|
Nu esti logat.
Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?#1 2008-07-22 17:56:09
Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?Buna ziua. Offline #2 2008-07-22 17:59:52
Re: Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?asiroma...d na ta doctor ti a spus o f mare tampeni...esti protejata si acum si in pauza (de fapt esti protejata de la primapastila deca ai inceput din prima zi de menstra) si nu e nevoie sa mergi la un control acum daca doar pt pilule mergi...la control mergi peste 6 luni... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-03 13:28:15
Re: Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?Buna! Am si eu o intrebare! Tocmai am inceput prima folie de anticonceptionale Melleva 35 la sfatul medicului ginecolog in a 7-a zi de menstruatie dar ulterior am realizat ca ultima menstra mi-a venit cu 2 zile inainte fata de data pe care i-am spus-o medicului (deci am inceput folia in a 9-a zi). As dori sa stiu daca sunt protejata dupa cele 7 pastile inghitite sau trebuie sa folosesc o metoda contraceptiva suplimentara pana la urmatoarea folie! Multumesc antucipat! O zi buna! Offline #4 2008-08-03 13:29:36
Re: Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?esti protejata dupa primele 7 pastilute happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-08-03 13:30:13
Re: Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?trebuie sa te protejezi suplimentar doar pana inghiti 7 pastilute. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-03 13:30:27
Re: Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?Multumesc mult! Offline #7 2008-08-03 13:31:56
Re: Cand incepe valoarea contraceptiva a anticonceptionalelor?cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|