homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii :((

#1 2008-07-18 00:51:33

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

parintii :((

m'am certat rau cu mama in seara asta, incerc sa o inteleg dar nu pot. sa va zic ce s'a intamplat: pe la 7 am plecat in oras cu inca o vecina (nu suntem din oras si trebiue sa facem naveta). i'am zis ca vin la 10 acasa cu un vecin(tatal fetei) cand o aduce pe mama ei acasa. in oras ne'am intalnit cu prietenul meu si o colega si a trebuit sa mai asteptam un baiat pana la 9 jumate sa ne ducem la suc. a ramas ca ne aduce respectivu acasa cu masina lui. recunosc ca am gresit si eu ca nu am anuntat ca intarzii, dar cand am ajuns acasa (in jur de 12) ea a venit la mine in camera si mi'a facut un mare scandal, jur ca a exagerat. credea k am mintit'o si ca cine stie unde am fost cu prietenul meu (se gandea ca am facut si alte alea cu el). i'am explicat tot ce s'a intamplat, ca a fost si vecina da ea tot pe a ei a tinut'o. mi'a zis ca nu o sa mai ies din casa pana incepem liceu si ca nu ma mai lasa nici la mare grater. voi cum ati fi reactionat in locu ei sau al meu? ca eu una nici nu mai stiu ce sa fac, stiu doar ca vreau la mare grater

shining from heaven...

#2 2008-07-18 00:52:53

skumpi
Vizitator

Re: parintii :((

poate era nervoasa neutral
intr`adevar a exagerat...
lasa k o sa se calmeze pana maine si o sa`i explici din nou frumos ce s`a intamplat puss

#3 2008-07-18 00:53:26

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

e parinte... pardon, e MAMA ( nu tip), e normal. cine stie ce isi inchipuia k ai patit.....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#4 2008-07-18 00:56:41

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

asa ar reactiona si mama mea.poate mai rau...o sa ii treaca pana maine.s-a ingrijorat si ea,e si normal...trebuia sa o anunti.vorbeste maine cu ea,calm si spunei ca ai gresit,ca iti pare rau ca nu ai anuntat-o si ca ai facut-o sa stea cu griji.o sa se linisteasca.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#5 2008-07-18 00:58:13

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

chestiile alea le'a spus la nervi...maine totul se va calma...si fi sigura k pleci la mare,putem face si pariu.asa sunt parintii ed acte ori mi'a facut mie scandal de cate ori m'a ,,pedepsit'' in seara respectiva a2a zi park nu s'ar fi intamplat nimic.deci,stai linitita incearca sa dormi maine se rezolva totul.bafta:*pusspusspuss

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

Publicitate

loading...

#6 2008-07-18 01:00:21

freecriss_69
Full member

si eu sper sa se calmeze, nu vreau sa ma stiu nici eu certata cu ea mai ales ca in ultima vreme ne'am inteles destul cu bine, iar in acelasi timp vreau sa inteleaga ce si cum s'a intamplat. asta e, se pare ca nu mai are incredere in mine... oricum la cum o cunosc s'a gandit deja prea departe ca cine stie ce am facut cu prietenu si mi'a zis de mai demult ca daca o sa am alt fel de relatii cu el nu mai am ce cauta la ea in curte grater puss

Ultima oara a fost editat de freecriss_69 (2008-07-18 01:01:40)

shining from heaven...

#7 2008-07-18 01:02:26

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

acum sincer..e si vina ta...pt k nu ai anuntat-o...puteai sa dai un telefon.nu?
probabil k maine ii va trece, daca nu maine poimaine sigur....
da pune-te in locu ei...daca ti-ar intarzia copilu 2 ore fara sa stii nimica de el...te-ai speria...nu-i asa?

si yo ma cert q mami mereu k nu ma lasa sa stau mult in oras k nu e iubi in tara si k nu are cine sa ma aduca acasa(desi stau in centru )asta e..e mama...
mi se pare normal sa se supere..da nu o sa te pedepseasca o sa vezi wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#8 2008-07-18 01:03:30

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

freecriss_69 a scris:

si eu sper sa se calmeze, nu vreau sa ma stiu nici eu certata cu ea mai ales ca in ultima vreme ne'am inteles destul cu bine, iar in acelasi timp vreau sa inteleaga ce si cum s'a intamplat. asta e, se pare ca nu mai are incredere in mine... oricum la cum o cunosc s'a gandit deja prea departe ca cine stie ce am facut cu prietenu si mi'a zis de mai demult ca daca o sa am alt fel de relatii cu el nu mai am ce cauta la ea in curte grater

trebuia sa anunti acasa k intarzii, cu cine vii, sa ii dai o ora aprox la care ajungi ( eu am locuit dintotdeauna cu bunik, si singura modalitate prin kre am facuto sa aiba incredere in mine a fost sa vin la ora la care promiteam...gandeste-te k bunicile sunt mai rele din pdv-ul asta)....cu cine stai etc.... lasa. cere-ti scuze, stii k ai gresit, data viitoare stii c ai de facut puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#9 2008-07-18 01:09:30

freecriss_69
Full member

nu e prima data cand intarzii acasa cu orele, nu a mai reactionat niciodata asa pana acum, poate acum vreo 2-3 ani. recunosc ca am gresit, i'am zis si ei chestia asta, dar ea ca nu si nu, ca eu o mint. in fine, maine o sa am o discutie destul de serioasa cu ea, din partea mea sa ma duca si la ginecolog pentru un control mai amanuntit, poate asa o sa fac rost si de antibebe ca am probleme cu menstra... o sa incerc sa o fac sa inteleaga ca deja nu mai sunt o fetita si ca poate mai am si eu nevoie din cand in cand sa 'evadez', mai ales ca nu fac asta prea des, poate odata la o saptamana, poate mai mult. oricum va multimesc puss

shining from heaven...

