homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-166

#3136 2008-07-25 00:43:05

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

eu, in anul 1, voiam sa fac practica la penitenciar. rotfl apoi mi-am dat seama ca e prea creepy. rotfl plus ca nu avem noi criminali destepti...de la un hannibal lechter ai ce invata, ala da criminal destept. smile

am o vecina/prietena ff buna care e psiholog la penitenciar ... in fiecare weekend imi povesteste ce mai zic aia pe acolo...ce mai fac...mor d ras rotfl

var'mea e la penitenciaru de copii(scoala de corectie) din craiova si a zis ca-i place tare mult..
ca nu se vede facand altcv smile
acu eu stiu.o fi ceva diferenta intre un copil si unu de 40+ ani

Sim y 

#3137 2008-07-25 00:43:11

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

mika a scris:

si de ce esti tristutza?

well....motive sunt mai multe...vi le spun asa pe scurt....la inceputul clasei a 12 a,mama a zis...faci ce stii,dar incearca te rog sa intri l buget,ca n-avem bani sa te tinem si la bucuresti si sa platim si taxa....acum,sunt l buget si se tot stramba ca n-am prins camin....mi-a taiat tot elanu'...desi a zis ca nu i-am dezamagit niciodata,ca am avut note mari,am simtit ca nu se bucura asa cum as fi vrut eu....pare dezamagita,trista...nush....
apoi,mai e si faptul ca sunt grasaa grater nu pot sa port si eu pantaloni,ca toata lumea sad ma simt urata si cat o purcica....d maine ma pun p cura si incep si sportu'...am neglijat astea...cand s l fac p toate? sad
si al treilea lucru...ma simt singura...da' rau...m tot uit p strada...sunt atatea cupluri...eu sunt singura...puii mei....oare asa d urata si d proasta sa fiu,incat sa nu gasesc si eu pe nimeni? sad
rotfl2 oups... rotfl ei,acu' poate imi dati si mie un sfat,ceva big_smile

Ultima oara a fost editat de delishor (2008-07-25 00:44:04)

My Tears Dry On Their Own

#3138 2008-07-25 00:43:21

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

gata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plec sa dorm ca altfel maine ma trezesc la 12
noapte buna
pup puss puss puss

#3139 2008-07-25 00:44:59

mika
Insomniac member

delishor a scris:

mika a scris:

si de ce esti tristutza?

well....motive sunt mai multe...vi le spun asa pe scurt....la inceputul clasei a 12 a,mama a zis...faci ce stii,dar incearca te rog sa intri l buget,ca n-avem bani sa te tinem si la bucuresti si sa platim si taxa....acum,sunt l buget si se tot stramba ca n-am prins camin....mi-a taiat tot elanu'...desi a zis ca nu i-am dezamagit niciodata,ca am avut note mari,am simtit ca nu se bucura asa cum as fi vrut eu....pare dezamagita,trista...nush....
apoi,mai e si faptul ca sunt grasaa grater nu pot sa port si eu pantaloni,ca toata lumea sad ma simt urata si cat o purcica....d maine ma pun p cura si incep si sportu'...am neglijat astea...cand s l fac p toate? sad
si al treilea lucru...ma simt singura...da' rau...m tot uit p strada...sunt atatea cupluri...eu sunt singura...puii mei....oare asa d urata si d proasta sa fiu,incat sa nu gasesc si eu pe nimeni? sad

nu, doar ca nu a sosit timpul...ai rabdare, o sa apara cand te astepti cel mai putin
acum odihneste-te si bucura=te ca ai intrat...las-o pe mama ta...asa sunt parintii...mereu vor mai mult, ca si cum fiecare copil ar fi un albert einstein

#3140 2008-07-25 00:45:07

old_soul
Insomniac member

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

eu, in anul 1, voiam sa fac practica la penitenciar. rotfl apoi mi-am dat seama ca e prea creepy. rotfl plus ca nu avem noi criminali destepti...de la un hannibal lechter ai ce invata, ala da criminal destept. smile

am o vecina/prietena ff buna care e psiholog la penitenciar ... in fiecare weekend imi povesteste ce mai zic aia pe acolo...ce mai fac...mor d ras rotfl

ce?Ce?un exemplu mic? big_smile

Publicitate

loading...

