|
Nu esti logat.
Intrebare...#1 2008-07-24 18:35:00
intrebare...exista anticonceptionale cu doze mai mari de hormoni sau ceva de genu,care stimuleaza cresterea sanilor si luarea cat de cat in greutate...?nu de alta dar ma contrazic cu cineva În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2008-07-24 18:36:49
Re: intrebare...orice anticonceptional poate duce la cresterea sanilor si luare in greutate (prin retentia de apa si pofta de mancare crescuta)...nu tine de cantitatea de hormoni ci de organismul persoanei... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-07-24 18:43:49
Re: intrebare...numai eu am noroc...sau am putea spune noroc nu m am ingrasat,nu s a schimbat nimic la mine desi imi doresc asta În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|