homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 21-120

#2262 2008-08-01 00:07:08

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 21

SonneAle a scris:

delishor a scris:

SonneAle a scris:

pi cum sa fiu del?  oke... nu am dat nici un semn smile mi-am petrecut ziua cu gagica mea ale, maine merg la sat si imi las telul acasa sa vad daca e in stare sa dea un semn in alea doua zile cat eu n-as avea semnal... neutral si daca nu da, chiar nu misc un pai.   toti cu care am vorbit, au zis ca sunt eu cam capra si ca as putea sa mai las si eu de la mine, ca indragostit sau nu, se mai satura omul... dar na, nu pot, nu cred ca pot neutral  nu merita. vad eu duminica, atunci revin in tm smile

well....gud lac....ai timp sa te gandesti bineee...da' de ce zic ca esti capra? :f?rv?nad:

pai ca el m-a tot intrebat daca e oke ca ne-am despartit si na... mi-a zis ca tine la mine, ca ma va pastra in inima lui pt totdeauna, dar spera sa treaca cat mai repede peste.. faze de genul si eu n-am luat atitudine neutral  ii dadeam replici de genul: "cui pe cui se scoate, bafta!" neutral sau, "iti trece tie, doar stii cum e fara mine"  nah... m-am bazat pe faptul ca revine ca de obicei chiar daca a zis ca n-o s-o mai faca, asa cum mi-a mai zis, de altfel.  cine mai stie? eu m-astept la de toate din partea lui, de la alte gesturi si surprize de impacare pana la nesimtiri sau cuibareli in bratele alteia care sa-i aline "durerea"

well...tu cam semeni cu mine...orgolioasa rodnar incapatanata... rodnar nu poti sa ii sugerezi ceva..asa...subtil? big_smile

My Tears Dry On Their Own

#2263 2008-08-01 00:07:38

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Amaria a scris:

aleeeeeeeeee maine merg si eu la tara lol
si eu tot duminica revin..sau luni.
sper sa fie bine big_smile

lol ne vedem la tara big_smile lol   o sa fie smile o sa ne limpezim mintile, o sa respiram aer curat smile
eu una sper sa fie vreme faina sa merg sa ma bronzez big_smile bronzul de munte tineeeeeeee hjarta si o sa ma indop cu vinete si cartofi prajiti hjarta si o sa merg in disco si o sa imi cante manelele rotfl2) mnezo neutral   ma bucur ca mi-a zis flo a mea ca sambata ajunge si ea pe la sat, ca tot am invitat-o big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#2264 2008-08-01 00:09:07

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

daaa... cred ca o sa bag in mine ca sparta rotfl si o sa iau evident toate animalele in brate si o sa ma umplu de purici rotfl si as vrea sa ma si bronzez..sper sa fie vremea buna

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#2265 2008-08-01 00:09:23

SonneAle
Addicted member

Amaria a scris:

ale...you don't really know what you have till it's gone...
puss puss

lol asta mi-a tot zis el referitor la mine... nu ma iubeste neutral nu sunt convinsa de asta neutral  pai in locul lui as fi mutat muntii din loc, nu stiu, m-as fi dat peste cap... el nu merita sa fac asa ceva pt el, ca poate as fi facut-o. cred ca e suficient ca mi-am infruntat parintii de 2 ori, will never do it again neutral

#2266 2008-08-01 00:10:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

gata nu mai pot ma bag la somn..sper sa nu visez numa margele...choco maine...te astept cu sfaturi...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#2267 2008-08-01 00:10:25

Amaria
Hero member

lasa ale..din greseli invatam puss

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.

#2268 2008-08-01 00:10:51

SonneAle
Addicted member

Amaria a scris:

daaa... cred ca o sa bag in mine ca sparta rotfl si o sa iau evident toate animalele in brate si o sa ma umplu de purici rotfl si as vrea sa ma si bronzez..sper sa fie vremea buna

aaaaaaa lol la faza cu puricii nu ma intreci lol ii culeg si din troleu neutral   doamne ajuta n-am mai prins puricel pe mine de vreme buna, dar nu e exclus neutral   parca vad ca 2 zile o sa hranesc toti cateii de prin fata blocului lol

#2269 2008-08-01 00:11:54

SonneAle
Addicted member

Amaria a scris:

asa e smile puss   da' ma tot intreb cat de tuta tre sa fiu ca sa-mi permit sa-mi dau cu capul de pereti de n ori cu aceeasi persoana? neutral :f?rv?nad: tutaaaaaaa frate neutral ca sa nu zic altceva

#2270 2008-08-01 00:12:38

old_soul
Insomniac member

SonneAle a scris:

Amaria a scris:

asa e smile puss   da' ma tot intreb cat de tuta tre sa fiu ca sa-mi permit sa-mi dau cu capul de pereti de n ori cu aceeasi persoana? neutral :f?rv?nad: tutaaaaaaa frate neutral ca sa nu zic altceva

pai daca esti asa de inversunata,de ce mai astepti ceva de la el? :f?rv?nad: :f?rv?nad:

