homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col uterin

#1 2008-07-31 14:31:25

dusa mihaela
Membru
Inregistrat: 2008-07-31

rana pe col uterin

am fost la medic si am fost diagnosticata cu rana o"mica" rana pe col uterin! dl doctor mi-a recomandar imediat cauterizarea fara niciun alt tratament inainte, ceea ce mi s-a parut suspect! intrebarea este la o rana mica nu se poate incerca mai intai un tratament pentru vindecare?

#2 2008-08-26 18:11:52

mayaki
New member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2007-11-13

Re: rana pe col uterin

bineinteles ca se poate. mai intai, cere sa faci tratament, apoi daca e nevoie , fa cauterizarea

#3 2008-08-26 18:26:08

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: rana pe col uterin

am si eu o astfel de problema doar k rana mea e ...cam urata ,dupa spusele dr  , astept si ce zice colposcopia si apoi sa vedem ce tratament imi da ...dr a zis k imi face cauterizare doar si numai doar dak nu se vindeca cu tratamentul cu ovule s.a. ...mai ales k nu am nici o nastere la activ...asa k nu te panica ...sugereaza-i u ce tratament vrei sa faci ..pana sa aj la cauterizare.
sper k nu gresesc cu ce zic dar asa e in cazul meu....bafta

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.