homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-98

#1844 2008-07-23 16:01:48

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

skumpi a scris:

mika a scris:

pai la RAA ma gandeam si eu, dar cum ASLO tau e normal......inseamna ca nu ai nici un streptococ

pai si atunci ce eeeeeeeeeee ? ca tot tp inainte sa ploaie sau sa se schimbe vremea ma dor... cand am fost mai mica stiu k am facut injectii cu Moldamin pt asta` sad
tot tp imi iese bine ASLO ... d unde atunci ? neutral

nu stiu sad
cand erai mica si faceai moldamin, iti pusese cineva diagnostic de RAA?

#1845 2008-07-23 16:02:37

skumpi
Vizitator

mika a scris:

skumpi a scris:

mika a scris:

pai la RAA ma gandeam si eu, dar cum ASLO tau e normal......inseamna ca nu ai nici un streptococ

pai si atunci ce eeeeeeeeeee ? ca tot tp inainte sa ploaie sau sa se schimbe vremea ma dor... cand am fost mai mica stiu k am facut injectii cu Moldamin pt asta` sad

nu stiu sad

nu mai stiu sad

#1846 2008-07-23 16:03:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

JanisJoplin a scris:

vreau putzaaaa
da' nu s'o pup....acum o vreau chiar in mine..dar avand in vedere ca mi'a venit dupa ce am luat ultima pastila e clar..ma tzine toata pauza...o saptamana deci
mor...morrrrr

http://i281.photobucket.com/albums/kk223/geoshu/surprised.gif

#1847 2008-07-23 16:03:32

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

JanisJoplin a scris:

vreau putzaaaa
da' nu s'o pup....acum o vreau chiar in mine..dar avand in vedere ca mi'a venit dupa ce am luat ultima pastila e clar..ma tzine toata pauza...o saptamana deci
mor...morrrrr

drink

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1848 2008-07-23 16:03:56

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

skumpi a scris:

mika a scris:

skumpi a scris:

nu stiu sad

nu mai stiu sad

sad
nu stiu...poate nu e asta. eu m-am gandit la asta pt ca ai zis ca te dor genunchii si ei sunt primii afectati in RAA si chestia cu inima...dar ar trebui sa ai streptococ...sa vedem la exudat ce rezultat o sa ai hmm

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-23 16:06:36)

Publicitate

loading...

#1849 2008-07-23 16:04:09

norishorulalb
Banat

ia
http://i77.photobucket.com/albums/j80/Zoloro/Avatars/ea2a13ae.gif

#1850 2008-07-23 16:04:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

ralluka a scris:

JanisJoplin a scris:

vreau putzaaaa
mor...morrrrr

http://i281.photobucket.com/albums/kk22 … prised.gif

Iar incepe rotfl

#1851 2008-07-23 16:05:27

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Andreea86 a scris:

in ultiimii 4 ani, de cand suntem im[reuna....am fost la mare cate o saptamana/an...si in rest 2 zile la munte intr-o primavara acum 4 ani si 2 zile la sinaia de craciunul trecut. atat... mor....m-am saturat...vrea sa mergem si noi undeva....si niciodata nu se poate...
o data aveam planuit sa mergem 3 zile la munte...dadusem si banii tot...s-a angajat el si nu s-a mai putut....alta data a lucrat si de craciun ca lucra la un club de biliard si tot asa nu am mai plecat nicaieri, de paste trebuia sa mergem la slanic, au plecat cei cu care trebuia sa mergem de luni si nu duminca...si nah...el martea lucra si nu am mai mers...mereu imi fac planuri ca proasta...sunt fericita, de abia astept sa plecam...si mereu intervine ceva.
cand i-am zis ca vreau sa plec undeva...oricunde numai sa nu mai stau acasa...imi zice "cu cine vrem sa mergem?"...acum am gasit cu cine sa mergem...exact acum nu poate el ca au inceput perioadele de concediu si nu poate sa-si ia nici o zi libera (ca era vorba doar de sambata, ca duminca oricum nu lucreaza). m-am saturat. grater stiu ca nu e vina lui...dar ma enerveaza situatia asta. o sa innebunesc in casa. grater daca acum, cand lucreaza numai el...reusim de abia 7 zile pe an sa plecam la mare....daca din toamna ma angajez si eu parca vad ca nici alea nu o sa le mai avem. Imi bag picioarele...parca sunt o baba de 70 de ani...care sta numai inchisa in casa si se uita la tv toata ziua. grater o iau razna... grater cand a plecat la brasov la licenta...am inceput sa plang ca de ce se duce fara mine...ca vreau si eu sa plec....asa de rau am ajuns. m-as duce oriunde numai sa fiu plecata...sa mai schimb peisajul. grater

andreea,stai mama linistita.noi abia prindem cate o excursie.eu ce sa mai zik k al meu ia doar o sg data pe an concediu?rar reusim sa plecam

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1852 2008-07-23 16:05:33

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

buey...am vb si eu 45 de min la tel si ati scris 3 pg? yikes

Sa nu te astepti sa te salut!

