Mancarimi in zona genitala..-4
- OitzaRoz
- Membru
- Inregistrat: 2010-12-23
Re: Mancarimi in zona genitala..
buna la toata lumea,sunt noua aici si am cateva intrebari si o problema,am mancarimi in zona genitala foarte foarte nasoale,am avut contact sexual cu ex-ul acum 5 luni,am facut-o cu prezervativ si pot sa spun ca in timpul actului ma ustura enorm,a doua zii au inceput mancarimile si in somn m-am scarpinat intr-un hal fara de hal de mi-am dat sangele,binenteles ca am urlat de durere,m-am dat cu crema de galbenele + inca 2 creme de la farmacie,mi-a trecut dar de vreo saptamana mi-a reaparut aceasta mancarime,ba imi trece ba iar vine,si ma mananca in exterior ff rau si imi curge si o secretie galbuie asa dar nu miroase,dar imi curge foarte mult..si cum vin sarbatorile am zis sa astept pana trec ca sa ma duc la un ginecolog bun..as vrea cateva sfaturi daca se poate va rog,m-am spalat cu ceai de musetel si trece,dar cum fac baie sau ma spal acolo ma apuca mancarimile,mentionez ca ma dau cu crema de galbenele...si e un pic mai bine,dar daca merg sau ceva de genu' incepe sa ma usture si daca ma ating ma doare
Ultima oara a fost editat de OitzaRoz (2010-12-23 16:42:58)
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
poti sa-ti iei Bioclin gel de la farmacie si sa-ti dai cu el sa mai calmezi iritatia, dar la ginecolog tot trebuie sa ajungi
- OitzaRoz
- Membru
mi-am luat si Betadine dar cand m-am dat am zis ca inebunesc de usturime,si o crema Clotrimazol dar ma ustura si mai rau de la ea...la ginecolog o sa ma duc dupa sarbatori ptr ca nu vreau sa ma duc la unu dasta la coltul blocului..
- Lavinia_tia
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-12-30
eu folosesc crema nidoflor pentru ca si pe mine ma ustura f tare clotrimazolul.
- OitzaRoz
- Membru
ok multumesc maine o sa ma duc la farmacie sa iau Bioclin si nidoflor si sper ca sapt viitoare miercuri sa fie deschis la cabinetul unde ma duc eu
- roxi
- New member
- Inregistrat: 2006-10-01
Buna, am si eu nevoie de ajutor!
De ceva timp aveam o mancarime in zona labiilor, nu i-am dat mare atentie, m-am gandit ca este candida (pentru ca imi recidiveaza uneori) si m-am dat cu canesten crema de vreo 2 ori. Nu a avut nici un efect. Dupa care in seara asta am simtit niste usturimi si am vazut mici pete de sange pe lenjerie. M-am uitat mai atenta si era un fel de rana care ustura foarte tare, undeva pe sub labia stanga. Nu am reusit sa o vad foarte bine, pentru ca daca departam labia de pe ea, ustura extrem de tare ca o taietura de lama. Avea cam 1-2 cm si evident ca toata zona era inflamata si rosie. asa ca am dat cu crema de galbenele. M-am cam panicat si am cautat pe net cate ceva despre asta, dar nu am gasit nimic concret. aparent sunt o multime de boli cu aceste simptome. Nici aici pe forum din cat am reusit sa citesc, nu am vazut vreun caz identic. Asa ca sper sa ma ajutati voi cu o idee, un sfat. Bineinteles ca planuiesc sa merg la medic, dar pana fac rost de bani, nu stiu ce sa fac.
Mentionez ca: - stau in camin, cu baie comuna pe palier si evident conditiile de igiena sunt groaznice - ma ustura si la contactul sexual - NU am vezicule/bubite/cosuri/condiloame/puroi etc - mancarimea a inceput dupa ce m-am ras cu lama - acum vreo 1- 2 sapt. - secretia a avut mici modificari cand a inceput mancarimea, de aceea am presupus ca e candida. - mama mea a avut bartholinita - nu stiu daca are vreo relevanta.
Astept parerile voastre!
LATER EDIT: am stat si m-am gandit ca este posibil sa fie o iritatie de la scarpinat??? de asemenea, am gasit in cazul candidei urmatoarea chestie: "Crăparea pielii din zona vaginului și vulvei datorită uscăciunii acesteia". exact asa arata, ca o crapatura, iar zona este foarte uscata. deci este posibil sa fie pur si simplu candida, sau poate semnala ceva mai grav? mentionez ca am mai avut candida si mancarimi si usturimi fix in acel loc, insa niciodata nu am ajuns sa-mi crape epiderma in halul asta.
Ultima oara a fost editat de roxi (2011-06-29 00:58:25)
- eueu10
- Full member
- Inregistrat: 2010-10-09
Daca nu te duci la doctor,nu ai de unde sti ce ai cu certitudine..presupunem ca e candida..poti lua Flucovim 150,doza unica,si ceva ovule intreaba la farmacie,si mai unge-te cu crema acea,iar daca crezi ca nu e buna,incearca cu crema Clotrimazol,acestea sunt mai ieftine...eu ti-am zis ce tratament sa iei,pe moment,ca sa-ti treaca mancarimile,pana vei face rost de o consultatie si un tratamnet,eventual o analiza la secretie..si acea sangerare poate fi din cauza scarpinatului si a pielii crapate...
Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-06-29 15:49:13)
- ella2011
- Membru
- Inregistrat: 2011-08-05
buna acum 2 sapt am avut mancarimi in zona genitala am crezut k este o simpla iritatie si am folosit un unguent petru beb ei(bepanthen) in ultimile zile a inceput sa am mancarimi iar.din cate am citit pe net banuiesc k ar fi candidoza vaginala.deocamdata nu pot sa ma duc la medic deoarece nu sunt in tara, vin peste 2 sapt.mi-am cumparat o crema canesten pentru uz intern si extern dar am citit pe net ca trebuie folosita la recomandarea medicului si nu stiu ce sa fac...a mai folosit cineva?este buna sau am luato degeaba?
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
poti sa te dai cu ea la exterior ca sa-ti amelioreze simptomele pana ajungi la doctor si primesti tratament corespunzator eu zic sa nu bagi nimic inauntru
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- stefy09
- New member
- Inregistrat: 2010-08-29
Buna fetelor.... Ma tot intreb ce as putea sa am, chlamydia sau candida sau e posibil sa fie o simpla infectie.... Luni am avut un contact sexual cu logodnicu meu, totul normal, nu a fost durere sau cva dar dupa m-a masturbat mai puternic si am observat k mi-a curs sange si nu intelegeam dc? Am crezut k poate mi-o fi venit sau e o reactie k am luat pastila de a2a zi akm aprox o luna... Kum am ajuns aks mi-am pus un absorbant in ideea k poate imi va mai curge sange dar nu mai curgea deloc si simteam o usoara usturime....in ziua urmat simteam un disconfort dar nu usturime propriu zisa, iar aseara in timpul noptii am simtit o mancarime si am spalat zona, insistand astfel reusind sa inflamez labiile, dar pana la ora asta tot am mancarimea si disconfortul... Desi trebuie sa precizez k nu am avut nicio secretie... Sunt km speriata, cred k va puteti da seama dc pt k m-am gandit k oi avea o rana pe col sau vreo bts desi repet toate s-au declansat dupa ce m-a masturbat... Ce poate fi?????
- yoyolina
- Moderator
nu-i nici o infectie... te-ai iritat, dupa cum tu singura ai zis; data viitoare ai mai multa grija ce faci. daca senzatia persista, du-te la un control pentru a ti se prescrie ceva.
- stefy09
- New member
Chiar daca mi-a curs sange? Dc mi-a curs? Oare pot avea o rana?
- yoyolina
- Moderator
pai cel mai probabil te-ai zgariat.
- stefy09
- New member
Nu e bn asta... Imi e f frica de zgarieturi sau rani intr-o zona asa sensibila. Stiti cumva daca la ecografia abdominala poate reiesi daca ai vreo zgarietura pe col? Data trecuta mi-a spus la eco de niste chisturi... Nush daca sa ma duc la doctor sau nu, am avut o experienta traumatizanta la ginecolog cand mi-am inceput viata sexuala si de atunci pur si simplu evit...
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
stefy09 a scris:Nu e bn asta... Imi e f frica de zgarieturi sau rani intr-o zona asa sensibila. Stiti cumva daca la ecografia abdominala poate reiesi daca ai vreo zgarietura pe col? Data trecuta mi-a spus la eco de niste chisturi... Nush daca sa ma duc la doctor sau nu, am avut o experienta traumatizanta la ginecolog cand mi-am inceput viata sexuala si de atunci pur si simplu evit...
nu e chiar asa sensibila si nici chiar asa grav ce ai patit, linisteste-te. la ecografia abdominala nu poate nimeni sa vada nimic pe col, cel mult la o ecografie intravaginala, dar oricum in cazul tau, daca tii neaparat, ar fi bun un consult vizual pur si simplu, inspectia zonei o sa il lamureasca pe medic. in legatura cu evitatul mersului la ginecolog, pentru o persoana care se panicheaza asa usor ar trebui sa fii mai responsabila chiar daca ai avut o experienta neplacuta nu inseamna ca asa e peste tot. in plus, nu cred ca e cineva care sa mearga de placere sau de fericire. e un lucru pe care trebuie sa il facem. ma refer in general, nu la situatia ta actuala, despre care cred ca va trece de la sine si nu merita atata stres.
mie nu imi plac dentistii. am avut o experienta traumatizanta cand am fost prima oara si nu imi plac. totusi din pacate pentru mine am avut multe neplaceri, in urma unui traumatism am fost de nu stiu cate ori si in plus mi'am scos toate cele 4 masele de minte. doar un exemplu de lucru care trebuie facut. faci sex, mergi la medic cel putin o data pe an, nu eviti. punct.
sanatate si succes.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|