homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Delishor,prepare yourself!-4

#58 2008-07-26 11:42:23

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: delishor,prepare yourself!

vai...cum nu se poate mai bine!!!
azi m-a sunat F ... poate ii vine vreo idee sa ne intalnim ca mor gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater
si chiar ma gandeam aseara "sa vezi ca acuma ca nu pot sa ies in oras,sigur ma cauta" si uite ca asa s-a intamplat...simt ca explodeeeeeeeez!!!nu mai poooooot!!! :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
sunt o crizata si-o istericaaaaa,iertati-maaa gratergratergratergratergratergratergratergratergrater

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#59 2008-07-26 12:11:11

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Allecsutsa a scris:

vai...cum nu se poate mai bine!!!
azi m-a sunat F ... poate ii vine vreo idee sa ne intalnim ca mor gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater
si chiar ma gandeam aseara "sa vezi ca acuma ca nu pot sa ies in oras,sigur ma cauta" si uite ca asa s-a intamplat...simt ca explodeeeeeeeez!!!nu mai poooooot!!! :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
sunt o crizata si-o istericaaaaa,iertati-maaa gratergratergratergratergratergratergratergratergrater

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei!!! F e ala care nu s-a deranjat sa apara?lasa-l! sm sm sm sm tu ai de cautat un tip la disco...vezi ca ti-am scris si l topicul meu ceva sm

My Tears Dry On Their Own

#60 2008-07-26 12:35:48

Allecsutsa
Sr. member

da...da e o plomba cam maricica...de fapt...o gauraaaaaa gratergratergratergratergratergratergratergratergrater:f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
aoleu...cum naiba?prima oara cand ne vedem si yo stau sa-i explic..."stii....asta de fapt n-ar trebui sa fie asa...e decat o plomba picata...se remediaza marti" (asta daca e vorba de tipu de la discoteca)
daca e vorba de F...mai bine sa nu fie...o sa fac tot posibilul sa nu ma intalnesc cu el pana marti...sper sa nu vina in seara asta la disco
ps:nu-mi vine sa cred ca eu zic asta...yo care ziceam"da Doamne sa vina si F,bla-bla-bla..."
cum te schimba o amarata de plomba gratergratergratergratergratergrater ma abtin sa nu injuuuuuuuur ca sa nu iau ban (si nu prea-mi sta in caracter sa injur) :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-07-26 12:37:43)

#61 2008-07-26 13:23:13

old_soul
Insomniac member

stai cucoana,ca tre' sa lamuresti situatia cu F...ca nu se mai poate...gasesti tu o scuza ca sa il amani si apoi tre' sa ai o discutie serioasa cu el...capsorul tau seamana cu al meu rotfl ba e unu',ba e altu'....nu te mai agita atata...reeellllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxx.... puss

#62 2008-07-26 13:59:35

Allecsutsa
Sr. member

gata...despre F si ala din disco vorbim numai aici lol ca ametim lumea lol
la al tau vorbim despre Mihai.

n-ai ma cum...cu el nu lamuresti nimik...el nu poate nici sa se lamureasca pe sine...d-apoi pe mine(am facut si rima lol )...am incercat sa vorbesc serios cu el...nu se poate!azi-dimineata cand m-a sunat iar incepuse sa abereze...pfoaaaai...
ps:fac yo pe dura,da de fapt....hjartahjartahjartahjarta wai

Publicitate

loading...

#63 2008-07-26 15:26:40

old_soul
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

gata...despre F si ala din disco vorbim numai aici lol ca ametim lumea lol
la al tau vorbim despre Mihai.

n-ai ma cum...cu el nu lamuresti nimik...el nu poate nici sa se lamureasca pe sine...d-apoi pe mine(am facut si rima lol )...am incercat sa vorbesc serios cu el...nu se poate!azi-dimineata cand m-a sunat iar incepuse sa abereze...pfoaaaai...
ps:fac yo pe dura,da de fapt....hjartahjartahjartahjarta wai

si de ce nu merita?explicaaaaaaaa sm

#64 2008-07-26 15:57:10

old_soul
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

se pare ca il cam iubesti pe F. daca suspini dupa F de ce te intalnesti cu celalat in disco?
stii cum e: cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul...asa ca alearga-l doar pe F big_smile
tongue

