homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-94

#1768 2008-07-23 15:11:43

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

ce m-o fi apucat sa scult muzica din asta de taiat vene? emo-mika ma cheama big_smile big_smile

#1769 2008-07-23 15:12:07

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

pai...e totul ok ,ne iubim mult,doar k nu avem o viziune comuna despre viitor..nu ne dorim aceleasi kestii..addica eu imi doresc ninste chestii bune pt el si el nu...mie nu imi convine ca se complace intr-o situatie..si nu o mai suport pe maica-sa nici sa vb de ea da sa o vad ...

Sa nu te astepti sa te salut!

#1770 2008-07-23 15:13:26

mika
Insomniac member

mykutza a scris:

pai...e totul ok ,ne iubim mult,doar k nu avem o viziune comuna despre viitor..nu ne dorim aceleasi kestii..addica eu imi doresc ninste chestii bune pt el si el nu...mie nu imi convine ca se complace intr-o situatie..si nu o mai suport pe maica-sa nici sa vb de ea da sa o vad ...

tu nu trebuia sa te mariti? sau te confund? :f?rv?nad:

#1771 2008-07-23 15:14:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mykutza a scris:

pink_butterfly a scris:

ne-am despartit la telefon...ce dragutz!!! grater

prevad si eu o desp sad

pai nu faceti nunta la anul??? eu nu mai inteleg nimic???

si noi trecem printr-o perioada mai grea asta pt.ca am tot fost eu nervoasa,saracu sta langa mine ma sustine si tot eu ma ratoiesc si sunt vaca :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:.dar vad ca astazi m-am potolit sunt mult mai bine mi-am pus ordine in ganduri si mi-am dat seama ca nu ma vad fara el de fapt nu imi vad restul vietii fara el,cu el ma vad facand un copil si imbatranind smile.... nu stiu pur si simplu nu imi pot imagina restul vietii mele fara el hjarta ... regret doar ca din cauza problemelor mele am uitat de noi de iubirea noastra si daca stau s ama gandesc el ma tine pe linia de plutire cand am probleme hjarta il iubesc sper doar sa invat sa il apreciez mai mult si sa nu il pierd

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1772 2008-07-23 15:14:16

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mikatu esti emo? rotfl
ce asculti big_smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#1773 2008-07-23 15:15:37

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ba da mika...trebuie/trebuia,,,,nu stiu...
evil exact asa sunt si eu akuma...nu ma vad fara el dar ma si enerveaza groaznic,,,abia ma linistisem k de cateva zile eram mai vesela si aku iar mi-a pikat prost ...grater

Sa nu te astepti sa te salut!

#1774 2008-07-23 15:16:45

GreenBubbles
Insomniac member

hai mey myku,nu cred k sunt lucrurile asa negre...va ubiti mult,si sunteti impreuna de mega mult timp,sunteti acolo unul pt celalalt...chestiile astea nu se uita,nu trec...cat despre maica-sa...da-i pace,nu cu ea te mariti

#1775 2008-07-23 15:17:21

skumpi
Vizitator

mda...pfuai Romanie d kktttttttttttttt
m`am dus la 6 sa fiu acolo sa iau un nr cat mai in fata si imi da nr 15 :f?rv?nad: :f?rbannad: la 6 dimineata se deschises spitalu si deja fusese 14 oameni ? mdaaaa hotzii draculuiii :f?rbannad:
apoi am urcat sus...am stat juma d ora sa`mi iau nr pt exudat...am mai stat 45 d minute ca sa se deschida laboratoru...m`am dus la cardio...era plin acolo... stas...doctoru ala nenorocita trb sa vina la 8 ...o aparut la 9 :f?rbannad: si apoi o inceput sa se bage...unu altu...o asistenta cu nush`cine...un om cu nush cine...fara rushineeeeee...incredibil neutral si am stat am stat pana pe la 11 ca prostii sa intru apoi sa`mi zica k unde`i EGK ...pai nimeni nu mi`a zis sa fac nik...d unde era sa stiu ce sa fac....bun..merg si fac un d ala...mai stau ink o ora` ca sa intru ... k la inima n`am nik...ca ce m`o trimis doctoritza aici ? hmm mi`a luat tensiunea...m`a consultat si cam atat... Diagnosticu ? Nevralgie intercostala... mi`l pusesm eu de`acasa...nu mai trb sa stau 6 ore sa mi`l repete si el neutral
Acuma la 3 am fost dupa analize...toate mi`s bune...nici o lipsa d nik...nik nik...toate`s bune ! neutral
si atunci ce D`zeu ammmmmmm ? :f?rbannad: k ma dor genunchii astia d nu pot umbla bine...ii un chin pt mine sa urc si sa cobor scarile grater si cate si mai cate...
astept sa iasa rezultatu d la exudat vineri si apoi sa merg cu toate analizele la doctoritza.... mda

