homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma tund!!! cum? :|-2

#20 2008-08-02 20:08:38

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: ma tund!!! cum? :|

u dc ai parul drept ai putea incerca si o idee de bob

#21 2008-08-02 20:14:13

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

skumpi a scris:

is alba asa ca tine big_smile da nah soarele iubirea mea hjarta si sper s aintru in toamna bronzata k la iarna sa merg numa cateva sedinte la solar big_smile obsesia mea..bronzu hjarta

satena deschis am vrut eu da nu se putea decat cu decolorare si m`am razgandit... decocamdata numa cu sampon sau d aia fara amoniac d la L`oreal...da cand m`am facut acu cateva saptamani cu satenu ala deschis nu mi`o prins sad asa ca o sa incerc cu un ciocolatiu probabil big_smile

nu te decolora!
fa decapaj
nu mi s-a ars deloc paru
si m-a costat cam 30 si cva de lei decapaju,deci nu e o avere.si cu prod profi,deci nu orice porcrie.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#22 2008-08-03 00:04:24

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

al1na, iti sta bine cu parul asa, eu nu sfatuiesc pe nimeni sa se tunda, mai ales ca e foarte pretentios exemplul tau si mai ales.. e parul mult prea scurt parerea mea.
cum zicea skumpi, baga ori un vopsit ori ceva filat... dar nu tunde atat de mult neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#23 2008-08-03 00:08:15

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu de la parul pana peste umeri am ajuns cu el tuns scurt...dar chiar scurt. si nu imi pare rau...e ceva cam ca in poza pusa de al1na(de scurt)...acum ma bucur ca nu mor de cald din cauza lui si nu trebuie sa il tin legat...

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#24 2008-08-03 00:11:12

skumpi
Vizitator

GreenBubbles a scris:

skumpi a scris:

is alba asa ca tine big_smile da nah soarele iubirea mea hjarta si sper s aintru in toamna bronzata k la iarna sa merg numa cateva sedinte la solar big_smile obsesia mea..bronzu hjarta

satena deschis am vrut eu da nu se putea decat cu decolorare si m`am razgandit... decocamdata numa cu sampon sau d aia fara amoniac d la L`oreal...da cand m`am facut acu cateva saptamani cu satenu ala deschis nu mi`o prins sad asa ca o sa incerc cu un ciocolatiu probabil big_smile

nu te decolora!
fa decapaj
nu mi s-a ars deloc paru
si m-a costat cam 30 si cva de lei decapaju,deci nu e o avere.si cu prod profi,deci nu orice porcrie.

pai nu...
o sa fac ...da nu acum...mai incolo

Publicitate

loading...

#25 2008-08-03 00:26:13

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si eu mi-as face ceva,o schimbare...nu stiu...un tuns...niste sfaturi ceva?poze cu mine si parul meu aiurea la topicul de poze big_smile

#26 2008-08-03 11:05:23

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

al1na a scris:

............... sa`l prind in coada... cand ii dau drumul ma doare pielea capului sad

il strangi prea tare... nu-l mai prinde decat cu clesti. oricum elasticele de par il rup/taie. ppt impresie de volum ffff subtire pe varfuri si trepte in partea de sus ........

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#27 2008-08-03 16:41:39

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pitzipoank a scris:

al1na a scris:

............... sa`l prind in coada... cand ii dau drumul ma doare pielea capului sad

il strangi prea tare... nu-l mai prinde decat cu clesti. oricum elasticele de par il rup/taie. ppt impresie de volum ffff subtire pe varfuri si trepte in partea de sus ........

nu`l strang prea tare.. doar ca nu`i obisnuit sa`l tin strans, de obicei nu`mi prind parul... da` cu caldurile astea nu pot sa merg prin oras cu el desfacut sad

#28 2008-08-03 16:44:13

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

claudia78 a scris:

si eu mi-as face ceva,o schimbare...nu stiu...un tuns...niste sfaturi ceva?poze cu mine si parul meu aiurea la topicul de poze big_smile

nu te tunde k o sa plangi k mine grater
al1na si eu am aceeasi problparul subtire...fa-ti scari dak vrei volum...eu m-am saturat de scari,il vreau tot drept la aceeasi lungime..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#29 2008-08-03 23:39:54

