homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 21-82

#1540 2008-07-30 22:35:01

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 21

SonneAle a scris:

senorita a scris:

[ale] dar ce mesaj i-ai dat tu si ce ti-a raspuns el la 4?

pai i-am dat msg de ziua lui, urare de ziua lui si el mi-a raspuns sec cu: mersi mult! si tie la fel neutral  noah fain... la care m-am pissuit si i-am dat inapoi: yeah wink take care, la care el, crezand ca oi fi fost ironica, mi-a scris: yeah????!!!!!  si eu n-am mai raspuns neutral

te mananca si pe tine.... de ce n-ai ramas la un simplu LMA si i-ai mai dat alt sms? bad pitzi rotfl

tanto.. am ratat discutia cu rallu.... deci ziiiii-miii.... cine este acest tip tutacios? cunostinta veche, prospatura... care a fost conjunctura... detalii domne rodnar sm rotfl
cat despre "nu ma credeam capabila"... NEVER SAY NEVER big_smile precum vezi

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1541 2008-07-30 22:35:28

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

daaaaaaaa, for chirist, i'm sick n to my shame i admitt it neutral
uaiiiiii,  vreau sa fiu cu altul mai bun, dar el sa fie sgggggg, sa crape sg de dorul meu neutral  i wanna hurt him now neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#1542 2008-07-30 22:35:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Ale...tu nici nu stii ce vrei. Zici ca nu mai vrei sa fii cu el...dar te oftici ca nu ti-a raspuns la mesaj mai altfel, ca nu te-a invitat la suc. Daca isei cu el la suc nu-ti convenea...ca iti zicea ca inc ate iubeste si sufera si nu stiu ce... Orice ar face baiatul asta nimic nu e bine. roll
a zis ca de data asta a inteles.....e bine...ar trebui sa fii fericita ca nu te mai cauta si a intels in sfarsit ca nu merge. De ce nu-ti convine? Sau vrei sa va impacati? punish

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1543 2008-07-30 22:36:15

andrutza
Vizitator

ale dar dc v-ati despartit din nou? ca am lipsit si n-am fost pe faza

#1544 2008-07-30 22:36:46

skumpi
Vizitator

SonneAle a scris:

sincer ? neutral   eu m-asteptam sa nu ma fi luat in serios nici de data asta cand i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu el si ca mi-e bine asa...  m-asteptam sa se fi intors ca de obicei ca un catel neutral  i-am zis luni acum cand m-a intrebat daca e oke ca noi ne-am despartit, ca nu mai accept sa revina la ios !
nici u nushtmine ori de cate ori are el chef neutral   si a zis ca intelege si ca desi ii voi ramane in inima pt totdeauna, va incerca sa ma uite si in plus, imi va sterge si id-ul de mess si nici amici nu vom putea fi pt ca na... nu se poate inca... fiind sentimente la mijloc. aaaaa. si ca n-o sa mai mai bazaie cu telefoane si altele de genul  neutral

esti teroare neutral
cat ai fost cu el i`ai vazut numa defectele etc si acuma vrei sa nu te fi luat in serios
nici u nushtii ce vrei... fa bine si gandeste`te o data pt TOTDEAUNA ce vrei d la el..dak il mai vrei plm cauta`l u si fa sa mearga da dak nu...lasa lucrurile cum is si punct

Publicitate

loading...

#1545 2008-07-30 22:36:51

senorita
Insomniac member

SonneAle a scris:

sincer ? neutral   eu m-asteptam sa nu ma fi luat in serios nici de data asta cand i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu el si ca mi-e bine asa...  m-asteptam sa se fi intors ca de obicei ca un catel neutral  i-am zis luni acum cand m-a intrebat daca e oke ca noi ne-am despartit, ca nu mai accept sa revina la mine ori de cate ori are el chef neutral   si a zis ca intelege si ca desi ii voi ramane in inima pt totdeauna, va incerca sa ma uite si in plus, imi va sterge si id-ul de mess si nici amici nu vom putea fi pt ca na... nu se poate inca... fiind sentimente la mijloc. aaaaa. si ca n-o sa mai mai bazaie cu telefoane si altele de genul  neutral

pai tocmai!
tu ce vrei de fapt??? si nu-mi spune ca nu stii ca te mama lui stefan cel mare rotfl

Ready? Steady... Go!