#10 2008-07-18 01:10:41

skumpi
Vizitator

mie mi`e frica cand o sa am un copil cred k o sa o iau razna dak nu o sa stiu unde e ... mi`e frica sa nu fiu prea posesiva sad

#11 2008-07-18 01:16:12

freecriss_69
Full member

eu am avut de mica probleme cu ai mei, in special c tata de aceea am zis ca eu n'o sa fiu deloc ca ei si ca o sa'i acord copilului meu libertatea de care are nevoie si o sa'i fiu in primu rand prietena (bine, asta are limitele ei, nu vreau un copil rasfatat si plin de el care sa faca chiar tot ce vrea). sper sa se linisteasca pana maine dimineata

shining from heaven...

#12 2008-07-18 01:19:41

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

skumpi a scris:

mie mi`e frica cand o sa am un copil cred k o sa o iau razna dak nu o sa stiu unde e ... mi`e frica sa nu fiu prea posesiva sad

eu il inchid in casa pana la 18 ani...nu-i dau voie nici macar sa vorbeasca cu alti copii ca-i baga numai prostii in cap. scoala? ce scoala...profesoara particulara sa nu aiba contact cu alti copii. pe net nu are voie...ii pun eu sa se uite la tom si jerry si desene disney (nu ce dau astia acum la tv). sa vedeti voi atunci mama posesiva. rotfl dar serios ca m-am speriat...la cum au ajuns copii din ziua de azi (si cand zic copii ma refer la cei de 7-14 ani)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#13 2008-07-18 01:21:50

skumpi
Vizitator

eu n`am avut niciodata pb cu ei mei d genu asta`... si asta banuiesc pt ca niciodata nu le`am facut pb sau ceva d care sa le fie rushine..bine ei oricum is asa mai open minde rodnar nu s`au amestecat niciodata in deciziile pe care le`am luat desi stiu ca inainte sa dau la faculta tot ziceau k ce o sa fac cu psihologia...bla bla/...dar le`am zis clar...asta e pasiunea mea asta o sa fac...dak nu nu merg la faculta big_smile

#14 2008-07-18 01:23:22

skumpi
Vizitator

Andreea86 a scris:

skumpi a scris:

eu il inchid in casa pana la 18 ani...nu-i dau voie nici macar sa vorbeasca cu alti copii ca-i baga numai prostii in cap. scoala? ce scoala...profesoara particulara sa nu aiba contact cu alti copii. pe net nu are voie...ii pun eu sa se uite la tom si jerry si desene disney (nu ce dau astia acum la tv). sa vedeti voi atunci mama posesiva. rotfl dar serios ca m-am speriat...la cum au ajuns copii din ziua de azi (si cand zic copii ma refer la cei de 7-14 ani)

pai sa sti...dar dak e ceva ce copilu meui nu o sa vada pana dupa varsta de 1 an jujmate ala o sa fie tv` si calcu ! neah neah... diablo si o sa`l pun d mik sa se uite pe animal planet big_smile si desene vorba ta ...desene desene nu aberatiile astea`

#15 2008-07-18 01:28:47

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

pai da....acum desenele sunt porcarii... numai cu batai si alte porcarii. nu le mai plac copiilor desenele de pe vremea noastra (la care eu si acum ma uit cu placere). problem e cum sa se uite copilul meu numai la desene frumoase, cand la scoala toti vor vorbi despre tampeniile de la tv? o sa vrea si el sa vada aceleasi desene...sa intre in rand cu lumea.
de asta am zis ca vine profesoara particulara si gata...eventual fac 2 copii ca sa nu se plictiseasca...se joaca amandoi si gata. rotfl
serios...ma ingrozesc cand aud de copii de 11-12 ani care si-au inceput viata sexuala, care vor sa se duca in discoteca, care vor sa se sinucida din nu stiu ce motiv tampit.... pfff....e clar...mai bine inchis in casa pana la 18 ani... rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#16 2008-07-18 01:31:53

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo slava Domnului nu am pb cu mami, ma inteleg super q ea vb orice...barfesc mereu q ea tongue si stiu k intotdeauna imi da cele mai bune sfaturi....

da cand aud de parinti d-astia care nu vb q ai lor...copii care se ascund de ei....ma ia groaza....yo sper k o sa fiu  mami mea big_smile

desenu nu are voie..la calc....in rest nu...nu tu tv..nu tu net.... big_smile p cuv k ma sperie cum is copii din ziua de azi ..pey p vremea mea la 12 ma jcam q papusile...si nici nu puteam sa pronunt "sex" , da barem altele...da aq...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#17 2008-07-18 01:33:44

skumpi
Vizitator

si apoi cand iese afara ii salbatic neutral

chiar citisem undeva k nu e bine sa speri copilul cu chestii d genu " sa nu vb cu strainii ca strainii is oameni rai si poate`ti fac ceva " si d alea lol k o sa mearga in continuare cu ideea asta si o sa creada k afara toti oamenii sunt niste monstrii...

#18 2008-07-18 01:36:32

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

nici asa nu-i bn..tinut din scurt pana la 18 ani..ca si cand o scapa,scapat e... rotfl

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#19 2008-07-18 01:42:45

skumpi
Vizitator

clar nu...libertate libertate da cu o limita..
depinde ff mult si d cum il cresti, il inveti, cat te ocupi d el, ce relatie stabilesti cu el, cate incredere si comunicare exista intre mama si copil

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.