pt.candida ti-ai iritat exterirul incerca bioclinul poarta lenjerie de bumbac foloseste sapun pt.copii...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.