|
Nu esti logat.
Impotriva fostelor :P-3#39 2008-08-01 14:35:11
Re: impotriva fostelor :Peu n-am treaba cu fostele lui...oricum sunt cam urate toate...slabanoage din alea fara tzatze,fara cur in comparatie cu mine (sa fie mandre ca le compar cu mirifica de mine) ele sunt skin of the dick... nu-mi ajunge nici una din ele nici la degetu mic de la picior...si nu,nu-s narcisista,dar stiu cum vb de ele si p una am si vazut-o p hi5...m-a bufnit rasu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #40 2008-08-01 14:41:49
Re: impotriva fostelor :Peu nu as fi de acord sa tina poze cu fosta in pc.ce e de domeniul trecutului,pai acolo sa ramana.de ce sa se uite noaptea la poze cu aia si sa isi aduk aminte cine stie ce.no wayyyyyyyyyy Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #41 2008-08-01 14:42:31
Re: impotriva fostelor :Pfosta prietenului meu este o SCORPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pe langa faptul ca este intr-o relatie de mai bn d eun an..tipa tot cauta motive sa fie cat mai aproape de el si eu cat mai departe..imi vine sa o strag de gat..bn k s-a ingrasat si este din ce in ce mai urata:evil: Ultima oara a fost editat de manu (2008-08-01 14:43:13) Offline #42 2008-08-01 14:43:03
Re: impotriva fostelor :Ppe mine chiar ma enervau fufele la inceput....dar acum mi-s indiferente...nah...nu se poate compara o relatie de 1-2 luni cu una de 4 ani. acum au mai inteles si ele ca nu au sanse (si nu am mai auzit de ele nimic de muult timp)...dar la inceput termina una cu datul la el...incepea alta...era chiar stresant. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #43 2008-08-01 14:43:27
Re: impotriva fostelor :Psi al meu avea in calc vre-o 7-8 foldere, in care erau poze cu fostele lui... fiecare folder cu cate-un nume, andreea, madalina, larisa, etc Offline Publicitateloading...
#44 2008-08-01 14:49:01
Re: impotriva fostelor :Peu sunt crizzata rau dat fiind faptuyl k iuby e cu 7 ani mai mare,deci mai multe.. ma rog la noi e si o pov mai ciudata..imi place insa ca am fost despartiti ceva timp si prietena lui semana tare tare cu mn.. si mi-a zis k ii era dor de mine si d aia era cu ea..si k incerca sa caute in altele ce aveam eu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #45 2008-08-01 14:57:27
Re: impotriva fostelor :Pmyutza, eu ce sa mai zic, ca el e cu 12 ani mai mare, si a avut si mai multe Offline #46 2008-08-01 15:00:22
Re: impotriva fostelor :Pce copilarie e chestia asta cu "sters id din lista de mess", "sters tel", "sters poze" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #47 2008-08-01 15:06:39
Re: impotriva fostelor :P
aici nu sunt de acord cu tine. un om se poate simti atras de multe persoane, foarte diferite intre ele. eu nu sustin ca sunt mai buna decat fostele lui, nu decat toate... desi ma simt superioara unora.. asta e, asa gandesc Ultima oara a fost editat de taisha (2008-08-01 15:07:09) Offline #48 2008-08-01 15:07:17
Re: impotriva fostelor :Pkatami,el nu e acelasi om. omu kre le-a ales p ele si kre m-a ales p mine. pt k eu una sunt acum,si alta eram acum 4 ani. altfel gandeam,alte nevoi aveam...intelegi c vreau sa zic. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #49 2008-08-01 15:13:58
Re: impotriva fostelor :PI'm totally IN !! Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-08-01 15:16:37) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #50 2008-08-01 15:16:46
Re: impotriva fostelor :Pel are aproximativ toate fostele in lista de mess...la 4-5 luni cum ne'am combinat fosta care era si mai mare decat el cu 6 ani l'a tot contactat sub diverse motive si vroia sa reia relatia cu el....la inceput am fost furioasa pe el, geloasa pe ea dar la un moment dat am inteles'o si n'am mai avut nimic cu ea si nici ea cu noi.... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #51 2008-08-01 15:21:37
de acord... cel putin la o varsta e valabil... dar la unul trecut de "varsta incercarilor" nu prea mai e... dar you have a point Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #52 2008-08-01 15:23:16
Re: impotriva fostelor :Peu nu i-am cerut niciodata sa stearga vreo poza sau vreun numar de tel. la inceput avea poze pe telefon cu fosta(cu care defapt mai era, desi era si cu mine, eu stiam tot), dar nu am zis nimic. cand am inceput relatia stiam ca e cu ea si nu mi-a pasat pt ca ea nu era in oras si stiam ca vine o data pe luna sau la mai mult timp. in timp(cam 1-2 luni) s-a decis si m-a ales pe mine si cu timpu a sters si pozele cu tipa din telefon. pe calc nu stiu daca are si nici nu ma intereseaza... iubesc si sunt iubita Offline #53 2008-08-01 17:08:06
Re: impotriva fostelor :Peu nu el cunosc pe fostele decat pe una din vedere si alta din poze si di povestile lui care is cam scurte si seci si se termina" nu vreau sa vb de asta" Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #54 2008-08-01 17:12:29
inseamna k e un om diplomat f bine asa. intr-adevar prezentul conteaza.acu te iubeste p tine,cui ii pasa cu cine a fost in trecut? asa mai gandesc si eu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #55 2008-08-01 17:13:52
Re: impotriva fostelor :Peu cunosc majoritatea fostelor si nu am nimic cu niciuna,nu m-am razboit cu niciuna din ele. expect the worst , hope for the best! Offline #56 2008-08-01 17:19:12
asa e si fosta prietenului meu..o nemernica ce cauta sa se impace cu el :f?rbannad: dupa 1 an Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti Offline #57 2008-08-01 17:42:33
Re: impotriva fostelor :Pi'm IN 2 Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|