homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-89

#1673 2008-07-23 14:01:14

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

pe balena esuata tocmai o impinsese inapoi in mare rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#1674 2008-07-23 14:01:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pitzipoank a scris:

http://www.ultramedical.ro/ uite aici ceva care se merita. e in iasi, merge o prietena de-a mea si a dat jos intr-o sapt 3 kg.face masaj anticelulitic, ultrasunete, impachetari,reflexoterapie....dieta...

stiu unde e cabinetul...rotfl exact pe langa dentistul meu si cati bani a dat prietena ta?

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1675 2008-07-23 14:02:31

Soleil
Addicted member

delishor a scris:

si balena unde e? rotfl

sa stergi te rog linkul din citat smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1676 2008-07-23 14:03:17

Soleil
Addicted member

rrammonna a scris:

degeaba dak stai cu spatele si ghemuita.nu se vede nik

normal rodnar

Thé à la menthe hjarta

#1677 2008-07-23 14:03:25

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

nicolle_rox a scris:

pitzipoank a scris:

http://www.ultramedical.ro/ uite aici ceva care se merita. e in iasi, merge o prietena de-a mea si a dat jos intr-o sapt 3 kg.face masaj anticelulitic, ultrasunete, impachetari,reflexoterapie....dieta...

stiu unde e cabinetul...rotfl exact pe langa dentistul meu si cati bani a dat prietena ta?

in jur de 1100 lei km 40 sed d toate amestecate...dar se vad rezultate.... dupa o sapt... nu e vb doar de cantar. si optic...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Publicitate

loading...

#1678 2008-07-23 14:03:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu sunt balena, remember
voi aveti de ales intre foci, morse, bla bla

#1679 2008-07-23 14:04:53

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

pitzipoank a scris:

in jur de 1100 lei km 40 sed d toate amestecate...dar se vad rezultate.... dupa o sapt... nu e vb doar de cantar. si optic...

doar nu a facut cele 40 de sedinte intr-o sapt nu yikes?

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1680 2008-07-23 14:05:01

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu nu am vazut poza cu balena!! si eu vreau!! sunt convinsa k de fapt BALENA e un delfin frumos,da nah

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1681 2008-07-23 14:05:26

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

fitzi si voi mai delicate
denumitzi-va balenutze rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#1682 2008-07-23 14:05:39

Soleil
Addicted member

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

pitzipoank a scris:

aha...oricum, vara asta nu mai am de unde banuti sad ramane pe mai incolo...good to know oricum smile

Thé à la menthe hjarta

#1683 2008-07-23 14:06:26

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

buna fetele puss
me very happy...ieri am avut proba scrisa la licenta si am luat 9 big_smile si azi proba orala dar inca nu stiu, diseara poate..dar m-am prezentat bine..sunt happy k am scapat applause
ce faceti voi?

#1684 2008-07-23 14:06:32

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

rotfl rotfl rotfl Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice: - Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu bikinii si apoi ii arunc. - E...oi gasi si eu ceva atunci. A doua zi se intalnesc barbatii. - Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini. - Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!  rotfl2

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1685 2008-07-23 14:06:42

pitzipoank
Insomniac member

Gugulik a scris:

pitzipoank a scris:

nicolle_rox a scris:

doar nu a facut cele 40 de sedinte intr-o sapt nu yikes?

nu mai.... nici plata intreaga nu a facuto

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1686 2008-07-23 14:07:03

Soleil
Addicted member

GreenBubbles a scris:

eu nu am vazut poza cu balena!! si eu vreau!! sunt convinsa k de fapt BALENA e un delfin frumos,da nah

du-te pe pag cealalta unde m-a citat delishor ca nu a sters inca smile

Thé à la menthe hjarta

#1687 2008-07-23 14:07:20

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

kimy a scris:

buna fetele puss
me very happy...ieri am avut proba scrisa la licenta si am luat 9 big_smile si azi proba orala dar inca nu stiu, diseara poate..dar m-am prezentat bine..sunt happy k am scapat applause
ce faceti voi?

felicitari!la multi ani gagici!! pusspussbirthdaybirthdaybirthdaybirthdaybirthdaybirthday

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1688 2008-07-23 14:07:54

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

interesant..
a tinut si dieta? sau doar masaje si electrostimulare?
later edit: am vazut ca ai scris ca a tinut si dieta..pacat ca nu sunt cabinete nutritioniste in iasi ..

Ultima oara a fost editat de Gugulik (2008-07-23 14:09:05)

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1689 2008-07-23 14:08:46

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

merci raluk...acum am gandesc la vacantaaaaa lol

#1690 2008-07-23 14:09:01

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Raluk_ a scris:

rotfl rotfl rotfl Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice: - Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu bikinii si apoi ii arunc. - E...oi gasi si eu ceva atunci. A doua zi se intalnesc barbatii. - Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini. - Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!  rotfl2

rotfl rotfl  rotfl rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1691 2008-07-23 14:10:14

pitzipoank
Insomniac member

Gugulik a scris:

interesant..
a tinut si dieta? sau doar masaje si electrostimulare?

electrostimulare nu face. tine dieta de vreo 3-4 zile...
prima data i-a facut un set d analize..... d ala ff performant de nu-ti ia sange nimic....   si pe baza acelor analize i-a recomandat ce tb sa faca.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.