|
Nu esti logat.
Klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooor#1 2008-07-21 11:53:12
klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorProblemele au inceput in ianuarie anul acesta. Imi scadea brusc tensiunea, ma simteam slabita, aveam ameteli , ma intepa inima , iar pe electrocardiograma apareau niste T-uri negative . Cardilogul sustinea ca nu e posibil ca la 28 de ani sa apara asa ceva . Mi-au recoltat sange si toate analizele au iesit in limite normale. In februarie am mers la endocrinolog deoarece intepaturile persistau si sanii ma dureau ingrozitor.In urma analizelor a rezultat o calcemie mica si prolactina a avut o valoare de 4 ori mai mare decat maxima admisa. Offline #2 2008-07-21 12:32:40
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorcrinicola...i am lasat la doctoressa linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-21 12:37:30
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorklebsiella traieste in colon in moid normal. te stergi corect dupa urinare? nu e boala cu transmitere sexuala. mami de minuni Offline #4 2008-07-21 12:49:46
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorIti vor raspunde si moderatorii care se pricep mai bine decat mine dar incerc sa te ajut si eu. Offline #5 2008-07-21 13:35:05
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooors-ar putea sa ai o infectie urinara cu klebsiella (desi cam ciudat dupa atat antibiotic) si candida ai mai mult ca sigur de la anat antibiotic...asa ca vizita la gineco ar fi indicata... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-21 18:21:02
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorE bine sa vezi si un endocrinolog bun. Valoarea prolactinei e mult prea mare si tb investigata functionarea hipofizei. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #7 2008-07-22 19:09:00
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooor
nana.lili..si eu am fisuri din cand in cand!de la ce se fac?mi-e greu sa cred ca e lubrifiere insuficienta de fiecare data... Dance like nobody is watchin.... Offline #8 2008-07-23 11:54:30
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorciteste si subiectul urocultura pozitiva in sarcina, tot de klebsiela povesteste... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #9 2008-07-23 14:04:50
Re: klebsiella si nu numai......ajutooooooooooooooooooooorFisurile de care ziceam eu nu aveau nici o legatura cu sexul pt ca nu aveam contact. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|