homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 22-165

#3117 2008-08-07 21:57:35

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 22

Delishor, nici eu nu sunt Miss Ro, dar am invatat sa ma accept , asa ... mai plinuta, si sa imi pun in valoare unele parti ale corpului! Viata e prea scurta ca sa ii scurtez si eu calea privandu-ma de adevarata viata!

#3118 2008-08-07 21:58:00

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

dreamer a scris:

delishor
nu e asta un criteriu in a fi fericit sau nu
puss

pai pt mine e... sad daca as fi fost slaba,n-as mai fi avut atatea complexe... sad puii mei...ma intreb cateodata daca sunt chiar asa de urata si de proasta de nu gasesc si eu pe unu'... grater

My Tears Dry On Their Own

#3119 2008-08-07 21:59:10

old_soul
Insomniac member

theSame_ElaElis a scris:

Delishor, nici eu nu sunt Miss Ro, dar am invatat sa ma accept , asa ... mai plinuta, si sa imi pun in valoare unele parti ale corpului! Viata e prea scurta ca sa ii scurtez si eu calea privandu-ma de adevarata viata!

well...si asta e drept...numai ca ma apuca asa din cand in cand un dor de duuuuca... sad ma enerveaza ca nu pot sa port si eu o pereche draguta de pantaloni sad n-am mai purtat pantaloni de mai bine de un an sad

#3120 2008-08-07 22:00:07

old_soul
Insomniac member

skumpi a scris:

delishor a scris:

dreamer a scris:

delishor
puss

pai pt mine e... sad daca as fi fost slaba,n-as mai fi avut atatea complexe... sad puii mei...ma intreb cateodata daca sunt chiar asa de urata si de proasta de nu gasesc si eu pe unu'... grater

mai fata diablo punish

neutral neutral hai mai skumpi...lasa-ma sa ma vait si eu un pic big_smile ce treaba ai tu? sad esti slaba,esti frumoasa...o relatie faina ai tongue eu...cam pe tusa...

#3121 2008-08-07 22:00:31

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

delishor a scris:

dreamer a scris:

delishor
puss

asa credeam si eu, ca daca as fi slaba slaba as avea toata lumea la picioare. dar, cunosc fete slabe, care arata super si totusi nu sunt fericite, nu au o relatie frumoasa, asa cum si-ar dori etc.........nu totul se invarte in jurul aspectului fizic...

Publicitate

loading...

#3122 2008-08-07 22:00:48

theSame_ElaElis
Hero member

Delishor, mai exista si croitorese pricepute, ca ultima solutie!

#3123 2008-08-07 22:01:02

old_soul
Insomniac member

claudia78 a scris:

delishor,si eu sunt grasa...dar fericita ! crede-ma cine te iubeste te iubeste si asa....din proprie experienta ti-o spun ...ce-i al tau e pus deoparte !

sad sad sad si cam cand ar trebui sa vina ce e pus deoparte? sad

#3124 2008-08-07 22:01:50

mika
Insomniac member

delishor a scris:

skumpi a scris:

delishor a scris:

mai fata diablo punish

neutral neutral hai mai skumpi...lasa-ma sa ma vait si eu un pic big_smile ce treaba ai tu? sad esti slaba,esti frumoasa...o relatie faina ai tongue eu...cam pe tusa...

nu tii minte cand skumpi era trista pe aici ca se certase cu el? asa cum e ea, slaba si frumoasa.

skumpi, sa nu ma bati, da? angel

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-07 22:02:23)

#3125 2008-08-07 22:02:18

theSame_ElaElis
Hero member

si stiu si unele fete slabe, cu o constitutie firava, si un milion de probleme de sanatate, de viata, care vor sa se ingrase un pic, sa aiba sanii un pic mai mari..etc

#3126 2008-08-07 22:03:20

old_soul
Insomniac member

mika a scris:

delishor a scris:

dreamer a scris:

delishor
puss

asa credeam si eu, ca daca as fi slaba slaba as avea toata lumea la picioare. dar, cunosc fete slabe, care arata super si totusi nu sunt fericite, nu au o relatie frumoasa, asa cum si-ar dori etc.........nu totul se invarte in jurul aspectului fizic...

pff...pt mine s-a invartit o buna parte din viata... sad eram mica si plangeam... sad de ce nu pot si eu sa fiu cocheta si draguta ca prietenele mele si trebuie sa imbrac doar ce ma incape?...bine...acum am slabit,slava Domnului...e mai bine...imi lipseste fostul meu prieten,nu pt ca l-as fi iubit de mama focului,ci pt ca ma lua in brate si ma pupa,ma alinta,se gandea la mine... sad

#3127 2008-08-07 22:03:22

theSame_ElaElis
Hero member

ce e pus deoparte vine cand te astepti mai putin! iti spun din experienta mea....