rotfl2
offtopic eu pe care sa il alerg? rotfl

#65 2008-07-26 17:26:53

old_soul
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

tu? pai Delishor daca Mihai nu ar tine la tipa aia...nu as sta pe ganduri si as spune ca pe el, dar o sa spun ca pe nici unul dintre cei doi, pentru ca nici unul nu te merita.
stai sa ajungi la facultate si atunci sa vezi ce greu o sa iti fie sa iti alegi
rotfl

ptiuu...gata...mi-ai luat o piatra de pe inima....stau cuminte in banca mea rotfl
in toamna o sa auziti ca fac ravagii prin facultate rotfl2

#66 2008-07-26 19:26:51

Allecsutsa
Sr. member

delishor,nu merita pentru ca e un bou si jumatate...pentru ca zice sa ma suna si uita...pentru ca ii zic sa stea treaz sa ne vedem si el adoarme,pentru ca uneori daca nu-l bag yo in seama pe strada,nici el nu ma baga,pentru ca daca e cu prietenii se poarta la 180de grade fata de cum se poarta de obicei...sunt zeci de motive...si totusi..in iubesc...neutral

kata...am cam incetat sa mai alerg dupa el...nu-mi place sa fac in sila omului...el mi-a zis sa am rabdare ca pe parcurs...bla-bla-bla...si ca o sa vina de la sine...da nu-l mai cred,nu mai am incredere in el...mi-a promis de atatea ori ca o sa ma sune sa ne vdm sa vorbim si nu m-a sunat,incat...parca mi-a ajuns...o data chiar asta s-a intamplat...eu am plecat la Buzau cu ai mei...si nu i-am dat niciun semn,ca sa vad daca are vreo reactie ca nu ma vede in oras,ca stie k ies in fiecare seara...si n-a avut...am plans TOT WEEK-EDN-U`...abia cand am venit ne-am intalnit si am vorbit pentru ca TOT EU AM SUNAT...si puii mei...nu mai stiu ce sa zic...snt tare confuza...si parca m-am saturat sa stau dupa el...d-aia ma bate gandu` sa incerc ceva cu ala din disco...ce-o vrea  si Doamne-Doamne acuma.....

delishor...yo zic sa te bagi pe Mihai...yo asa as face hjarta
pana pleci la facultate...Mihai hjarta
parerea mea
alle poopa deli&kata

#67 2008-07-26 19:56:12

old_soul
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

delishor,nu merita pentru ca e un bou si jumatate...pentru ca zice sa ma suna si uita...pentru ca ii zic sa stea treaz sa ne vedem si el adoarme,pentru ca uneori daca nu-l bag yo in seama pe strada,nici el nu ma baga,pentru ca daca e cu prietenii se poarta la 180de grade fata de cum se poarta de obicei...sunt zeci de motive...si totusi..in iubesc...neutral

kata...am cam incetat sa mai alerg dupa el...nu-mi place sa fac in sila omului...el mi-a zis sa am rabdare ca pe parcurs...bla-bla-bla...si ca o sa vina de la sine...da nu-l mai cred,nu mai am incredere in el...mi-a promis de atatea ori ca o sa ma sune sa ne vdm sa vorbim si nu m-a sunat,incat...parca mi-a ajuns...o data chiar asta s-a intamplat...eu am plecat la Buzau cu ai mei...si nu i-am dat niciun semn,ca sa vad daca are vreo reactie ca nu ma vede in oras,ca stie k ies in fiecare seara...si n-a avut...am plans TOT WEEK-EDN-U`...abia cand am venit ne-am intalnit si am vorbit pentru ca TOT EU AM SUNAT...si puii mei...nu mai stiu ce sa zic...snt tare confuza...si parca m-am saturat sa stau dupa el...d-aia ma bate gandu` sa incerc ceva cu ala din disco...ce-o vrea  si Doamne-Doamne acuma.....

delishor...yo zic sa te bagi pe Mihai...yo asa as face hjarta
pana pleci la facultate...Mihai hjarta
parerea mea
alle poopa deli&kata

deeeeeeeeeeeci....cu baiatu' ala,imi pare rau ca iti zic,dar nu e interesat de tine...o sa apara si the right one,asa cum o sa apara si la mine....cat despre Mihai,eu nu ma bag intr-o relatie ca peste 2 luni sa o termin....mai bine mai rabd un pic si gata kram kram Alle' puss

