|
Nu esti logat.
Intrebare..-2#20 2008-08-04 13:03:22
Re: intrebare..cand nu iei o pilula la timp,se declanseaza menstra,incearca sa nu le mai uiti,ca nu faci deat sa-ti naucesti organismul,ca protectie suplimentara in cazul tau oricum trebuie mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #21 2008-08-04 16:22:08
Re: intrebare..si sa speram ca nu vor fi probleme cu acel contact...ai si tu umpic de grija i ia le corect... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-08-05 19:59:51
Re: intrebare..as avea si eu o intrebare... am luat prima luna anticonceptionale, novynette.. si apoi pauza d 7 zile. problema a fost k nu le-am luat foarte corect prima luna. 12 ore sigur nu am trecut intre ele, dar luna aceea m-am protejat tot timpul. in schimb, am inceput in a 2-a luna, a 8-a zi dupa acea pauza sa iau din nou. si nu m-am mai protejat incepand de la prima pastila. de terminat in mine nu s-a terminat, dar e o posibiliate sa fi scapat putin. este vreun risc? am continuat sa iau anticonceptionalele. va rog sa imi spuneti. nu sunt ingrijorata ca s-a terminat in mine, doar ca poate a scapat... si nu stiu daca primele 21 de pastiel si-0au facut efectul avand in vedere k nu le-am luat chiar la timp. multumesc Offline #23 2008-08-05 20:04:15
Re: intrebare..si-au facut efectul daca nu ai intarziat mai mult de 12 ore Offline #24 2008-08-07 12:17:48
Re: intrebare..daca se iau anticonceptionale tot se mai vede rezultatul corect la testul de sarcina, nu? tot ma contrazic cu o prietena, ea zice ca exista sanse sa nu se vada corect. Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-07 12:19:46
Re: intrebare..nu influenteaza pilulele rezultattul testului mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|