Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-15
- babyblue1
- Banat
- De la: Tg-Mures
- Inregistrat: 2009-03-11
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
Live for today because yesterdays are over and tomorrows may never come.
- alina_alina
- Hero member
- Inregistrat: 2008-08-03
mananc:nimic beau:apa plata ascult:radio regret:ca n am mai mult curaj ma bucur:ca mai am o sansa simt:tristete,confuzie si bucurie in acelasi timp vreau:sa aflu mai multe mi e frica:sa nu se termine aici mi e dor de D
- princesss
- Banat
- De la: plaja
- Inregistrat: 2008-08-11
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
mananc: nimic beau: abia am terminat cafeaua(nessul) ascult : coolerul de pc si pe papagalita mea si a lui iubitel regret: nu stiu daca regret ceva la ora asta ma bucur: pt viitor simt: o usoara stare de stres vreau" sa scap de scoala mi-e frica: de posibile abateri de la un anumit plan Mi-e dor: De IUBITUL MEU
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
mananc: nimic; beau: apa plata; ascult: zgomotul tastelor; regret: nimic, toate lucrurile au avut si o parte buna, care ma face sa nu regret ma bucur: ca mi s-a intamplat ce-mi doream; simt: oboseala; vreau: sa ma bucur de viata; mi-e frica: de examenul de la psihiatrie; mi-e dor: de un prost;
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- meme
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-16
mananc: nimic beau: nimic ascult: stereo love regret: nu cred ca regret nimic la ora asta ma bucur: pt ultimele zile simt: o stare de bine vreau: sa fie asa cum imi doresc seara asta mi-e frica: sa nu fiu dezamagita mi-e dor: de zilele in care nu aveam nici o grija
suntem actori pe o scena dominata de visuri.....
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
mananc:nimic beau:nimic asculta:galagia din casa regret:k nu am bani ma bucur:k a venit caldura simt:k innebunesc vreau:sa am casuta mea mi-e frica:k o sa mor mi-e dor:de copilarie
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
mananc: paine cu pate beau: ceai negru ascult: zgomotele de afara regret: ca nu m-am apucat mai din timp sa invat pt licenta ma bucur: ca am devenit mai egoista simt: ca pot sa fac mai multe decat cred vreau: sa fiu multumita de mine mi-e frica: de viitor mi-e dor: de zilele in care nu aveam nicio grija
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
mananc: cirese. beau: nimic. ascult: Busta Rhimes. regret: ca nu am fost mai tupeista cand a trebuit. ma bucur: de cei din jur. simt: ca as putea face multe daca as avea curajul necesar. vreau: ca cei din jurul meu sa fie sanatosi. mi-e frica: de Dumneze si de boala. mi-e dor: de copilarie .
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
mananc: guma de mestecat beau: nimic. ascult: morandi regret: k nu am invatat nimic ieri ma bucur: de capsunile din frigider simt: k trebuie sa ma apuc mai ropd si mai mult de invatat vreau: sa iau examenele cu note bune, sa fie iubi bine si gripa porcina sa nu afecteze locul unde se duce el si nici unde sunt yo mi-e frica: de examenul al marco, fin, mate si de urmatoarele 4 luni mi-e dor: de iubi, desi nu a plecat inca
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- my_aa
- Insomniac member
mananc: inghetata beau:nimic ascult: la radio regret: ca nu am invatat sa iau nota mai mare la examen ma bucur: ca am facut ceva pentru mine simt: ca ma voi distra mai mult vara asta vreau: sa merg la mare mi-e frica: de propriul meu pesimism mi-e dor: de un prost
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- onnellisuus
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-07
mananc o nectarina beau apa plata ascult o mel ... reret... ca nu sunt mai ordonata, si acum nu gasesc ce imi trebuie ma bucur... ca se bucura Mihai simt... ca o sa mor de cald vara aceasta...mai ales in Buc vreau... sa fumez o tigara mi0e frica... de intamplare mi-e dor... de zilele de liceu
Don't worry, be happy!!!!
- my_aa
- Insomniac member
Mananc: nimic; Beau: cafea; Ascult: la tv.; Regret: ca s-a stricat vremea; Ma bucur: ca ma intalnesc cu niste prieteni; Simt: ca trebuie sa ma apuc de curatenie; Vreau: sa ma apuc iar de facut sport; Mi-e frica: de licenta; Mi-e dor: de mare
- anka9mai
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-03-28
mananc: capsuni cu zahar beau:suc cu gheata asculta:filmul cu tiganii de pe Acasa TV regret: ca nu mi`am gasit de munca ma bucur:ca am un copil si un sot sanatos simt:ca o sa ma doara gatul pana maine de la sucul f rece vreau:sa plec la mare in concediu cu sotul si cu copilul mi-e frica: de creditele mari mi-e dor: siluieta care o aveam inainte sa nasc
- floare de iris
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-16
mananc: nimic beau:nimic ascult: respiratia sotului regret: ca nu am somn ma bucur: ca am facut ceva pentru mine simt: ca ma voi distra mai mult vara asta vreau: sa merg la mare mi-e frica: de esec mi-e dor: de zile libere
- aadela
- New member
- Inregistrat: 2009-01-30
mananc : nimic beau : cafea ascult : pe Statica vorbind de bac ma bucur: ca am luat vacantaa:X simt : dragostea din inima meaaaa vreau : sa nu mai aiba iubi treabaa mi-e frica : k nu imi va corecta profa de romana media mi-e dor : de unele prietenii incheiate...
Ultima oara a fost editat de aadela (2009-06-10 21:33:10)
Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata.
- in_love
- Full member
- De la: mai aproape decat crezi
- Inregistrat: 2009-05-13
mananc:ceva dulce beau :ceai cu mango ascult:cum trancane tv-ul ma bucur:ca sunt sanatoasa simt: o durere in suflet vreau:o schimbare in viata mi-e frica:sa pun punct unei relatii mi-e dor:de anii din copilarie
- sweetdya
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-04-10
mananc:nimic beau:ceai verde ascult:zgomotul veciniilor care is construiesc casa ma bucur:ca maine e vineri regret: ca sunt cateodata diabolica simt:melancolie vreau: sa stam mai mult impreuna mi-e frica: de inuneric, de singuratate, de gandaci... mi-e dor: de mare
Cu cît eşti mai înţelept, cu atît îţi dai mai bine seama că pe lume există mulţi oameni deosebiţi. Oamenii de duzină nu observă nici o deosebire între semenii lor.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|