homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Au ei dreptul sa mi manance alocatia?

#1 2008-07-24 19:06:29

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

au ei dreptul sa mi manance alocatia?

pfff... ce titlu "dur"... diablo lol
mi a ajuns... am facut 18ani in aprilie... mi a venit alocatia p luna aia si d atunci,gata...nimic, nimic...
ceea ce ma enerveaza si mai tare e ca altii de varsta mea au si p mine m au uitat astia...vor sa ma fraiereasca sm
aia 400 d mii erau singurii bani despre care puteam sa zic k sunt ai mei, "munca" mea...
cui sa ma adresez?eu nu stau chiar in buc da fac liceul acolo...
inainte, cand aveam cec, o luam de la posta din bucuresti
am intrebat la mn la posta si nimic..
maine ma duc la liceu sa mi iau o adeverinta k sunt eleva... poate ma ajuta cu ceva... popa
ce ziceti? si sa trec si pe la posta..

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2 2008-07-24 19:11:07

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?

treci pe la posta si  intreaba , vara mea a facut 18 ani anu` trecut in martie si i-a dat si anu asta alocatia k ea a facut seralu` sau...completarea de ola profesionala si stiu k ei i-a dat banuti

#3 2008-07-24 19:12:38

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

eu am facut 18 ani in mai si am fost uimita cand am avzut k postasul a venit in fiecare luna cu banii...
colegii mei , celor carora nu le-a venit alocatia am inteles ca s-au dus la casa de pensii si au facut acolo nush ce cerere... ma rog, dar eu stau in ploiesti. in bucuresti habar nu am... du-te la un sediu mai mare al postei romane si cere acolo informatii

#4 2008-07-25 00:26:49

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

si eu tot in mai am facut 18 ani dar ink mai primesc alocatie,pe la sfarsitul lui mai ne'a pus diriga sa facem o cerere dar am auzit k in zadar ca nu au fost trimise,nu stiu ce sa'ti zic la fortele de munca sa te duci asa s'a dus un prieten(nush ce legatura are dar asa la tr secretara liceului).eu am o colega care anul acesta face 19 ani si ink mai pr alocatie...deci sistemul e de vina:(

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#5 2008-07-25 01:08:25

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

pe noi astia de la posta,ne trimiteau la casa de pensii ca sa mai completam niste formulare...du-te si intreaba...mie mi-a venit alocatia pe vreo 3 luni,cand nici nu mai credeam ca mai vad bani de la astia lol

My Tears Dry On Their Own

Publicitate

loading...

#6 2008-07-25 01:15:01

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

eu am facut 18 ani cand eram a 12-a in octombrie...si stiu ca erau lipsa parca 2 file de la sfarsitul carnetului de cecuri...nu am inteles prea bine de ce

#7 2008-07-25 01:38:23

deiutza0
New member
Inregistrat: 2008-06-24

eu am facut 18 ani in martie si pe aprilie nu mia venit apoi mia venit regulat alocatia ..am fost la casa de pensii si am facut o cerere daca no faceam uitau   si de mine si nu mai primeam nimic.....si cik in  august vine alocatia si din urma adik pe aprilie care nu mia venit ...eu sunt din sibiu in buc nush care e treaba...:(dar eu spun sa mergi la casa de pensii sa vezi care e treaba ...totusi aia sunt banii tai!!!

Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.

#8 2008-07-25 14:17:31

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu am facut 18 in dec si am primit alocatiile pe card prin mai.am primit si din urma.am facut cerere la scoala cum vreau sa primesc,prin posta sau pe card.eu stiu ca cererea era obligatorie.

expect the worst , hope for the best!

#9 2008-07-25 15:45:10

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

am fost azi la sc, mi a zis secretara k au vorbit unii aseara la tv sh cik de luna asta vine, si vin sh banii de pe lunile trecute...
astept acum... dak tot fac figuri ma duc sh eu la casa de pensii

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2008-07-25 16:23:41

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

delishor a scris:

pe noi astia de la posta,ne trimiteau la casa de pensii ca sa mai completam niste formulare...du-te si intreaba...mie mi-a venit alocatia pe vreo 3 luni,cand nici nu mai credeam ca mai vad bani de la astia lol

eu tre sa`i iau alocatia lu` sor`mea din decembrie inclusiv si pana in ziua de azi...secretaritl si posta=0
unei colege de`a anei l`a trecut pe tatal sau k beneficiar al alocatiei,tatal kre e mort de 1 an.knd am vz am ramas yikesyikesyikes

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#11 2008-07-25 16:24:21

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

carmen_21 a scris:

am fost azi la sc, mi a zis secretara k au vorbit unii aseara la tv sh cik de luna asta vine, si vin sh banii de pe lunile trecute...
astept acum... dak tot fac figuri ma duc sh eu la casa de pensii

da??oauuu...ar fi bine,s`ar produce o minune smile

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#12 2008-07-26 14:24:51

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mahh..yo am facut 18 ani anu trcut in martie...era q cecuri si mi-a venit alocatia...
aq in a12a cand avem deja 18 ani ne-a dat cecuri..pana in ianuarie.apoi a trebuit sa completam o cerere la scoala...si a venit alocatia noastra ....tocmai in mai-iunie(nu mai stu exact) da a venit ... am lau mai multi bani o data.. big_smile
nu's din buc..da asa ar fi trebuit sa se intample peste tot...

ahh....si aq 2 ani un tip care ramasese repentent a luat si ala alocatie...pt anu care il repeta...deci..orice e posibil smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.