#2271 2008-08-01 00:16:19

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ne-am uitat la shutter...nu a fost foarte scarry...dar la safrsit a fost dragut tare. big_smile
fetele...stiti ceva de schimbatul numerelor de telefon? ca ziceau la tv ceva...dar nu am inteles prea bine? o sa punem doar si prefixul chiar daca sunam local sau mai se shcimba si altele? auzisem ceva si cu dublatul ultimei cifre sau ceva d egenul? aveti idee?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2272 2008-08-01 00:17:25

Amaria
Hero member

baiiiiiii uitati'va repede la poze..ca am pus una cu mine pe care o sa o sterg repede  rotfl rotfl
zici ca sunt pasare daia de se pregateste de atac rotfl uitati'va ca morrrrr de rasss

#2273 2008-08-01 00:19:36

SonneAle
Addicted member

delishor a scris:

SonneAle a scris:

Amaria a scris:

pai daca esti asa de inversunata,de ce mai astepti ceva de la el? :f?rv?nad: :f?rv?nad:

sa-l chinuiesc neutral lol  nu stiu, poate din obisnuinta...   cand imi era lumea mai draga, a revenit si a schimat tot, it's my turn neutral  nu stiu del neutral  aveam momente frumoase, de obicei alea imi revin in minte, nu cele naspa care sa ma determine sa raman ferma si pe pozitie neutral  i luv his paps, his friends... iar noi on the outside suntem frumosi impreuna

#2274 2008-08-01 00:20:17

persifona
Vizitator

Andreea86 a scris:

ne-am uitat la shutter...nu a fost foarte scarry...dar la safrsit a fost dragut tare. big_smile
fetele...stiti ceva de schimbatul numerelor de telefon? ca ziceau la tv ceva...dar nu am inteles prea bine? o sa punem doar si prefixul chiar daca sunam local sau mai se shcimba si altele? auzisem ceva si cu dublatul ultimei cifre sau ceva d egenul? aveti idee?

Pui prefixul si cand suni local, atat.

#2275 2008-08-01 00:26:15

old_soul
Insomniac member

SonneAle a scris:

delishor a scris:

SonneAle a scris:

sa-l chinuiesc neutral lol  nu stiu, poate din obisnuinta...   cand imi era lumea mai draga, a revenit si a schimat tot, it's my turn neutral  nu stiu del neutral  aveam momente frumoase, de obicei alea imi revin in minte, nu cele naspa care sa ma determine sa raman ferma si pe pozitie neutral  i luv his paps, his friends... iar noi on the outside suntem frumosi impreuna

well....atunci tre' atat de bine gandita treaba....pfff....eu te-as sfatui sa ai niste momente singura,in natura....si indiferent ce decizie ai lua,sa fii sigura ca e cea corecta....good luck si...multa putere! puss puss

#2276 2008-08-01 00:27:05

Andreea86
Hero member

mercic persifona. la cat sun eu pe fix...nu-i problema. mi-era s anu se schimbe si altceva...in special la mobile...ca era problema. big_smile
ale....si eu zic ca tu esti capoasa... smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2277 2008-08-01 00:28:24

SonneAle
Addicted member

mersi del smile   daca da semn, raspund, daca nu, nu o sa misc un pai... presimt ca da semn peste o luna... de ziua mea, asa... thinking to fuck me up
andre stiu ce zici lol  sunt smile   too proud, am motivele mele pt care il tratez asa si deja stiti, nu mai repet.   ma vrea? sa lupte nu doar sa ma aiba, ci si sa ma pastreze.   sa mai inghita pana consider eu ca e cazul sa las de la mine neutral  nu asa as proceda cu urmatorul, no way! doar cu el neutral

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-08-01 00:30:45)

#2278 2008-08-01 00:30:12

Amaria
Hero member

am mai bagat 2 poze normale rotfl
baietii mei fac saussage fest in seara asta (majoritatea prietenilor mei sunt baieti...si saracii mereu se chinuie sa mai aduca si o fata..da nu vine nimeni..si in final party'urile sunt alcatuite din ei (vreo 10 asa lol )eu si prietena unuia dintre ei..dar cica e ok,sa nu ma sperii ca eu oricum sunt cool guy with tits rotfl

#2279 2008-08-01 00:32:29

old_soul
Insomniac member

SonneAle a scris:

mersi del smile   daca da semn, raspund, daca nu, nu o sa misc un pai... presimt ca da semn peste o luna... de ziua mea, asa... thinking to fuck me up
andre stiu ce zici lol  sunt smile   too proud, am motivele mele pt care il tratez asa si deja stiti, nu mai repet.   ma vrea? sa lupte nu doar sa ma aiba, ci si sa ma pastreze.   sa mai inghita pana consider eu ca e cazul sa las de la mine neutral  nu asa as proceda cu urmatorul, no way! doar cu el neutral

sad pfoaii...ce aiurea si cu sentimentele astea.... :f?rv?nad: greu e cand e vb d corazon...
puss puss puss
offtopic eu ma car...nb pusspusspusspuss

#2280 2008-08-01 00:35:28

Andreea86
Hero member

nb delishor puss

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.