|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?#1 2008-07-30 17:50:45
Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?Da culmea, ptr ca nu ii multa cantitatea, dar curge negricios incepe sa ma speriie :(. oricum multumesc. Problema ca nu am mai avut probleme de luna trecute sa fie normale, sange. Ultima oara a fost editat de adinutza22 (2008-07-30 18:58:41) Offline #2 2008-07-30 17:55:21
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?s-a modificat din cauza pastilelor. si mie imi vine uneri asa negru.mai ales in primele luni de lua yasmin. eu zic sa te linistetsti. yasmin e cauza modificarii. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-07-30 19:20:09
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?Adinutza menstra se modifica cantitativ si calitativ in timp ce iei anticonceptionale. Nu e motiv sa iti faci griji. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-08-26 14:33:24
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?fetelor...eu nu mai inteleg nimic din ac astea eu iau yasmine...este a3a luna...la recomandarea medikului le iau la fel kum skrie si pe prospect ..deci....termin blisterul miercuri...fac pauza de 7 zile...in timpul asta apare menstruatia...si joi incep un nou blister...de obicei,mentruatia mi se opreste pana atunci.Insa,am mai konsultat un medic care mi`a spus sa le iau ku totul altfel...adika sa nu mai respect pauza...sa incep al2lea blister kand incepe sangerarea...kiar dak aceasta incepe a3a sau a4a zi....sunt 2 medici ku 2 pareri diferite...eu ce fac ? e normal k menstruatia mea sa fie putin mai inchisa la culoare decat de obicei? este normal ? nu mai inteleg nimic din cauza medicilor b-( doctoressa,ce ma sfatuiesti? Offline #5 2008-08-26 14:35:07
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?primul medic ti-a zis corect Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-26 16:13:36
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?Ruxx ai warn pentru posturi multiple. Te rog citeste regulile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-09-05 15:37:09
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?
parerea mea : sunt de acord cu primul doctor faci 7 zile de pauza chiar daca ciclul iti vine inainte sau dupa cateva zile dupa ce ai terminat sa iei ultima pastila.si mie mi se intampla la fel dupa cele 21 de zile de anticonceptionale a 3 zi imi vine ciclul..dar tableta o incep oricum dupa pauza de 7 zile. batfa:sal: Offline #8 2010-12-16 23:00:53
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?buna:) am si eu o maare problema am luat antic.yasmin pt prima data pe 8.12.2010 cand mia venit si ciclu dar nu mia mai trecut nici acum(16.10.2010) ce pot face? dotorul mia zis sa le continui pt k e norma sa vina asa in primele luni dar imi este foarte frica voi ce ma sfatuiti? sa le opresc?eu aveam ciclul ceva mai dereglat si inainte in sensul ca nu prea imi veniea dar acum....mie frica datimi un sfat va roog.multumesc Offline #9 2010-12-16 23:02:40
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?ai spotting...un efect secundar ce poate sa apara in primele 3 luni de utilizare.atata timp cat sangerarea este redusa nu te stresa #10 2010-12-17 09:14:07
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?ms mult chiar nu stiam ce sa fac si cu sangerarea ca nu e multa cantitativ da ai dreptate adica imi curge doar cand merg la toaleta atat. te puup Offline #11 2010-12-17 09:14:59
Re: Anticonceptionale Yasmine dereglare de ciclu?cu placere © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|