homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-87

#1635 2008-07-23 13:39:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

nicolle_rox a scris:

rrammonna a scris:

nicolle_rox a scris:

peste 2 saptamani sunt la mare...daca totul mere bine...din grupul nostru cred ca am sa fiu cea mai balena... sad m-am convins...insa nici nu mai am ce face in 2 saptamani...asta e...insa un an grasa la mare...si e numai vina mea sad

ce ai mai roxi?iar te-a apucat?bai fata,tu nu esti grasa.hai sa iti zic ceva:am vazut poza aia in care erai in fusta scurta.arati de o mie de ori mai bine decat mine,si dak mie mi s-a spus k is slabutza inseamna k si tu esti la fel.asa k nu te mai framanta acolo,kiar nu t inteleg

nu vreau sa reiau povestea...insa chiar simt ca arat naspa...naiba mai stie cum arat...eu stiu ca naspa...ma rog, daca mai acopar una alta e ok...insa in costum de baie...grater...si in comparatie cu celelalte.... voi fi scarry

eeeeeee,pai asta e alta mancare de peste.in comparatie cu altele,arati scarry(k asa zici tu) dar in comparatie cu altele arati superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,fi mai pozitiva si tu.eu iti zik k arati superb si multe si-ar dori sa arata k tine.in rest,no comment

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1636 2008-07-23 13:39:37

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

nicolle_rox a scris:

rrammonna a scris:

nicolle_rox a scris:

peste 2 saptamani sunt la mare...daca totul mere bine...din grupul nostru cred ca am sa fiu cea mai balena... sad m-am convins...insa nici nu mai am ce face in 2 saptamani...asta e...insa un an grasa la mare...si e numai vina mea sad

ce ai mai roxi?iar te-a apucat?bai fata,tu nu esti grasa.hai sa iti zic ceva:am vazut poza aia in care erai in fusta scurta.arati de o mie de ori mai bine decat mine,si dak mie mi s-a spus k is slabutza inseamna k si tu esti la fel.asa k nu te mai framanta acolo,kiar nu t inteleg

nu vreau sa reiau povestea...insa chiar simt ca arat naspa...naiba mai stie cum arat...eu stiu ca naspa...ma rog, daca mai acopar una alta e ok...insa in costum de baie...grater...si in comparatie cu celelalte.... voi fi scarry

mie-mi spui? grater dar de sapt viitoare ma apuc d sala... big_smile dar poti sa stai linistita ca la mare nu se holbeaza nimeni la tine... big_smile

My Tears Dry On Their Own

#1637 2008-07-23 13:40:37

rrammonna
Diamond member

delishor a scris:

nicolle_rox a scris:

rrammonna a scris:

dar poti sa stai linistita ca la mare nu se holbeaza nimeni la tine... big_smile

asa crezi tu smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1638 2008-07-23 13:41:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

o sa lipsesc...dar nu dispar

#1639 2008-07-23 13:41:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

bubles si andreea va mai zic o data la multi ani sanatosi si voiosi in caz ca nu ati citit in urma!
frumos cadoul!de abia astept sa vina si ziua mea sa primesc multe multe cadouri!

nicolle unde mergeti in concediu?
eu ies ca sa mai citesc din carte sa nu vina mama la mine cu suste

Publicitate

loading...

#1640 2008-07-23 13:41:56

rrammonna
Diamond member

ralluka a scris:

ralu,sa nu ne faci sa apelam la otv rotfl rotfl

#1641 2008-07-23 13:42:34

old_soul
Insomniac member

rrammonna a scris:

ralluka a scris:

rotfl rotfl

#1642 2008-07-23 13:42:51

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

rrammonna a scris:

eeeeeee,pai asta e alta mancare de peste.in comparatie cu altele,arati scarry(k asa zici tu) dar in comparatie cu altele arati superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,fi mai pozitiva si tu.eu iti zik k arati superb si multe si-ar dori sa arata k tine.in rest,no comment

multumesc pentru creditul acordat...puss

de holbat se holbeaza lumea....eu una cel mai dihai, scanez tot tot tot

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1643 2008-07-23 13:44:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

rrammonna a scris:

ralluka a scris:

neee

#1644 2008-07-23 13:45:12

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

little_rabbit a scris:

nicolle unde mergeti in concediu?
eu ies ca sa mai citesc din carte sa nu vina mama la mine cu suste

eee unde...cateva zile la costinesti normal....ca n-am stiut sigur daca pot pleca de la servici...vrusesem la balcik...dar nu voiam sa dau banii si sa nu pot pleca ...asa ca ne multumim cu ramasita de costinesti...cert e ca acolo mai mult o sa ne plimbam prin alte statiuni, ca de costinesti ne-am saturat de atatia ani...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1645 2008-07-23 13:45:14

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

delishor a scris:

ET a scris:

delishor a scris:

Eu big_smile am slabit 12 kg big_smile si cu sport.  desigur big_smile

applause In cat timp? Ai facut analize inainte?

