Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-9
Pagini: 1 … 7 8 9 10 11 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
- meme
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-16
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc : nimic beau: nimic ascult : masinile de afara si tv'u regret : ca nu ma mai inteleg cu sora'mea cum ma intelegeam odata... ma bucur : ca plecam pt cateva zile departe de toti si toate simt : ca se poate si mai bine vreau: ca atunci cand o sa'mi fie cel mai rau...sa'mi fie asa cum e acum mi-e frica : de ceea ce va veni mi-e dor : de vremurile cand eram mica..si mergeam la bunici
suntem actori pe o scena dominata de visuri.....
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
mananc-fursecuri beau-lipton ascult- muzica regret- k am incredere in prosti ma bucur-k traiesc simt- : vreau- mi-e frik- de un om rau mi-e dor- de anii trecuti
..be the best ...fuck the rest ))
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- pinkshine
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-26
mananc: prajituri beau: apa ascult: duffy- stepping stone regret: ca n`am stiut sa apreciez cand m`a iubit ma bucur: nu ma bucur simt: durere vreau: sa fiu fericita mi-e frica: de gandul ca n`o sa`l mai am niciodata mi-e dor: de el ...
te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !!
- amethyste
- New member
- Inregistrat: 2008-04-07
mananc: salata de paste cu sunca beau: cola light ascult: nimic regret: ca nu am plecat la mare ma bucur: sa sunt fericita simt: stres vreau: sa termin ce am de terminat cu bine mi-e frica: sa nu se intample ceva rau mi-e dor: de el ...
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
- sweet girl
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-09
mananc: nimic beau: ceai de menta ascult: Bosquito- tu esti iubita mea regret:ca nu m-am intalnit cu iui aseara ma bucur: k am un verisor de 2 saptamani simt: o mare lene vreau: sa pap ceva dulce mi-e frica: de vise urate mi-e dor: de iubi
- LoveChocolate
- Sr. member
- De la: Bucuresti
mananc: nimic beau: sprite ascult: vibe fm regret: ca mai e putin si se termina vacanta simt: ca mor de foame mi-e frica: sa ma port iar prosteste mi-e dor: sa am o dragoste in care sa ma inteleg perfect cu cel iubit
- claudia78
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-05
mananc : popcorn beau cafea ascult tom si jerry regret ca nu am chef s ainvat azi simt tristete mie frica de examen si ca n-o s aimi gasesc un post bun dupa mi-e dor de mareeeeee
- piglet
- New member
- Inregistrat: 2008-09-15
mananc: nimic beau: cafea ascult: centrala regret: nimic simt: somn mi-e frica: de Dumnezeu mi-e dor: de vara
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
mananc-un mar beau-apa ascult- radio regret- nu regret nimik ma bucur- ca sunt sanatoasa simt- copilul din pantecul meu vreau- sa am o nastere usoara mi e frica- de nimik acum mi e dor- de mama
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- alina_alina
- Hero member
- Inregistrat: 2008-08-03
mananc nimic beau fanta ascult depeche mode ma bucur ca am inceput sa mananc mai putin simt ca mi e foarte frig vreau sa am mai mult tupeu mi e frica de esec mi e dor de anii pe care i am pierdut
- baby pink
- Full member
- Inregistrat: 2007-07-18
mananc - seminte beau - cola ascult - fergie - labels or love (din totul despre sex) regret - ca nu am salariul mai mare ma bucur - ca ma duc la somn simt - ca sunt so exhausted vreau - sa ma culc mi e frica- de ziua de maine mi e dor - de bogdan
I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...
Iubesc copiii, dodolashi frumosi...
- my_aa
- Insomniac member
manac: nimic beau: cafea ascult: muzica ambientala regret: acum nimic ma bucur: ca am putut sa ajut o persoana simt: bucurie vreau: sa ies prin oras mi-e frica: de nimic mi-e dor de : cineva
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- bijulik
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-15
mananc-cereale ascult- cum taraie telefoanele regret- ca sunt ai mei suparati ma bucur-k sunt iubita si iubesc simt- k racesc usor usor.. vreau- sa fiu cu el acum mi e frica- de despartiri mi e dor- de copilarie
Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...
- sarah_ath
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-17
mananc-struguri ascult- un documentar pe google.videos regret- prea multe ma bucur-ca traiesc simt- ma descoper in fiecare zi vreau- sa fiu din nou a lui mi e frica- ca nu am fac tot ce vreau mi e dor- de yoyo
ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare
- my_aa
- Insomniac member
mananc: seminte beau: suc regret: destule ma bucur: ca am aflat ceva simt: curiozitate vreau: sa vb cu cineva mi-e frica: de ce as putea sa fac mi-e dor: de vechii prieteni
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
mananc:cartofi prajiti beau:suc regret:ca nu am plecat la tara ma bucur:ca am auzit ca se incalzeste vremea simt:ca am din nou febra vreau:sa-mi treaca raceala mi-e frica:de dentist mi-e dor:de caldura zilelor de vara
Iubesc si sunt iubita
Pagini: 1 … 7 8 9 10 11 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|