#1853 2008-07-23 16:06:36

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

evilpink a scris:

andreea in 2 ani de relatie noi nu am fost singuri nicaoeri abia in vara asta mergem si noi la mare! in rest de paste la ai mei si vara trecuta la ai lui smile

uf...ma gandeam ca-s singura. dar ma enerveaza de mor ca ne facem planuri...ca avem cu cine merge...si exact in ultimul moment apare ceva. de anul trecut de la mare nu am mai dormit si noi impreuna singuri (de craciun am dormit impreuna...toata noaptea. plus ca la mare acum mergem si cu mama lui (de fapt ea ne ia...ca are niste cursuri acolo si mergem gratis). anul trecut a stat ea cu o colega in camera...si ne-a lasat pe noi singurei in camera colegei ei...dar anul asta nu se stie daca se mai poate...daca mai are cu cine sa faca schimb, etc...deci exista si posibilitatea sa stam cu ea in camera...
uf...m-a sunat acum ca daca e sa plec eu cu ceilalti inainte si sa vina el singur dupa ce termina serviciu...sa vedem ce o iesi....
p.s. ma si bate la cap ca ce vreau sa-mi ia...ca nu stiu ce mi-ar trebui, ce mi-ar place? uf...chiar nu stiu...dati si voi idei fetelor... big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1854 2008-07-23 16:08:52

norishorulalb
Banat

da da da
ii vine sa se tuta
JJ: http://i226.photobucket.com/albums/dd224/xblondestxbrunettex/funny/Sex.gif

auzi JJ..am un avatar pt tine...mori rotfl

#1855 2008-07-23 16:08:56

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ralu,unde e continuarea de la film? rotfl rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1856 2008-07-23 16:09:47

norishorulalb
Banat

ce continuare?
is not enough?

#1857 2008-07-23 16:09:54

ET
Addicted member

ralluka a scris:

da da da
ii vine sa se tuta
JJ: http://i226.photobucket.com/albums/dd22 … ny/Sex.gif

auzi JJ..am un avatar pt tine...mori rotfl

rotflrotflrotflrotfl

#1858 2008-07-23 16:10:19

skumpi
Vizitator

mika a scris:

skumpi a scris:

mika a scris:

nu stiu sad

nu mai stiu sad

sad
nu stiu...poate nu e asta. eu m-am gandit la asta pt ca ai zis ca te dor genunchii si ei sunt primii afectati in RAA si chestia cu inima...dar ar trebui sa ai streptococ...sa vedem la exudat ce rezultat o sa ai hmm

aha... Doamne k in mom asta imi doresc sa iasa ceva la exudat macar asa stiu o treaba` neutral

#1859 2008-07-23 16:11:00

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

deci...v-am zis  ma enerveaza in primul rand pt k e cam inconstient la volan de cand si-a luat bmw..si ma enerveaza v-am zis k am impresia k vb cu el si ii intra pe o ureche si ii iese pe amandoua si pe nas si pe gura si pe fund :f?rbannad:

Sa nu te astepti sa te salut!

#1860 2008-07-23 16:11:21

norishorulalb
Banat

JJ il pun? unde esti?

#1861 2008-07-23 16:11:30

ET
Addicted member

mika a scris:

skumpi a scris:

mika a scris:

nu stiu sad

nu mai stiu sad

sad

Si daca-si face si-un fibrinogen ce-are?

#1862 2008-07-23 16:11:41

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce tare rallu rotfl
multumesc katami! sa fie! puss
janis esti teroare rotfl ce are dak o faceti cand esti la stop?noi am facut-o o daa,cand nu mai curgea asa mult si a fost cat de cat ok..
andreea puss te inteleg,parca vad k asta va urma si la mine... numai k noi dak vrem sa mergem la munte,nu platim,deci si dak anulam,nu se pune probl k am pierdut banii. da` noah,te inteleg,si eua s crapa in casa sad c nu iesi cu prietenele tale?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.