Acum te mentii banuiesc...Eu as vrea sa slabesc cam 5 kg. Am 1,55 si uneori cantarul arata 51 kg, alteori 48...depinde in ce parte a camerei il positionez. rotfl

well...cam in 6 luni...da' aveam surplus...cand e vorba de slabit ca sa modelezi corpul,merge un pic mai greu...m-am mai ingrasat vreo 3 kg pt ca m-am lasat de sala....analize n-am facut....am stat pur si simplu la o discutie cu nutritionista si mi-a facut un regim in functie de ce eram dispusa sa mananc....tu esti slabuta,vrei sa mai slabesti? :f?rv?nad:

Asta vreau sa fac: sa-mi modelez corpul. Nu-s slaba, avand in vedere ca sunt scunda. grater
Nutritionista ti-a recomandat vreun sport?

Ultima oara a fost editat de ET (2008-07-23 13:45:27)

#1646 2008-07-23 13:45:35

old_soul
Insomniac member

fetili,nu gasesc listele cu copiii d anul trecut care au dat la medicina sad as avea nevoie de listele cu mediile sad aveti idee daca le pot gasi sau nu?

#1647 2008-07-23 13:46:37

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

HAPPY BIRTHDAY TOO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYUUUUUUUUUUUUUUUU! SA FITI FERICITE, SLABE SI IUBITE:birthday:birthdaybirthdaybirthdaybirthday

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1648 2008-07-23 13:46:43

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ET a scris:

ralluka a scris:

Nu o sa mai fiu moderator. Asta nu inseamna ca dispar. Inseamna numai ca nu voi mai fii moderator smile

Felicitari! lol

la asta ma gandeam si eu rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1649 2008-07-23 13:46:47

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

la multi ani si andreei puss puss kram
nicolle ai grave probleme de apreciere
umbla la cerebel ca acolo e problema
si pana la urma si la coada..ce te tute pe tine cum arata celelalte? tu sa te simti bine..si'ai sa radiezi!!!

6 ani de dragoste  hjarta

#1650 2008-07-23 13:47:23

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

la multi ani green!!!!!!
la multi ani andreea!!!!!!!
birthdaybirthdaybirthdaybirthdaybirthday
partypartybucatarbucatarpartyparty
birthdaybirthdaybirthdaybirthdaybirthday

#1651 2008-07-23 13:49:54

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

JanisJoplin a scris:

nicolle ai grave probleme de apreciere
umbla la cerebel ca acolo e problema
si pana la urma si la coada..ce te tute pe tine cum arata celelalte? tu sa te simti bine..si'ai sa radiezi!!!

Problema e ca nu se simte bine deloc.

Eu propun sa-i tine hangul!

Sigur, Nicolle! Esti cea mai naspa! lol

#1652 2008-07-23 13:50:42

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

daaaaaaaaaaaaaaaaaa .. nici mie nu'mi place parul tau tongue

#1653 2008-07-23 13:51:01

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

si in plus nicolle..hai sa iti zic o poveste..de anul trecut..ca mi'am amintit

am fost la plaja cu un grup de fete..una din ele a adus'o pe o vecina...va zic sincer..avea peste 80 kg..poate chiar 90 si ceva de kg..si era de statura medie,poate spre inalta..era...se cam revarsa lol asta cand am vazut'o am zis asta...sa vezi dupa aia..NU AVEA URMA DE COMPLEX! faceam poze cu fetele,se baga.in ipostaze sexi...vroia sa o pozam(Daca era complexata clar nu facea asha) se ducea la malul marii si statea'n ipostaze sexi...era atat de frumoasa,prin atitudine..iti jur!! nu avea niciun stres..mai mult...chiar se credea frumoasa..si ii iesea tongue
si tu faci ca toate alea pt 5-6 kg in plus acolo? punish

6 ani de dragoste  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.