homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare-2

#20 2008-08-19 11:54:47

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: intrebare

Ok, nu voi lua... Pentru linistea mea, mai intreb una, daca nu e cu suparare: testul de sarcina e concludent dupa 7 zile de intarziere sau 3 saptamani de la contactul cu risc, corect?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#21 2008-08-19 12:02:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

corect.si poate te gandesti sa iei ac.sa nu te mai stresezi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2008-08-19 12:47:20

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Multumesc pentru ajutor si sfat smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#23 2008-08-19 16:29:28

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

YoHanna a scris:

nu se elimina odata cu menstra...asta ar insemna k dak ne spalam dupa contactul cu ejaculare inauntru...nu ramanem insarcinate..ceea ce e gresit.
sunt fete care au avut contact in prima zi de ciclu si au ramas insarcinate. deci nu te poti baza f bine pe perioada fertila..ca si aia iti poate juca feste

nu ma bazez pe perioada fertila. prezervativ mereu. asta era o intrebare care mi-a venit mie la un moment dat intr-o dimineata.
asa ma gandeam si eu...chiar daca nu e perioada fertila (inainte de menstra cu 1 zi, sa zicem) tot exista sansa ca spermatozoidul sa traiasca pana se intra in perioada fertila si sa se fecundeze. de aia eu nu prea sunt de acord nici cu metoda calendarului, nici cu coitul intrerupt. ori prezervativ ori ac.
mersi ptr raspuns oricum. credeam ca imi scapa mie ceva. wink

Acum ma preocupa altceva: de cateva zile mi s-au marit sanii si sunt tari asa, ca inainte de menstra. insa mai sunt vreo 11 zile pana trebuie sa imi vina. de ce oare ? Off.....

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-08-19 19:28:34)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.