|
Nu esti logat.
Vreau sa renunt la anticonceptionale!#1 2008-07-26 11:04:11
vreau sa renunt la anticonceptionale!buna! doresc sa renunt la anticonceptionale si sa folosesc un contraceptiv local numit pharmatex...stiu ca s-a mai vorbit pe formun despre eficacitatea lui insa as dori sa stiu daca exista vreun risc....ac folosite se numeau yasmin si le iau cam de 2 ani,timp in care am luat destul de mult in greutate! Offline #2 2008-07-26 11:27:56
Re: vreau sa renunt la anticonceptionale!contraceptivele locale au o rata mare de esec. eu nu m-as risca Offline #3 2008-07-26 11:30:03
Re: vreau sa renunt la anticonceptionale!asa este dar eu de la prezervativ sufar de o usoara iritatie...si in plus nu mai vreau anticonceptionaleeee:cry:....chiar nu stiu ce sa fac... Offline #4 2008-07-26 11:32:57
Re: vreau sa renunt la anticonceptionale!
Spermicidele au o rata mare de esec, cum a zis si mika. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2010-06-24 16:40:09
Re: vreau sa renunt la anticonceptionale!gabi, contactul acela nu pune probleme. cand vrei sa renunti la anticonceptionale se considera ca ai fost protejata de folia trecuta pana in prima zi de menstruatie. deci poti linistita sa nu incepi alta folie. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|