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Alina esti asa de draguta !! Sa nu iti para rau dupa aia, in cazu in care te tunzi. Esti foarte draguta smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#30 2008-08-03 23:45:00

sophie
Addicted member

kdeea a scris:

Alina esti asa de draguta !! Sa nu iti para rau dupa aia, in cazu in care te tunzi. Esti foarte draguta smile

rodnar inca nu m`am hotarat ce o sa fac... la sf lu` august tre` sa ma duc si la o nunta smile

#31 2008-08-03 23:51:07

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

al1na a scris:

kdeea a scris:

rodnar inca nu m`am hotarat ce o sa fac... la sf lu` august tre` sa ma duc si la o nunta smile

parerea mea e k un par de o lungime mai mare e intotdeauna mai sexy si mai feminin... k sa nu zic k ai mai multe variante in mom knd vrei sa il aranjezi smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#32 2008-08-03 23:54:33

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, exact . In orice caz, eu am intotdeuna teama cand merg sa ma tund, desi nu imi schimb freza, doar lungimea. Mi-e chiar frica, ca tot a initiat ada un topic despre fobii lol De aia sper sa iti iasa bine Alina, daca te tunzi. Bafta ! big_smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#33 2008-08-04 00:08:54

sophie
Addicted member

daca totusi ma tund o sa pun poza... asta daca n`o sa`mi fie prea rusine de cum arat rotfl

#34 2008-08-04 09:10:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

al1na, daca zici ca ai parul rar si subtire NU iti fa freza aia. asa il am si eu, am fost tunsa scurt... si statea lipit de cap ca la baieti, cu tot cu tonele de spuma care intrau in el zilnic. aia e o coafura car cere un par cu firul gros si volum sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#35 2008-08-04 09:56:21

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Nu te sfatuiesc sa te tunzi...eu m-am tuns exact ca in poza aia anul trecut...si eu am un par extrem de des si cu firul gros...tunsoarea a fost ok km o sapt si jumatate(DOAR ATATA VREME CAT IL ARANJAM...K SE RIDICA IN TOATE PARTILE) si apoi cum a crescut putin cum a inceput sa fie ffffffff rebel si nu m-am mai putut intelege cu el:)Am asteptat aproape un an ca sa mai creasca...deci sfatul meu ar fi sa-l filezi spre varfuti...pe lungime dar nu-l tunde scurt!

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#36 2008-08-04 17:58:52

marvas83
New member
De la: ORADEA
Inregistrat: 2008-06-06

Fetelor,am nevoie de sfatul vostru.Eu am nunta in noiembrie si nu stiu ce coafura sa imi fac.Sincer, la coafor am mers numai cand a trebuit sa imi mai filez parul,nu m-am vopsit (m-am mai prostit pe acasa dar numai cu nuantator) sau am mai mers dar nu aveam idee cum sa ma tund si ma lasam pe mana coafezei pt ca nu eram hotarata si apoi plangeam vreo 2 zile ca nu imi placea cum a iesit si nu mai aveam nici parul lung.Nici acu nu sunt hotarata! pentru ca nu stiu de ce trebuie sa tii cont cand iti alegi o coafura.De forma fetei,da stiu,dar mai este si altceva? va rog sa imi dati un sfat daca aveti mai multa experienta in lumea saloanelor !!! va pup

Ultima oara a fost editat de marvas83 (2008-08-04 18:00:33)

#37 2008-08-04 18:00:07

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

pai arata-ne cum ai parul acum

#38 2008-09-05 20:01:00

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

Marturisesc ca imi e tare frica sa ma tund. Acum am parul lung, aproape pana la fund, filat asta primavara in V. Ideea e ca si-a pierdut forma si m-am cam saturat eu de el asa, pare neingrijit atat de lung... Deci... dupa indelungi gandiri si razgandiri, m-am hotarat la o tunsoare: filat la spate, dar DREPT (stiu ca imi va lua ceva din lungime, sincer l-as cam vrea pana la umar, dar parca nu ma lasa sufletul sa ii zic eu cat sa ia din el, asa ca voi servi replica: cat e nevoie big_smile) si gherutze in fatza, dar cu cararea pe o parte, sa dea usoara impresie a unui breton pe o parte.
Ce parere aveti? Intelegeti ceva din ce am spus? Sa stiu daca frizerita va intelege si ea. Pareri, incurajari, va rog... mi-e frica, dar nu mai pot sta asa cu el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.