|
Nu esti logat.
Endometrioza-2#20 2009-11-10 22:47:15Re: Endometriozatot asa un site cu detalii generale si simptome pentru cine mai are nevoie de informatii ... Offline #21 2011-09-12 15:22:27
Re: EndometriozaAm fost operata recent de un chist endometriozic si ma simt datoare sa impartasesc din experienta mea, din cauza multelor cautari pe care le-am facut in legatura cu endometrioza inainte de operatie. Offline #22 2011-10-01 16:09:47
Re: EndometriozaBuna fetelor! Am si eu aceasta problema, chiar saptamana aceasta am fost operata laparoscopic de chist endometriozic. Ca tratament, doctorul mi-a recomandat fie sa fac un copil, fie sa iau anticonceptionale.Cum copil nu imi dorescpentru moment, am hotarat sa merg pe AC. Eu am mai luat initial Desorelle pentru tratarea acneii cu care ma confrunt din adolescenta si atunci doctorul mi-a recomandat sa il iau pe acesta. Uitandu-ma peste prospect, am observat ca este specificat pentru acest AC sa se acorde o atentie deosebita persoanelor care sufera de endometrioza...lucru care nu e specificat pe alte prospecte ale altor AC...ceea ce m-a bagat un pic in ceata, ceva imi spune ca nu acest AC este bun in tratare endometriozei...stie cineva de ce e contraindicat acest AC? Relax, take it eeeaasyyy! Offline #23 2011-10-03 09:51:41
Re: Endometriozaeu zic ca niciun AC nu e indicat daca ai endometrioza. AC ingroasa endometrul, deci ar avea acelasi efect asupra unui chist endometriozic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|