homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 21-153

#2889 2008-08-01 23:38:41

skumpi
Vizitator

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 21

mai discutam pe tema asta k mai este muulttt da acuma ma duc la Lost k si asa ma tot intreaba iubi ce tot vb aici lol da oricum el stie ce cred eu diablo
nb nb nb puss

#2890 2008-08-01 23:39:02

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

nb skumpi puss

#2891 2008-08-01 23:39:11

persifona
Vizitator

Deuzza a scris:

aoleu ce m`ati amuzat in seara asta rotfl cu shakira si cu plinta si cu matzu lu persi

Si evident ca daca-l contrazice cineva, gata, ala-i prost. Din prost nu-l mai scoate.

aveti un mod super de`a povesti  lol

Macar te inveselim pe tine pe masura ce noi ne enervam lol

Gata, am dat de puslama, acum chiar ma duc la somn smile noapte buna puss I'm gonna miss uuu..

#2892 2008-08-01 23:39:22

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

skumpi cam ai dreptate cu informatica...si al ,eu e programator IT..... eu ma inteleg super cu el,totul e minunat nu am ce-i reprosa decat ca face o impresie gresita celor din jur...si la un moment dat cineva m-a intrebat asa cu o rautate ..."dar voi vorbiti ceva intre voi acasa ?" Deci asta ma deranjeaza intr-adevar ca da impresia ca nu comunica ,e tacut ...etc...dar cu mine e total altfel ! dar din pacateuneori ne doare parerea celor din jur

#2893 2008-08-01 23:40:16

mika
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

skumpi egoistaaaa retas retas
nu o mai da la intors ca te gandesti la sanatatea lui..ca nu mai inghitzim galusca..si daca te faci contabila tu stai cu ochii;n comp..si? asta nu'i motiv

plus ca am observat clar ca i te simti superioara..adu'ti aminte cand ati fost certati ultima oara....si se vorbea de adolescenta si greseli..pacate tongue tu ce ziceai? ca el mai are de schimbat la el chestii...dar "nu te mai intereseaza"(chipurile)
adik tu faci in continuare cum ai facut si cu tzigarile..ii impui chestii "asha..pt sanatatea lui..pt binele lui" dar risti sa ajunga sa te urasca la un moment dat.....cum as uri si eu si oricine pe Oricare ar incerca sa ma oblige sa fac ceva....deci daca mie'mi place sa fumez?care e problema? NIMENI n'are dreptul sa'mi puna conditii...sunt majora si vaccinata si nu accept decat sfaturi..tu puteai sa zici "pui..nu'i bine..etc etc" dar nu sa gata gataa...nu mai fuma
nu mai schimba nimic la nimeni
il iubesti cum l'ai luat sau cum o sa'l transformi?

100% de acord !!!!!!!!!!!!!!!!

Publicitate

loading...

#2894 2008-08-01 23:40:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

vai alexia stai calma puss nu cred ca are profil de barbat violent..ce naiba..o fi zis si el asha

japan shtiu sigur ce'o sa faca daca ma prinde cu altul in pat...ca mi'a zis de atatea ori "iti dau papucii si gata...nu m'ai meritat...m'am inselat in privinta ta" atat rotfl
dar de cateva ori cand nu ii raspundeam la telefon..atunci cand reuseam sa vorbim zicea:ce faceai? m'ai inselat? vezi ca'ti rup picioarele rotfl2

6 ani de dragoste  hjarta

#2895 2008-08-01 23:41:28

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

nu o mai da la intors ca te gandesti la sanatatea lui..ca nu mai inghitzim galusca..si daca te faci contabila tu stai cu ochii;n comp..si? asta nu'i motiv

plus ca am observat clar ca i te simti superioara..adu'ti aminte cand ati fost certati ultima oara....si se vorbea de adolescenta si greseli..pacate tongue tu ce ziceai? ca el mai are de schimbat la el chestii...dar "nu te mai intereseaza"(chipurile)
adik tu faci in continuare cum ai facut si cu tzigarile..ii impui chestii "asha..pt sanatatea lui..pt binele lui" dar risti sa ajunga sa te urasca la un moment dat.....cum as uri si eu si oricine pe Oricare ar incerca sa ma oblige sa fac ceva....deci daca mie'mi place sa fumez?care e problema? NIMENI n'are dreptul sa'mi puna conditii...sunt majora si vaccinata si nu accept decat sfaturi..tu puteai sa zici "pui..nu'i bine..etc etc" dar nu sa gata gataa...nu mai fuma

cum l`am luat da e nevoie d unele modificari big_smile
si clar k nu am acceptat sa fumeze ...sti ce nashpa e sa nu fi fumator si sa te sarutzi cu un fumator ? bleachs...toata camera lui era fum...hainele...etc...da`o dreq...
plus k el mai incercase sa se lase si nu a reusit ...pana am aparut eu big_smile

