homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Impotriva fostelor :P-9

#153 2009-04-04 20:37:46

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Re: impotriva fostelor :P

Din ce am citit aici vad ca unele din voi au o problema cu simplu fapt ca intre el si fosta mai exista un telefon..nu mi se pare normal sa va deranjeze asa tare asta. Daca ati fi voi fosta n-ati mai vb din cand in cand cu el? intr-o cuplu mai exista si prietenie, daca relatia se termina nu inseamna ca se incheie si amicitatea...

#154 2009-04-04 20:47:59

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

slava Domnului nu am vut motive de gelozie ( in general nu numai din cauza fostelor big_smile )
si orcum nici una nu ar fi mai buna ca me smile 

in schimb unele fete ale fostului meu prieten ma privesc si acum ) dupa 4 ani de cadn nu mai sunt e el) ciudat .. ehhh c sa faci cand cineva e mai bun ca tine .. esti invidios ;wink diablo

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#155 2009-04-04 21:03:09

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

skumpi a scris:

my_aa a scris:

skumpi a scris:

eu nu prea am treaba cu ea...adika ma enerva ca tot il cauta apoi mi`am dat seama cat d jalinca e si a inceput sa`mi fie mila lol
nu ma simt deloc amenintata d ea

tummenupp Asta da gandire de om sigur pe el wink
Si subscriu la ce ai scris, numai daca m-as simtii amenintata as avea ceva cu ea!
Altfel mi se pare aiurea sa imi fac sange rau pentru ceva care face parte din trecut.

sigura pe mine si sigura pe el...in legatura cu fosta dance
oricum una peste alta... a sunat si sapt trecuta lol sunt mai bine de 2 aniiiiiii d la despartire and still counting` lol m`a auzit ca radeam si a inchis chicot

rotfl
bine i-ai facut, oricum si era de ras lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#156 2009-04-04 23:59:30

BlondyBijoux
New member
Inregistrat: 2009-03-30

Katalyna2311 a scris:

blondy vb despre aceleasi lucru....stii ca intotdeauna de la o discutie se ajunge la o alta. wink mi s-a parut ca te-ai suparat

nope nici pe departe nu m-am suparat...imi pare chiar rau ca a sunat asa...poate nu m-am exprimat cum trebuie;)

#157 2009-04-05 02:12:37

skumpi
Vizitator

un_gandacel a scris:

Din ce am citit aici vad ca unele din voi au o problema cu simplu fapt ca intre el si fosta mai exista un telefon..nu mi se pare normal sa va deranjeze asa tare asta. Daca ati fi voi fosta n-ati mai vb din cand in cand cu el? intr-o cuplu mai exista si prietenie, daca relatia se termina nu inseamna ca se incheie si amicitatea...

pe mine nu neaparat ca ma deranjeaza da e aiureah sa stai si sa tot sune ... ba mai plange lol ba ca sa`i dea iubi explicatii rotfl copilarii... dak ar suna sa intrebe d sanatate n`as avea nici o pb ...nu`s absurda ... si nici asa nu`i dau importanta` ... din contra cateodata ma apuca mila neutral ca imi dau seama ce ii in sufletu ei neutral da puii mei ar fi cazu sa accepte o data pt totdeauna si sa`si refaca viata

Publicitate

loading...

#158 2009-04-05 11:37:12

BlondyBijoux
New member

skumpi a scris:

un_gandacel a scris:

pe mine nu neaparat ca ma deranjeaza da e aiureah sa stai si sa tot sune ... ba mai plange lol ba ca sa`i dea iubi explicatii rotfl copilarii... dak ar suna sa intrebe d sanatate n`as avea nici o pb ...nu`s absurda ... si nici asa nu`i dau importanta` ... din contra cateodata ma apuca mila neutral ca imi dau seama ce ii in sufletu ei neutral da puii mei ar fi cazu sa accepte o data pt totdeauna si sa`si refaca viata

eu m-as enerva...ce o freaca pe ea grija cum o duce el...?!

#159 2009-04-05 11:41:33

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pe mine nu ma deranjeaza fostele hmm pt mine sunt egale cu 0.
cum zicea skumpi, de una chiar mi-e mila... pt ca si ea l-a iubit la urma urmei...
eh... ce sa le fac lol acum e al meu big_smile noroc ca el nu le da atentie

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#160 2009-04-05 14:09:04

skumpi
Vizitator

o freaca lol

#161 2009-04-05 19:46:33

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

BlondyBijoux a scris:

skumpi a scris:

un_gandacel a scris:

Nu ma refeream la cazul in care suna sa se planga la el, sa rememoreze relatia cu el. Ma refeream la situatia in care suna sa-l intrebe ceva cum ar fi numele unui club, sau adresa de la vreo sala de sport pe care i-o recomandase candva, chestii d-astea neutre, sau doar sa-l intrebe de sanatate cum ziceai tu.

Blondy..dk ati termina relatia pentru ca s-a dus scanteia dintre voi, pe tine nu te-ar mai interesa deloc de soarta lui? nu te-ar "freca" grija sa vezi din cand in cand ca e ok? totusi e un om pe care candva l-ai iubit.

#162 2009-04-05 20:47:49

skumpi
Vizitator

smile
pe mine nu ma freaca ce fac fostii hmm nici macar sa`i intreb d sanatate lol poate pt ca au fost niste relatii...ciudate lol chiar dak au durat... mai mult copilarii`
ce am acum e hjarta si probabil k dak ar fi sa ne desp... dupa ce mi`as reveni lol sau ne`am reveni am mai vorbi... ca nah...ii greu neutral

#163 2009-04-05 23:09:31

BlondyBijoux
New member

un_gandacel a scris:

BlondyBijoux a scris:

skumpi a scris:

Nu ma refeream la cazul in care suna sa se planga la el, sa rememoreze relatia cu el. Ma refeream la situatia in care suna sa-l intrebe ceva cum ar fi numele unui club, sau adresa de la vreo sala de sport pe care i-o recomandase candva, chestii d-astea neutre, sau doar sa-l intrebe de sanatate cum ziceai tu.

