|
Nu esti logat.
Anticonceptionale luate multe zile dupa prima zi a ciclului menstrualPagini: 1
#1 2008-07-25 10:44:06
Anticonceptionale luate multe zile dupa prima zi a ciclului menstrualAs vrea sa incep sa iau anticonceptionale de azi sau de maine, adica dintr-o zi oarecare a ciclului meu menstrual, nu din prima. Se intampla ceva? Mai are efect contraceptiv? Dupa cat timp? Imi poate face rau? Este vorba de Novynette (sau Marvelon 28). Precizez ca nu am mai luat de vreo 4-5 luni. Offline #2 2008-07-25 10:58:41
Re: Anticonceptionale luate multe zile dupa prima zi a ciclului menstrualpai daca nu ai avut contact cu risc pana acum... poti lua dar trebuie protectie suplimentara primele 7 pastile din folie dupa aia ai liber daca ai inceep din 1 zi de menstra ai fi protejata de atunci. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-07-25 11:04:57
Re: Anticonceptionale luate multe zile dupa prima zi a ciclului menstrualDaca esti sigura ca nu exista posibilitatea unei sarcini, poti lua. Insa trebuie sa tii cont ca protectia se instaleaza dupa ce inghiti corect 7 pastilute. Nu o sa ai efecte negative, altele decat cele normale in primele 3 luni. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-07-25 16:52:00
Re: Anticonceptionale luate multe zile dupa prima zi a ciclului menstrualMultumesc mult pt raspunsuri. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|