#2896 2008-08-01 23:41:39

mika
Insomniac member

persi, noapte buna puss

clau, eu am invatat sa nu ma mai intereseze asa mult parerea celor din jur si e mai bine asa, crede-ma wink

#2897 2008-08-01 23:41:52

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mie mi-e frik de faptul k am inceput sa ne vb urat..noi in 4 ani nu ne-am zis "ma enervezi"..in cel mai rau caz ziceam "ma superi"...si aku de vreo  luna numai "ma enervezi " se aude sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#2898 2008-08-01 23:41:53

persifona
Vizitator

Skumpi, nu vrei sa apari si pe la mine sa ma convingi? big_smile

#2899 2008-08-01 23:42:08

skumpi
Vizitator

claudia78 a scris:

skumpi cam ai dreptate cu informatica...si al ,eu e programator IT..... eu ma inteleg super cu el,totul e minunat nu am ce-i reprosa decat ca face o impresie gresita celor din jur...si la un moment dat cineva m-a intrebat asa cu o rautate ..."dar voi vorbiti ceva intre voi acasa ?" Deci asta ma deranjeaza intr-adevar ca da impresia ca nu comunica ,e tacut ...etc...dar cu mine e total altfel ! dar din pacateuneori ne doare parerea celor din jur

see...see roll

#2900 2008-08-01 23:42:27

JanisJoplin
Platinum member

claudia nu neaparat..asha e el poate tacut.Nu'i batut in cuie ca trebuie sa fie asha...
si'al meu e programator si e total opus... nustiu

#2901 2008-08-01 23:42:30

skumpi
Vizitator

persifona a scris:

Skumpi, nu vrei sa apari si pe la mine sa ma convingi? big_smile

diablo

#2902 2008-08-01 23:42:32

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

JanisJoplin a scris:

si si si si  siiiiiiii 10 Puncte pt Janiiiiiis ko

Dragostea nu se stă, se face.

#2903 2008-08-01 23:43:01

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

claudia nu neaparat..asha e el poate tacut.Nu'i batut in cuie ca trebuie sa fie asha...

dak ar fi asa n`as avea nik
d e si tacut si si vrea info...no way

#2904 2008-08-01 23:43:35

skumpi
Vizitator

hai k mai pove maine k ma tot striga omuuuuuu
tye feteeeeeeee
mai vb ca va citesc eu big_smile

#2905 2008-08-01 23:44:37

mika
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

skumpi, see?????????? rotfl

apropo, si iubirea mea e tot programator si om mai vesel, mai saritor si mai bun ca el nu am vaut in viata mea. si nu o spun pt ca il iubesc. aveam parerea asta inca inainte sa il iubesc, cand eram doar prieteni. aaa...si pus pe glume mereu hjarta

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-01 23:45:11)

#2906 2008-08-01 23:45:23

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

skumpi oricat ne chinuim noi, n`o sa te convingem lol

in locu` lui m`as fi bagat la facultate fara sa stii tu si gata. afli, asta e, ori ma incurajezi ori daca nu`ti convine cu mine asa cum sunt..nu ajung la standardele tale...asta e . wink eu asa as fi gandit..

Dragostea nu se stă, se face.

#2907 2008-08-01 23:45:25

JanisJoplin
Platinum member

skumpi a scris:

JanisJoplin a scris:

dak ar fi asa n`as avea nik
d e si tacut si si vrea info...no way

rotfl combinatia fantastica tongue eu vad altfel lucrurile...de ex al meu munceste la o firma super...adik d.p.d.v. al colectivului..pana si cu sefu'su se ia la baute...cu colegii iese tot timpul..si'i mai si trimite ( :f?rbannad:) in portugalia la plimbat si intalniri cu toti din firma...wtffff e programator si socializeaza mai mult ca oricine
tu ce crezi? ca programatorii stau tot timpul la laptop si baga gros?
pana la urma si tu stai la fel de mult la comp....dar nu programezi..stai pe forum lol

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-08-01 23:46:52)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.