|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma!!!#1 2008-08-02 01:38:27
va rog ajutati-ma!!!Buna seara, am o problema, am facut dragoste cu prietenul meu ,neprotejati(sau protejati, coitul intrerupt daca se poate numi asa), trebuia sa mi vina ciclul pe 21-22 iulie, nu mi-a venit abia ieri mi-a venit,a intarziat o saptam si ceva, problema e ca din sani cand apas pe sfarc imi iese un lichid galbui nu mult cate o picatura, si sunt speriata nustiu ce poate fi, pana sa mi vina cilcul ieri eu cu prietenul meu ne-am speriat am crezut ca e lapte:|!! astept un rasp.. va multumesc!!! Offline #2 2008-08-02 01:40:48
Re: va rog ajutati-ma!!!e normala menstra cantitativ si calitativ? s ar putea sa fie vb de un exces de prolactina... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-02 09:34:45
Re: va rog ajutati-ma!!!pentru linistea ta poti face si un test de sarcina. dar daca a venit menstruatia si e normala, atunci nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Offline #4 2008-08-04 13:35:19
Re: va rog ajutati-ma!!!daca menstra e normala e ok, daca a fost mai redusa cantitativ si a tinut mai putine zile, un test de sarcina ar fi binevenit There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|