|
Nu esti logat.
Masterat 2008#1 2008-07-18 16:45:46
masterat 2008ma gandeam sa ma inscriu la masterat de anul asta, dat fiind faptul ca tocmai am terminat, dar nu stiu ce masterat sa fac... am terminat literele- spaniola-engleza (in cluj). mai e cineva de pe aici care vrea sa faca masterul in cluj (si nu numai) si are vreo idee despre studiile masterale propuse pe anul acesta, indiferent de faculta ? Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #2 2008-07-18 16:52:44Re: masterat 2008si eu dau admitere tot la cj la noi la facultate(eu am terminat psiho). oferta pt masteratele de la ubb le gasesti pe site-ul fiecarei facultati. intra pe ubbcluj.ro si la structura le gasesti pe toate Cu zambetul pe buze... Offline #3 2008-07-18 16:53:41
Re: masterat 2008si eu am terminat aanul asta dar inca nu m-am hotarat ce master sa fac..pana in septembrie mai e..cert e ca nu mai vreau sa fac master la acceasi specializare la care am terminat fac. viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #5 2008-07-18 16:58:29
Re: masterat 2008cori, ma gandeam sa merg la Psihologie la Psihologia resurselor umane... ce spui ... ? Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-07-18 16:59:47) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-18 17:00:54Re: masterat 2008e un masterat care a aparut anul trecut si e super cautat. anul asta o sa fie concurenta mare. am prietene care au terminat anul trecut si sunt multumite. se intra pe baza de interviu=proiect de cercetare, iar planul de invatamant e accesibil, nu faci materii complicate...vroiam si eu sa dau acolo, insa vreau sa ma specializez pe consiliere.te sfatuiesc sa incerci si acolo Ultima oara a fost editat de corii (2008-07-18 17:02:13) Cu zambetul pe buze... Offline #7 2008-07-18 17:04:25
Re: masterat 2008
o sa incerc, dar nu stiu la ce se refera proiectul de cercetare ... poate o sa-ti cer ceva detalii pe mess ... is that ok? Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #9 2008-07-18 18:30:01
Re: masterat 2008eu momentan vreau sa vad ce imi place sa fac si dupa (sper la anu)sa ma specializez in acel domeniu "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #10 2008-07-18 19:17:32
Re: masterat 2008mc skumpi... si eu m-am uitat pe alea, dar is din 2007 ... Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-07-18 19:19:10) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #11 2008-07-18 19:43:44
cum e faculta?eng-spaniola,e faina? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #12 2008-07-23 17:09:34
andra, scuze ca raspund asa tarziu... ... abia acum am vazut Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #13 2008-07-23 21:41:03
Re: masterat 2008fetelor, va spun din proprie experienta, ca de obicei, la master, profesorii ii aleg in primul rand pe fostii lor studenti, (deci cei care dau la master la aceeasi facultate pe care au facut-o si in anii de studentie.) lucrul asta este valabi mai ales daca vreti sa obtineti un loc bugetat. daca chiar vreti sa va dati masterul la alta facultate decat cea absolvita, eu v-si sfatui sa vorbiti in prealabil cu un prof de la facultatea unde vreti sa va faceti masterul, sa ii spuneti despre tema care vreti sa o abordati, sa ii prezentati un posibil proiect de cercetare, sau sa ii spuneti ca a-ti dori sa va coordoneze lucrarea, etc, cu alte cuvinte, macar un prof sa va stie cat de cat si atunci s-ar putea sa aveti mai multe sanse. lucrul asta este destul de important, mai ales daca admiterea se face prin sustinerea in fata comisiei a unui proiect de carcetare. va pup si multa bafta! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #14 2008-07-23 22:14:55
Re: masterat 2008andra carola pe mine m-ai bagat putin in ceata..cred ca ce zici tu e referitor la o facultate anume..pentru ca practic profesorul coordonator lucrare de dizertatie il alegi la sf masterului (daca ajungi acolo), ce treaba are un anumit profesor cu admiterea ta la respectivul master? eu dau examen pentru locurile de la buget/taxa si nici macar nu stiu daca voi ramane acolo ori ..deci nu vad care e legatura cu facutu master-ului la facultatea absolvita unde sa cunosti un prof si cu obtinerea unui loc la buget. Daca ai vrut sa zici altceva si am inteles eu gresit, lumineaza=ma si pe mine te rog. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #15 2008-07-23 22:54:03
Re: masterat 2008da infinity... de acord cu tine. nici eu n-am inteles... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #16 2008-07-23 23:33:12
Re: masterat 2008Infinity, eu ziceam ca daca iei legatura cu un profesor de la inceput sunt sanse mai mari sa fi admisa, pt ca vorbind cu el omul respectiv te cunoaste si iti cunoaste cat de cat subiectul care il vei aborba, si chiar te poate sfatui in unlele aspecte. in general se cauta teme de actualitate si care nu au fost cercetate foarte mult si un profesor este mai in masura sa iti dea idei despre ceea ce se "cauta" acum. sti, admiterea la master e putin diferita de cea la facultate, in sensul ca acum trebuie sa te prezinti cu ceva concret despre ceea ce vrei sa faci. trebiue sa ai deja o idee despre tema, proiectul tau de cercetare fiind un fel de carte de vizita pentru ceea ce vei face tu in urmatorii 2 ani. adica ceva de genul "sa intru si dupa aceea vad eu ce voi face" nu prea incant, nu prea conving profesorii. si mai ales ca locurile fara taxa sunt tot mai putine, daca ti-ai dori sa intri pe un asemenea loc. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #17 2008-07-24 08:14:18
ce porcarie...la noi nu e asa ceva Offline #18 2008-07-24 10:25:41
Re: masterat 2008nici la noi... e admitere pe baza de dosar si intra cine are note ami mari... indiferent de unde vine Ultima oara a fost editat de katami (2008-07-24 10:31:16) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2008-07-24 12:19:21Re: masterat 2008la cj la ubb sunt anumite conditii de eligibilitate la anumite mastrate doar. de ex. eu am terminat psihologie si vreau sa merg la consiliere scolara si mai vrea si cineva care a terminat chimie, de ex, ei bine, e clar ca eu voi intra mai degraba decat cea de la chimie; si daca m-as duce la finante-banci norml ca nu as intra. e vorba de domeniile conexe. Ana, poti merge linistita la resurse la noi la fac pentru ca aici nu este un criteriu domeniul conex-asociat. Cu zambetul pe buze... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|