|
Nu esti logat.
Ajutatima#1 2008-07-30 19:53:25
ajutatimaam fost pe rosu si dupa ce mi-a trecut a 2 zi am facuto si sa rupt prez se poate sa fiu insarcinata, in aceasi seara cand am ajuns acasa dupa ce am facuto mi-a venit din nou ciclul.. ce sa fac:| Offline #2 2008-07-30 21:27:18
Re: ajutatimapai acum nu mai faci nimic, decat stai si astepti pana luna viitoare. dar daca era a doua zi dupa menstruatie probabilitatea de a ramane insarcinata nu este prea mare. sa speram ca ai avut noroc si totul va fi ok. pt alta data cand se intampla sa esueze metoda contraceptiva poti apela la contraceptia de urgenta, ca sa fi linistita. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2008-07-30 21:31:29
Re: ajutatimacu mentiunea ca acea contraceptie de urgenta Postinor nu se mai mult de 2 ori pe an.... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-07-30 21:39:22
Re: ajutatimada, ai dreptate Alina, am uitat sa mentionez asta. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|