#3141 2008-07-25 00:45:35

skumpi
Vizitator

simy_alexandra a scris:

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

var'mea e la penitenciaru de copii(scoala de corectie) din craiova si a zis ca-i place tare mult..
ca nu se vede facand altcv smile
acu eu stiu.o fi ceva diferenta intre un copil si unu de 40+ ani

mie mi se par copiii muuult mai interesanti hjarta
bine e si mai greu d lucrat cu ei da merita hjarta

#3142 2008-07-25 00:46:13

old_soul
Insomniac member

mika a scris:

nu, doar ca nu a sosit timpul...ai rabdare, o sa apara cand te astepti cel mai putin
acum odihneste-te si bucura=te ca ai intrat...las-o pe mama ta...asa sunt parintii...mereu vor mai mult, ca si cum fiecare copil ar fi un albert einstein

grater da sad
multumesc mika
nb puss puss puss

#3143 2008-07-25 00:46:41

mika
Insomniac member

delishor a scris:

mika a scris:

grater da sad
multumesc mika
nb puss puss puss

puss puss kram

#3144 2008-07-25 00:48:16

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

la scoala de corectie mi-ar placea cat de cat...ai cu cine vorbi acolo...adica incerci sa-ti dai seama ce i-a facut sa faca asta (probabil asa au vazut la parinti, traume din copilarie, etc...). dar la un penintenciar...eu si mica (1,60), par de 15-16 ani...nu ma imaginez intrebandu-l pe unu' de 2m si 200kg "si ia zi...la ce te gandeai cand o omorai pe aia?" lol poate intreb ceva ce nu trebuie si imi promite ca-mi face o vizita cand iese. :f?rv?nad: mi-ar fi putin frica. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3145 2008-07-25 00:51:05

skumpi
Vizitator

delishor a scris:

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

aaa pai unu tip care si`a omorat sotia...mama si copilu...cica el nu e vinovat...k nu a vrut sa`i omoare...doar sa`i sperie putzin sa stie d frika mad apoi mi`o zis k ii injunghiase d nush cate ori pe fiecare neutral

oricum acolo toti se cred nevinovati lol

#3146 2008-07-25 00:52:20

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Ma duc la somn!
va pup, noapte buna fetele! puss

Sim y 

#3147 2008-07-25 00:53:08

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

mi-e somn,dar nu vreau sa ma culc neutral

#3148 2008-07-25 00:53:33

old_soul
Insomniac member

skumpi a scris:

delishor a scris:

skumpi a scris:

aaa pai unu tip care si`a omorat sotia...mama si copilu...cica el nu e vinovat...k nu a vrut sa`i omoare...doar sa`i sperie putzin sa stie d frika mad apoi mi`o zis k ii injunghiase d nush cate ori pe fiecare neutral

oricum acolo toti se cred nevinovati lol

neutral
app d injunghiat si alte alea...sa va spun unde am dat eu examenu'?
in sala de disectii... rotfl si erau mesele alea pe care s pun mortii rotfl si povestea unu' ca i-a scos,au dezinfectat si acum serveau drept mese pt inscrisii la examen rotfl

#3149 2008-07-25 00:57:31

skumpi
Vizitator

eu nu is asa scarboasa big_smile

#3150 2008-07-25 01:00:34

skumpi
Vizitator

te simti mai bine delishor puss ?

#3151 2008-07-25 01:00:54

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

ma doare maseaua

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#3152 2008-07-25 01:01:03

old_soul
Insomniac member

fetilii....mai sunt mult full member? rotfl ca mi s-a pus pata big_smile m-am saturat...vreau sa trec si eu la alt nivel rotfl

#3153 2008-07-25 01:01:36

skumpi
Vizitator

cred k trb sa faci 1000 d posturi sa treci la alt nivel

#3154 2008-07-25 01:01:57

skumpi
Vizitator

dulcinika007 a scris:

ma doare maseaua

ia un algo` sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.