#1546 2008-07-30 22:37:02

Andreea86
Hero member

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

skumpi a scris:

cred k ma duc sa fac sex diablo

de ce ne faci ciuda? grater eu de o saptamana nik....si de ieri sunt si pe ciclu...deci cateva zile stam cumintei.

noah bine nu mai fac nik k vad ca va rastiti toate p`aici rotfl

rotflrotflrotflrotfl saraca skumpi....nu o lasam sa se tuta... rotflrotflrotfl ce rele suntem.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1547 2008-07-30 22:37:25

senorita
Insomniac member

skumpi a scris:

SonneAle a scris:

sincer ? neutral   eu m-asteptam sa nu ma fi luat in serios nici de data asta cand i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu el si ca mi-e bine asa...  m-asteptam sa se fi intors ca de obicei ca un catel neutral  i-am zis luni acum cand m-a intrebat daca e oke ca noi ne-am despartit, ca nu mai accept sa revina la ios !
nici u nushtmine ori de cate ori are el chef neutral   si a zis ca intelege si ca desi ii voi ramane in inima pt totdeauna, va incerca sa ma uite si in plus, imi va sterge si id-ul de mess si nici amici nu vom putea fi pt ca na... nu se poate inca... fiind sentimente la mijloc. aaaaa. si ca n-o sa mai mai bazaie cu telefoane si altele de genul  neutral

esti teroare neutral
cat ai fost cu el i`ai vazut numa defectele etc si acuma vrei sa nu te fi luat in serios
nici u nushtii ce vrei... fa bine si gandeste`te o data pt TOTDEAUNA ce vrei d la el..dak il mai vrei plm cauta`l u si fa sa mearga da dak nu...lasa lucrurile cum is si punct

cum ziceam si eu big_smile

Ready? Steady... Go!

#1548 2008-07-30 22:37:40

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

senorita a scris:

te mananca si pe tine.... de ce n-ai ramas la un simplu LMA si i-ai mai dat alt sms? bad pitzi rotfl

tanto.. am ratat discutia cu rallu.... deci ziiiii-miii.... cine este acest tip tutacios? cunostinta veche, prospatura... care a fost conjunctura... detalii domne rodnar sm rotfl
cat despre "nu ma credeam capabila"... NEVER SAY NEVER big_smile precum vezi

nu dau detalii rodnar
am spus public ca m'am tutut doar ca sa le scutesc pe fete de intrebarea vesnica daca m'am tutut,nu pt ca as fi vrut sa fac caz din asta rodnar
s'a intamplat si asta e big_smile applause

#1549 2008-07-30 22:38:05

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

mie mi se inchid ochii...chiar imi pica in gura....ce frumos canta greierasii hjarta

#1550 2008-07-30 22:38:19

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

vreau afaraaaaaaaaaaaaaaa :f?rbannad: punish sjuksjuksjuksjuk

ma uit ca asta din avatar punish

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-07-30 22:38:50)

Dragostea nu se stă, se face.

#1551 2008-07-30 22:38:57

andrutza
Vizitator

si dc nu iesi deuzza? n-ai cu cine?

#1552 2008-07-30 22:39:27

maya_78
Full member
Inregistrat: 2008-07-30

am revenit big_smile
am facut dus, dat cu scurb pe fata, crema, iuby se uita la un film si eu cu voi lol

“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus

#1553 2008-07-30 22:39:36

skumpi
Vizitator

omu`mio sta in pat dezbracat...cu o pernutza pe matz doar roll

#1554 2008-07-30 22:40:19

Zeyna
Platinum member

andrutza a scris:

si dc nu iesi deuzza? n-ai cu cine?

pai scumpul meu e cu baietii hmm

vreauuuuuuuuuuuuuu vreau afaraa grater
ma abtin sa nu`l stresez :tr?na:

#1555 2008-07-30 22:41:39

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

skumpi a scris:

well....ce mai astepti? tongue rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

#1556 2008-07-30 22:42:13

Andreea86
Hero member

skumpi a scris:

rotfl hai bine...eu iti dai voie...sari pe el. rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#1557 2008-07-30 22:43:05

Zeyna
Platinum member

simt ca ma apasa peretii si tavanul nu mai suport ma jur neutralneutralneutral

#1558 2008-07-30 22:45:40

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

pi plm neutral   is egoista si geloasa. nu-l mai vreau, i want him to suffer and that i know that neutral andreea, exact asta mi-a zis si el : "orice fac, nimic nu fac bine, nici cand fac ceva frumos, nimic nu-ti place din ce fac" sad  talacu neutral big_smile lol

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.