Blondy..dk ati termina relatia pentru ca s-a dus scanteia dintre voi, pe tine nu te-ar mai interesa deloc de soarta lui? nu te-ar "freca" grija sa vezi din cand in cand ca e ok? totusi e un om pe care candva l-ai iubit.

Nope, sincera sa fiu, as rupe orice legatura cu el. Si asta din mai multe motive: 1 nu vreau sa sufar, 2 unde a fost foc nu se poate sa nu iasa fum cu alte cuvinte nu vreau sa se "reaprinda flacara" aia care a fost candva intre noi, 3 nu as vrea sa intervina in viata mea deoarece e imposibil sa nu-ti aduci aminte de ce a fost odata, 4 pentru mine odata ce e incheiat ceva, e incheiat definitiv.
O individa care la un moment dat a fost cu el nu are ce sa mai caute in viata lui. End of story. Asta e punctul meu de vedere. Sincera sa fiu, adevarul e ca fostele relatii ale prietenului meu n-au fost relatii in adevaratul sens al cuvantului cat mai degraba prietenii pentru ca, asa cum am mai zis, noi suntem impreuna din vremea liceului, cand eram destul de mici. Dar daca nu ar fi fost asa, si ar fi avut si inaintea mea una sau mai multe relatii "cu tot tacamul" m-as fii enervat de n ori mai rau... Ma bucur ca nu a fost asa.

#164 2009-08-10 00:26:53

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

pe al meu il suna o fosta obsedata d un an incoace....si cik eu sunt aia vinovata k stau in calea fercirii lor....el i`a spus de atatea ori ca are probleme....dar deja m`am obisnuit ku ea,o ignor chiar...knd isi mai aminteste il mai cauta dar stiu k el nu da minim d atentie,asa k nu ma stresez degeaba pt o idioata....o data eram fff nervoasa p ea si din greseala in club "mi s`a agatat inelul in parul ei" rotfl

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#165 2009-08-10 00:38:42

Elie
Full member
Inregistrat: 2009-03-07

da.. cunosc si eu situatia .. il suna exa si i se plangea ca vai  al eii tata e in spital ca nu stie cat mai are de trait (asta ca sa-l faca pe el sa o bage in seama) si a fost o perioada in care au vbit .. pana m-am crizat eu si i-am zis sa plece la ea daca e asa de interesat de soarta ei lol si  a incetat dupa cu tel

#166 2009-08-10 00:59:05

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

ah...eu am patit multe chestii d genul....si fostul meu knd ne`am despartit k sa ma faca sa ma razgandesc....mi`a spus in felul urmator: 1.k a facut accident ku masina 2. k mama lui s`a operat la buc (k sa ma duk sa o vad disperat ) 3. k i`au spart casa hotii....numa` numa` de il "consolez"....fosta lui il suna si il intreaba de nu stiu ce strada si apoi o da in "vai c greu imi e"........deja m`am obisnuit ku d`astea si le miros d la o posta....numai knd vad k apeleaza imi dau seama k nu e din "prietenie" dumbom

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#167 2009-08-10 02:44:27

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

hmmm eu nu le suport pe fostele lui iubi X(X(X o vaca cica din bucuresti era ....il trimitea lui iubi mesaje cu versuri din manele si de astea ca il iubeste ca nus ce....taranca X( se credea vedeta ca e din bucuresti si era mai taranca ca mine ca eus din botosani(moldova)...de ziua lui iubi ia dat ea add lui pe mess si ia urat la multi anii si tralala si dupa a inceput ca dc mai lasaatt si ca nu mai iubit niciodata si ca sa nuti mearga bine cu actuala(aaia fiind eu...ea adica il blestema pe iubi) .... de astea ....si acuma alta...( ma refer la alta prietena dea lui) am fost in vacanta in romania si am mers la un bar(cazino) sa jucam biliard....si hopa in 5 minute a venit si aia...(nu stiu de unde a aflat ca eram acolo ) eram doar fratele iubitului meu si gajicsa...(cred ca fratele a sunato pt ca pastrau legatura si in plus el nu ma suporta asa tare)....ma rog si aia ne tragea niste priviri lol saraca...cum spunea scumpi mai sus mie tare mila de ele lol

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-08-10 02:46:07)

#168 2009-08-10 13:11:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Ce penibile sunt lol doamne... chiar ca provoaca mila.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#169 2009-08-10 15:01:33

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

mdea...pe iubi mereu il streseaza numai private number...da na ce sa facem...nici pe mine cumnatzelu nu ma prea suporta...da il pune iubi la respect!!

#170 2009-08-10 17:22:58

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

eu sunt norocoasa din punctul asta de vedere, iubitul meu nu a pastrat legatura cu vreo fosta prietena, nu il cauta, nu nimic. dar toti cei de dinaintea lui au venit cu "bagaje" dupa ei, asa ca ma inscriu in clubul vostru preventiv. si le-as  sm pe toate care nu-si lasa fostii parteneri sa-si vada de vietile lor.

#171 2009-08-27 20:30:39

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

Nu as recomanda nimanui sa se intereseze sau sa interactioneze in vreun fel cu fostele. Nu are nici un sens si nu ar provoca decat neliniste. Prezentul este tot ce conteaza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.