#3128 2008-08-07 22:04:27

old_soul
Insomniac member

mika a scris:

delishor a scris:

skumpi a scris:

mai fata diablo punish

nu tii minte cand skumpi era trista pe aici ca se certase cu el? asa cum e ea, slaba si frumoasa.

da... smile

#3129 2008-08-07 22:04:51

mika
Insomniac member

o sa vina altul, delishor, cand te astepti mai putin. si poate va fi mai bun ca fostul tau prieten si se va purta si mai frumos cu tine wink
mai bine bucura-te de viata intre timp puss

#3130 2008-08-07 22:05:21

old_soul
Insomniac member

theSame_ElaElis a scris:

ce e pus deoparte vine cand te astepti mai putin! iti spun din experienta mea....

pai toti zic asa smile si eu daca astept de juma de an si nu mai apare...pff...cand o fi momentu' ala in care ma astept mai putin? sad

#3131 2008-08-07 22:07:14

mika
Insomniac member

si mie imi zice toata lumea ca ce e al meu e pus deoparte si cred ca asa e, numai ca eu nu il mai astept si nici nu il mai vreau. mi-a fost atat de rau cand l-am pierdut pe singurul om pe care il iubesc cu adevarat, incat nu imi mai trebuie altcineva. si ma simt foarte bine asa smile

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-07 22:08:01)

#3132 2008-08-07 22:07:54

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

ce mai faceti fetele? eu umblu toata ziua, k e casa plina la mine. ce ma oftik cumnatamea, k vad k si-a luat km multe drepturi in casa la mine, imi era dor de fratemiu, da ma oftiik sa se bage cineva in treburile mele.

pe 10 cred k plec la mare cu iubbbbyyyy

#3133 2008-08-07 22:07:56

old_soul
Insomniac member

mika a scris:

o sa vina altul, delishor, cand te astepti mai putin. si poate va fi mai bun ca fostul tau prieten si se va purta si mai frumos cu tine wink
mai bine bucura-te de viata intre timp puss

pai cam asta incerc sa fac...da' cand vad ca nu sunt multumita de ce am si altii si-ar dori sa fie ca mine...pff...am inteligenta,ma admira multi...baieti,fete,oameni mari...sunt descurcareata...am multi amici care sunt baieti,pt ca ma considera de gasca....cand vine vorba de ceva mai mult...pauza....pff...gata big_smile hai sa schimbam subiectul...sunt mai trista zilele astea...sambata facem si pomana dupa bunicii mei...de cand nu mai sunt ei,s-a dus si fericirea mea...

#3134 2008-08-07 22:08:06

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

delishor a scris:

mika a scris:

delishor a scris:

pff...pt mine s-a invartit o buna parte din viata... sad eram mica si plangeam... sad de ce nu pot si eu sa fiu cocheta si draguta ca prietenele mele si trebuie sa imbrac doar ce ma incape?...bine...acum am slabit,slava Domnului...e mai bine...imi lipseste fostul meu prieten,nu pt ca l-as fi iubit de mama focului,ci pt ca ma lua in brate si ma pupa,ma alinta,se gandea la mine... sad

ma recunosc in mesajele tale..nu in privinta greutatii ci a in modului de a privi viata ..stiu cum e sa iti doresti atat de mult..numai eu stiu cat am plans nopti intregi..dorindu-mi p cineva..si uite k s=a nimerit si la mine..momentan..k de ziua de maine nu s stie niciodata
asa ca fii barbata:*
puss
a..si inca un lucru ..ai grija sa nu lasi pe cineva s profite de lipsa ta de afectiune..se vede la un moment dat..ai grija k unii profita din orice.. wink
nu ma refer la tine k ai cadea in plasa ma refer la intentiile oamenilor
eu mi=am inceput viata sexuala la 22 de ani si ma gandeam k asa mor:)))
nu gaseam frate..la toti le gaseam cate ceva
ma simteam k naiba daka ma intalneam cu un baiat..stii eu sunt...virgina..ce de kkt suna..
multe din "prietene "radeau p la spate p tema asta..sau altii cand ma vedea clarrrrrrr nu ma credeau
dar uite ca fiecare isi are rostu lui in viata intr-uin fel sau altul
ce rau imi pare k nu am avut si eu mai multa experientra in relatii..
sunt la 1 ;a relatie serioasa..
nu sunt vreo sfanta sau vreo tocilara..dar asa s-a nimerit..de abia acum ..
pana acum avusesem numai intalneli si pupaceli..
si atat  puss

Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-08-07 22:13:18)

Dance like nobody is watchin....

#3135 2008-08-07 22:09:13

skumpi
Vizitator

mika a scris:

delishor a scris:

skumpi a scris:

mai fata diablo punish

nu te bat ...mba...
pai asa e ...i`am mai spus si eu...faptul k esti frumoasa nu`ti asigura un bilet spre dragoste... ba din contra...poate unii te "iubesc" pt cum arati...nu pt cine esti u...asa ca... roll
nu zic...normal k are si beneficiile ei frumusetea, care de altfel e relativa, dar poti sa fi bine merci o frumusete si cand incepi sa vorbesti sa se sperie lumea d tine... asa ca... fiecare trb sa se multumeasca cu ce i`a dat D`zeu si gata... eu ce`ar trb sa fac sa ma dau cu capu d pereti k is mai slabutza...nu nene...din contra... incerc sa gasesc partile pozitive angel si sa eveidentiez ce am frumos angel
si iara`ti spun...baga la sala cat mai mult si alimente cat mai sanatoase si putzinele rodnar e imposibil sa nu slabesti asa si sa ajungi la forma care ti`o doresti !
abia astept sa ma reapuc d sala ca asa bine ma simteam si`mi simtzeam si putzina carnita care o am pe mine asa tare sanatoasa popa
asa ca nu te mai plange k sunt altele vai d mama lor si n`au nici un stres !
dak crezi k asta e motivu pt care nu ai reusit ink sa ai o relatie stabila... punish sa nu mai crezi lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.