homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa renunt la anticonceptionale!

#1 2008-07-26 11:04:11

georgyk82
Membru
Inregistrat: 2008-07-26

vreau sa renunt la anticonceptionale!

buna! doresc sa renunt la anticonceptionale si sa folosesc un contraceptiv local numit pharmatex...stiu ca s-a mai vorbit pe formun despre eficacitatea lui insa as dori sa stiu daca exista vreun risc....ac folosite se numeau yasmin si le iau cam de 2 ani,timp in care am luat destul de mult in greutate!
as dori sa stiu daca acum m se va modifica.....
va rog fumos..astept raspuns:)

#2 2008-07-26 11:27:56

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: vreau sa renunt la anticonceptionale!

contraceptivele locale au o rata mare de esec. eu nu m-as risca

#3 2008-07-26 11:30:03

georgyk82
Membru
Inregistrat: 2008-07-26

asa este dar eu de la prezervativ sufar de o usoara iritatie...si in plus nu mai vreau anticonceptionaleeee:cry:....chiar nu stiu ce sa fac...
oricum ms mult de raspuns:)

#4 2008-07-26 11:32:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

georgyk82 a scris:

buna! doresc sa renunt la anticonceptionale si sa folosesc un contraceptiv local numit pharmatex...stiu ca s-a mai vorbit pe formun despre eficacitatea lui insa as dori sa stiu daca exista vreun risc....ac folosite se numeau yasmin si le iau cam de 2 ani,timp in care am luat destul de mult in greutate!
as dori sa stiu daca acum m se va modifica.....
va rog fumos..astept raspuns:)

Spermicidele au o rata mare de esec, cum a zis si mika.

Toate anticonceptionalele creeaza pofta de mancare. Insa daca te stapanesti, nu te ingrasi. Iar daca si mancat moderat si totusi te-ai ingrasta, atunci yasmin nu sunt patrivite pentru tine. Insa cel mai bine te poate sfatui un medic de planning. De ce nu mergi sa discuti cu unul? Si sa decideti impreuna ceea ce e mai bine pentru tine?

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2010-06-24 16:40:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

gabi, contactul acela nu pune probleme. cand vrei sa renunti la anticonceptionale se considera ca ai fost protejata de folia trecuta pana in prima zi de menstruatie. deci poti linistita sa nu incepi alta folie.

daca vrei sa scapi de simptomele neplacute ale menstruatiei poti sa le iei in continuare chiar daca nu vei avea contacte sexuale.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.