homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema psihica devenita fizica-3

#39 2008-07-24 22:46:05

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: O problema psihica devenita fizica

Nu trebuie sa te sprii. Data viitoare cand esti la medic spune-i sa-ti faca si anticorpi antitiroidieni. Am auzit des ca o astfel de boala a fost confundata cu depresie si stari de neliniste. Sotul colegei mele era tot timpul nervos si si avea tensiunea ridicata si mai si lua medicamente cu iod prescrise de medicul de familie. Se simtea foarte rau si stresa prin asta toata familia. I-am spus des colegei mele sa-l trimita la un endocrinolog si a facut asta doar dupa un an. Cum crezi ca a fost diagnosticat? Hashimoto. Acum ia medicamente si se simte mai bine. Poate nu e cazul la tine, insa de ce sa nu te lasi consultata? Normal ca stresul e cauza tuturor boliilor insa e pacat sa fi declarata candva ca fiind "nebuna" sau psihic labila cand de fapt poate nici nu e cazul. Lasa-te consultata din toate punctele de vedere pana iese la iveala cauza. Poate iti face endocrinologul o scintigrama.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-07-24 22:57:56)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.