#68 2008-07-26 21:20:22

Allecsutsa
Sr. member

sa stii ca asa ma gandesc si yo...ca-l doare in C*R de mine...da cand imi zice ca vrea sa fiu iubita lui...si alte d-astea...ma pune pe ganduri... neutral
hmm

#69 2008-07-29 21:37:45

old_soul
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

sfatul meu...ignora-l si tu ...mai spune-i ca o sa vina totul de la sine si ca o sa il mai suni tu cand ai ttimp de el. e timpul tau sa ii mai platesti si tu cu aceeasi moneda si sa se simta si el prost. sa vezi ca nu o sa ii pice bine

cool total de acord!! cool

#70 2008-07-30 18:28:56

Allecsutsa
Sr. member

a plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat din tara gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater
pe mess mi-a zis ca pleaca...
eu:cat stai?
el:mult
eu:1 luna 2,3...1 an?
eu:cat? lol (credeam ca glumeste,d-aia radeam)
el:peste un an

nu pot sa cred sad
intr-un fel imi pare bine,ca o sa reusesc sa-l uit
da` intr-un fel...i'm gonna miss hiiiiiiiiiiiiim a lot a lot a lot gratergratergrater

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-07-30 18:31:11)

#71 2008-07-30 19:41:53

old_soul
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

a plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat din tara gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater
pe mess mi-a zis ca pleaca...
eu:cat stai?
el:mult
eu:1 luna 2,3...1 an?
eu:cat? lol (credeam ca glumeste,d-aia radeam)
el:peste un an

nu pot sa cred sad
intr-un fel imi pare bine,ca o sa reusesc sa-l uit
da` intr-un fel...i'm gonna miss hiiiiiiiiiiiiim a lot a lot a lot gratergratergrater

well....o sa treci cu bine si peste asta....imi aduc aminte de faza aia cu orice sut in fund e un pas inainte...hai Alle',ca nu-i sfarsit de lume si baieti cu siguranta mai sunt puss puss ....la disco ai fost? big_smile

#72 2008-07-31 00:38:48

Allecsutsa
Sr. member

da...cel mai mare prost!
azi era pe centru cu un prieten cu masina.
si cand am vorbit la telefon,mi-a zis ca intai tre` sa-si ia bilet si dup'aia pleaca...
are si el putina dreptate aici...ca nu-mi zisese clar in ce zi pleaca...a zis doar ca pleaca...da`...ma rog...
sunt un car de nervi
nu mai pooot
maine dorm la o prietena si il sun sa vina,si jur ca e ultima strigare!daca nu vine,sa fie sanatos.
eu plec la mare,el pleaca din tara...o sa fie cam ultima oara cand putem sa stam impreuna...ce-o fi o fi.

#73 2008-07-31 00:42:50

Allecsutsa
Sr. member

daaaaaa,am fost,da nu l-am gasit pe frumuselu` ala gratergratergratergrater
si discoteca aia nu e cine-stie ce...yo ma dusesem in speranta ca o sa-l gasesc pe el...da nu era...si nu crd ca o sa ma mai duc tot asa "de dragul lui"...sa vad...
week-end-ul asta clar nu,ca sunt la mare...urmatorul...sa vad smile
u ce zici?sa ma mai duc?poate-poate il gasesc?as fi in stare sa-l intreb p-ala de la bilete daca stie cine e frumuselu' lol da nu prea am cum sa-i explic...hai cu Doamne-ajuta!

#74 2008-07-31 00:52:23

old_soul
Insomniac member

du-te l disco cat de des poti...in fond,e vacanta...te distrezi...nu pierzi nimic....cat despre celalalt,i-ai dat la sanse...pfff... tongue

#75 2008-07-31 13:25:39

old_soul
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

delishor are dreptate

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile bine e cand dai sfaturi altuia,e mult mai usor...practica ma omoara lol

#76 2008-07-31 16:13:56

Allecsutsa
Sr. member

pe mine de cele mai multe ori... lol
l-am vazut aaaaaaaaaaaaaazi hjarta frumosu/prostu lumii rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.