|
Nu esti logat.
Umflatura langa ureche-2#20 2008-10-22 19:48:28
Re: Umflatura langa urechese poate sa fie vorbe de o faringita.. Offline #21 2008-10-22 20:55:54
Re: Umflatura langa urechemaselele de minte mi-au aparut de muuuult timp. fac si 37 cu 4 temperatura si a inceput sa ma manance in gat si sa ma usture de parca ar fi foarte uscat......cred ca am pus de o raceala! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #22 2008-10-23 11:56:54
Re: Umflatura langa urecheam fost la doctor, la ORL. am submaxilita acuta obstructiva, adica glanda salivara are o pietricica, care a infundat canalul si s-a facut o infectie. mi-a data amoxicilina, nistatina, citrolin si no-spa si doctorita mi-a spus asa : unii fac pietre la rinichi, altii la fiere iar astia mai cu motz la glandele salivare Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-10-23 11:57:23) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #23 2010-02-15 20:45:20
Re: Umflatura langa urechemi-au aparut in spatele urechilor cate 2 umflaturi dureroase si de asemenea pe cap la spate,are cineva vre-o idee cam ce ar putea fi.mentionez ca am de ceva vreme de la o otita tiuit in urechi.multumesc Offline #24 2010-02-16 22:04:51
Re: Umflatura langa urecheCat sunt de mari umflaturile? Si unde anume la spate? In primul rand tb clarificat daca sunt ganglioni sau altceva... Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-21 10:09:17Re: Umflatura langa urechemie mi-a aparut o umflatura mica ca un bob de mazare (ceva mai plat) chiar langa ureche, pe linia maxilarului, si ma doare gura cand o deschid acum sun la doctor sa imi fac programare, dar aveti idee ce poate fi in afara de chestii urate ca limfom hodgkin, cancer? ceva mai pozitiv va rog? Offline #27 2011-02-21 15:55:24
Re: Umflatura langa urechePoate e doar un ganglion inflamat, nu ai vreun cos in zona respectiva ( sau ceva de genul ), vreo infectie ? Nu te panica asa, nu trebuie sa te gandesti automat la cancer ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #28 2011-02-21 19:39:41Re: Umflatura langa urecheNu am nici un cos, ma rog sa fie infectie.. poate de la maseaa de minte desi nu ma doare nici o masea nimic, sau poate la ureche. Merci kdeea stiu ca nu tre s ama gandesc automat la asta, dar de-asta mi-e cel mai frica in viata cred Offline #29 2011-02-21 20:33:35
Re: Umflatura langa urecheN-ai de ce Te inteleg, si eu ma panichez foarte usor la chestii de genul asta. Tin pumnii sa fie bine Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #30 2011-08-30 20:30:52
Re: Umflatura langa urechebuna. astazi sotul meu a observat ca in spatele urechii drepte (mai precis in spatele lobului urechii) are o umflatura ,cam de marimea unui bob de mazare si este tare la atingere.mentionez ca nu il doare si nu are vreun simptom ingrijorator.el spune ca a mai avut si ca s-a retras singur,insa doream sa va intreb ce parere aveti,ce ar putea fi si daca este necesar sa mearga la medic (lucreaza foarte mult si ii este greu sa piarda timpul daca nu este cazul pe la medici). Offline #31 2011-08-30 20:38:37
Re: Umflatura langa urecheCel mai probabil e un ganglion inflamat. Nu stiu exact sa iti spun de la ce sa fie. Posibil o masea, a infectie localizata la nivelul capului. Nu cred sa fie ceva grav dar cel mai indicat ar fi sa mearga, atunci cand are timp, la medic. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #32 2011-08-30 20:47:47
Re: Umflatura langa urechemerci pt raspuns. chiar acum am verificat, n-are nici o carie si capul nu l-a durut zilele astea.ma gandesc ca daca merge la medic sa nu-i prescrie cine stie ce medicamente (stiti ca unii medici prescriu antibiotice ca pe banda rulanta) si sa nu fie nevoie. Offline #33 2011-08-30 20:50:11
Re: Umflatura langa urechePoate sa fie ceva la o ureche spre exemplu din cauza marii, vantului etc. Nu stiu sigur ce e. Un medic vede, simte. Pe un forum e greu de pus un diagnostic...de fapt, e imposibil. Sa mearga sa ceara o parere, nu trebuie neaparat sa ia antibiotice si nu puteti sa spuneti ce o sa zica doctorul inainte sa mergeti. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #34 2011-08-30 20:58:05
Re: Umflatura langa urecheam spus despre ce ar putea prescrie medicii din cunostinta de cauza...ca unii prescriu aiurea unele medicamente! Offline #35 2011-08-30 21:04:48
Re: Umflatura langa urecheZic ca la el a reaparut. Deci e ceva ce revine/persista de aceea am indicat un consult de specialitate. Am mai zis ca nici eu nu cred ca e ceva grav dar e la nivelul capului deci cel mai bine ar fi sa nu ignorati. Altceva eu nu mai stiu sa mai spun. Mai poti astepta/cere pareri daca mai doresti. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #36 2011-08-30 21:19:40
Re: Umflatura langa urechea zis ca a mai avut (aproximativ acum 10 ani),din cate isi mai aduce aminte el, deci nu a mai avut de curand! Offline #37 2011-08-30 21:21:28
Re: Umflatura langa urecheMai asteptati sa vedeti ce se intampla si daca nu cedeaza sau se agraveaza mergeti la medic. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|