|
Nu esti logat.
Morfologie fetala-2#20 2013-09-16 16:23:14
Re: morfologie fetalaStai linistita, asa va fi si martea viitoare: un bebe perfect dezvoltat. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #21 2013-09-16 16:35:31
Re: morfologie fetala
si atunci de ce te stresezi? Offline #22 2013-09-16 16:39:13Re: morfologie fetalaanca ai dreptate in ce zici dar stii cum e, auzi atatea chestii in jur si atatea nenorociri incat ajungi sa iti faci scenarii ... Uite cum a fost ieri ca nu a fost foarte activa ma gandeam, oare nu e ceva in neregula cu ea? Daca s-a intamplat ceva etc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #23 2019-12-27 23:30:44
Re: morfologie fetalaBuna, in ce perioada este recomandata morfologia pentru primul trimestru? Sunt insarcinata in 10 saptamani si 2 zile si abia pe 13 ianuarie am reusit sa fac programare pt morfologie, este oare tarziu sa fac atunci? Not addicted, just afraid to say good'bye! Offline #24 2019-12-28 00:03:13
Re: morfologie fetalaÎntre 10 și 14 saptamani maxim. Sarcina usoara Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|