homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ne facem vara?

#1 2008-07-24 12:24:50

sorina_srb
New member
Inregistrat: 2008-03-13

ce ne facem vara?

Peste exact 2 saptamani merg la mare si din pacate exact at trebuie sa imi vina si problemele:(.Mi-ati putea spune niste sfaturi pt a incerca sa evit:-s unele fete mi-au propus vitamina k.....sau sa continui cu anticonceptionalele(adika sa nu tin saptamana de pauza) Cum ar fi mai bine si mai putin daunator pentru corpul  meu ca la mare vreau sa ma distrez nu sa stau in casa:(

#2 2008-07-24 12:28:00

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: ce ne facem vara?

pai daca iei pilule singura modalitate e sa mai iei cateva pastile in plus sa iti intarzie sau sa unesti 2 folii,dar nu stiu cat de indicat e..ramane prima varianta..eu asa fac

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3 2008-07-24 12:28:28

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

poti uni foliile de pilule fara nici o problema

Cu zambetul pe buze...

#4 2008-07-24 12:29:46

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pai vei uni foliile ...nu faci pauza de 7 zile si vei continua de pe alta folie cu atataea pastile cu cate zile vrei sa amani menstra ..esti protejata. apoi cand vrei pauza pur si simplu o faci...7 zile dupa care reincepi alta folie. smile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#5 2008-07-24 18:41:49

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

Sorina, fetele au dreptate. poti sa unesti doua folii de ac. daca nu faci lucrul asta mai mult de 1-2 ori pe an, organismul tau nu va avea de suferit. si eu am unit doua folii cand ma incomoda data menstruatiei. la mine menstruatia nu a venit pe parcursul celei de a doua folii, dar am unele prietene care desi au unit 2 folii, in timpul celei de a doua au avut totusi spotting.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

Publicitate

loading...

#6 2008-07-24 18:55:28

Alina Delia
Addicted member

andra... faza e sa nu unesti mai mult de 3 folii consecutiv......nu cred ca are de a face faza cu 1-2 ori pe an...aia e la postinor. eu asa stiu

#7 2008-07-24 19:13:08

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

nu, o prietena a unit 2 folii de ac. si totusi la a doua folie a avut spotting. eu nu am patit asa ceva. si citeam ca nu e bine pt organism sa unesti 2 folii mai mult de o data maxim de 2 ori pe an pt ca iti poti da organismul peste cap. poate nu e adevarat, nu stiu, eu zic ce am citit doar.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#8 2008-07-24 19:50:47

Alina Delia
Addicted member

nu e bn ..adica nu ai voie sa unesti mai mult de 3 folii consecutiv ..ca e prea mare incarcatura hormonala si apare spotinngul (ca si in cazul pritenei tale0) trebuie sa lasam sa se curete corpul...la unii apare spottingul la unirea foliilor la altii nu...depinde de organism,

#9 2009-07-30 19:05:06

imMrsD
New member
Inregistrat: 2009-07-30

Buna!as vrea si eu sa stiu cam cat tin sangerarile intermenstruale pentru ca peste cateva zile voi merge la mare..sambata asta e posibil sa plec deja..si mi'e frica ca nu pot intra in apa..si nu ma pot distra..precizez ca  iau de doua zile Karissa si deja am sangerari..apreciez orice ajutor oricat de mic ar fi..multumesc

Maybe I'm too young
To pretend that I have my rights
That I have my life, have my dreams
http://www.animalut.net/user/imMrsD.html un vot va rog! big_smile

#10 2009-07-30 19:13:40

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Pai daca esti la prima folie s-ar putea sa ai si spotting ( mici sangerari ) primele 3 luni pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele.
De obicei, anticonceptionalele reduc un pic menstra, dar asta depinde de organismul fiecarei femei.La unele fete menstra dureaza 2-3 zile...la altele 5-6 zile...
Sambata ar fi a patra zi de menstra si cantitatea nu va fi asa mare deci poti folosi ob-uri...

Iubesc si sunt iubita

#11 2009-07-30 19:33:20

imMrsD
New member

minatgv a scris:

Pai daca esti la prima folie s-ar putea sa ai si spotting ( mici sangerari ) primele 3 luni pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele.
De obicei, anticonceptionalele reduc un pic menstra, dar asta depinde de organismul fiecarei femei.La unele fete menstra dureaza 2-3 zile...la altele 5-6 zile...
Sambata ar fi a patra zi de menstra si cantitatea nu va fi asa mare deci poti folosi ob-uri...

hmm..va fi cam ciudat big_smile ..nu ma simt prea comfortabil cu ob'urile dar..asta  e..medicul ginecolog mia recomandat anticonceptionalele pt amanarea menstruatiei(pt ca plec 2 saptamani la mare) si pt reglarea ei..ea trebuia sa imi vina defapt pe la  inceputul lui august..dar dupa prima pilula am inceput sa am sangerari..eh..oricum vine putin.. big_smile

Maybe I'm too young

#12 2009-07-30 20:21:41

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Ar fi trebuit sa le incepi in prima zi de menstra...cam asa se face.
Sper ca ti-a spus doctorul ca daca nu le incepi in prima zi de menstra esti protejata abia dupa 7 pastile inghitite corect.
Si sangerarea pe care o ai tu e spotting si e normal sa apara... menstra ve veni dupa ce vei termina folia de pastilute. Distractie placuta la mare!

Iubesc si sunt iubita

#13 2009-07-30 21:32:38

imMrsD
New member

pai..nu  mi'am inceput inca viata sexuala deci nu mi'e frica in legatura cu protectia acum..el a spus ca pot lua din ziua in care mi le'a recomandat..mersi la fel si tie!..acum sunt chiar curioasa sa vad cat tine spottingul acesta..pe un site al unui ginecolog scria ca tine intre 1-5 zile...dar la fiecare pers e diferit..

Ultima oara a fost editat de imMrsD (2009-07-31 01:41:07)

Maybe I'm too young

#14 2009-07-31 08:52:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

poate sa tina o zi sau poate sa tina o luna. depinde de organism

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.