|
Nu esti logat.
Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Pagini: 1
#1 2008-07-24 13:23:18
Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.La un eco,am descoperit ca am nisip la rinichi,si vreau sa consult un urolog,am avut si niste probleme de ginecologie,acum trebuie sa urmez tratamentul,din pacate dureaza 2 luni. Offline #2 2008-07-24 14:38:34
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.nu stiu cetratament faci..dau insa cu banul in minte...ar fi bine sa nu faci sex in alea 12 zile cit pui ovule Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-08-22 15:06:24
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Iti recomand sa mergi la cabinetul Revimed situat in cladirea City Business Center, str C. Brediceanu, nr 10 din Piata 700. Iti dau si 2 nr de tel la care poti suna sa iti faci programare: 0256/201890 sau 0731/024892 si intrebi de d-nul dr Razvan Bardan. E un dr f bun si eu am fost la el. Din octombrie anul trecut si pana in iunie anul acesta cand am aflat de d-nul dr Bardan, faceam in fiecare luna infectii urinare. De cand am fost la el si mi-a dat tratament nu m am nimic. Ti-l recomand din tot sufletul. Sa ne scrii daca ai fost la el si ti-a placut, poate m vor si alte fete se mearga. Offline #4 2008-08-23 21:17:13
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Tratamentul il fac cu cervucid.Acum sunt la a doua cutie .Am facut dragoste doar o data in perioada mai am 5 zile dupa care voi face pauza,Si apoi din nou ultima cutie apoi pauza.La ginecologie,mi-a zis sa fac mai rar. Offline #5 2008-08-25 12:07:07
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Eu am platit la dr Bardan, consult si ecografie, 100 ron. Mie nu mi s-a parut deloc scump avand in vedere rezultatele. E putin m scum tratamentul, doar Urovaxomul m-a costat cam 120 ron, dar merita. Fa-ti o programare sa vezi ce zice si dr. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-18 23:33:01
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Andreearea spune-mi te rog daca dureaza mult pana iti face programrea...adik daca sun luni de exemplu ma programeaza pe saptamana aceea.Msi mult... Offline #7 2008-10-18 23:46:57
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Mie spunetimi de ce daca am luat urinex cateva bucati nu mai am burta?Pana acum nnu aveam nici pofta de mancare.ce stiti de urinex. Offline #8 2008-10-19 16:16:35
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.poate ca retineai apa si de aceea aveai burta...sau aveai probleme cu tractul urinar...cu vezica...si cum poti gasi si pe net el se foloseste in cazul tulburarilor renale si urinare, spasme dureroase si inflamatorii ale tractului urinar... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-10-20 01:24:51
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Nu stiu nimic de tract urinar sau vezica.Ce analize sa imi fac,sa fac daca asta e cauza ingrasarii .Da sa stiti ca nu am scapat pana acum de burta. Offline #10 2008-10-20 12:58:33
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.eu cred ca nu era vb de o ingrasare neaparat ci mai degraba de o retinere de apa...aceasta poate avea multe motive: hormonale, de alimentatie, etc...eu zic in prima faza sa mergi sa discuti cu medicul de familie si mai departe te va indruma acesta happy with him...inlove with him... Offline #11 2011-06-14 11:07:42
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.Buna Offline #12 2011-06-14 17:42:54
Re: Vreau sa consult un medic urolog in Timisoara cine imi ofera sfaturi.pentru inceput cred ca e suficient sa-i ceri medicului de familie o trimitere pentru urocultura + antibiograma si sa urmezi tratament conform antibiogramei Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|