#1776 2008-07-23 15:18:18

evilpink
Banat

mykutza daca cu el vrei s aiti petreci resul vietii care e problema? restul se rezolva in timp si cu comunicare.... eu nu vreau sa renunt la el pt.nimic in lume.... mi-am imaginat cum ar fi viata mea fara el si ma busit plansul.... il iubesc ne intelegem bine restul or sa se rezolve

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1777 2008-07-23 15:20:03

mika
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

mikatu esti emo? rotfl
ce asculti big_smile

:f?rv?nad:
devin emo cand ascult melodia asta

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-23 15:21:39)

#1778 2008-07-23 15:21:21

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Skumpi, e de la Cernobil. lol

#1779 2008-07-23 15:21:22

evilpink
Banat

suberba melodia mika puss

puss puss puss

#1780 2008-07-23 15:21:47

GreenBubbles
Insomniac member

skumpi a scris:

mda...pfuai Romanie d kktttttttttttttt
m`am dus la 6 sa fiu acolo sa iau un nr cat mai in fata si imi da nr 15 :f?rv?nad: :f?rbannad: la 6 dimineata se deschises spitalu si deja fusese 14 oameni ? mdaaaa hotzii draculuiii :f?rbannad:
apoi am urcat sus...am stat juma d ora sa`mi iau nr pt exudat...am mai stat 45 d minute ca sa se deschida laboratoru...m`am dus la cardio...era plin acolo... stas...doctoru ala nenorocita trb sa vina la 8 ...o aparut la 9 :f?rbannad: si apoi o inceput sa se bage...unu altu...o asistenta cu nush`cine...un om cu nush cine...fara rushineeeeee...incredibil neutral si am stat am stat pana pe la 11 ca prostii sa intru apoi sa`mi zica k unde`i EGK ...pai nimeni nu mi`a zis sa fac nik...d unde era sa stiu ce sa fac....bun..merg si fac un d ala...mai stau ink o ora` ca sa intru ... k la inima n`am nik...ca ce m`o trimis doctoritza aici ? hmm mi`a luat tensiunea...m`a consultat si cam atat... Diagnosticu ? Nevralgie intercostala... mi`l pusesm eu de`acasa...nu mai trb sa stau 6 ore sa mi`l repete si el neutral
Acuma la 3 am fost dupa analize...toate mi`s bune...nici o lipsa d nik...nik nik...toate`s bune ! neutral
si atunci ce D`zeu ammmmmmm ? :f?rbannad: k ma dor genunchii astia d nu pot umbla bine...ii un chin pt mine sa urc si sa cobor scarile grater si cate si mai cate...
astept sa iasa rezultatu d la exudat vineri si apoi sa merg cu toate analizele la doctoritza.... mda

eu am mers pt pasapoarte la 8 juma dimi,cand se deschidea biroul si nu erauu 14 oameni,erau mnim 100,cred k au dormit acolo

#1781 2008-07-23 15:22:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

mycutzo,eu am probleme mai grave si ma gandesc k va fi bine.iar tu la fiecare hop,zici k va despartiti?fata mea,voi doi va iubiti si nu are rost sa iti faci ganduri negre,mai bine discutati calm.si referitor la soacre,las-o naiba,nici eu nu o mai suport pe a mea,kiar am inceput sa am cosmaruri cu ea

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1782 2008-07-23 15:22:17

mika
Insomniac member

evilpink a scris:

daaaaaaaa puss

skumpi...stiu ca e groaznic sa stai la cozi prin spital dar bine ca nu ai nimic la inima smile puss

#1783 2008-07-23 15:22:38

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

fetilii grater m uitam acum l picioarele mele si mi se vad porii rauuu!! grater m-am epilat de dim cu lama grater sa fie de la lama? grater daca ma epilez cu ceara sau epilator nu se mai vad asa?

My Tears Dry On Their Own

#1784 2008-07-23 15:22:54

mika
Insomniac member

mykutza puss puss puss sper sa se rezolve!

#1785 2008-07-23 15:23:42

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

GreenBubbles a scris:

hai mey myku,nu cred k sunt lucrurile asa negre...va ubiti mult,si sunteti impreuna de mega mult timp,sunteti acolo unul pt celalalt...chestiile astea nu se uita,nu trec...cat despre maica-sa...da-i pace,nu cu ea te mariti

da,da cool

My Tears Dry On Their Own

#1786 2008-07-23 15:23:59

skumpi
Vizitator

mika a scris:

evilpink a scris:

daaaaaaaa puss

skumpi...stiu ca e groaznic sa stai la cozi prin spital dar bine ca nu ai nimic la inima smile puss

da ...e bine...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.