homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 22-220

#4162 2008-08-10 01:28:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 22

kram e greu cu ei...dar pana la urma se rezolva smile

happy with him...inlove with him...puss

#4163 2008-08-10 01:32:34

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mda...doarme. i-am dat mesaj daca l-a oprit politia...si nik. e clar...atat de tare l-a afectat ca cum a ajuns acasa a si adormit.
bine...el nici macar  nu cred ca considera ca a fost cearta...ca doar ma pupat la plecare...mi-a zis noapte buna... roll

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4164 2008-08-10 01:38:08

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Andreea nu'ti mai face probleme...
eu zic sa nu te mai raneasca ce zice el...tongue ce daca e iubi tau...da dovada ca tu ai atitudine sexi si te doare'n 14 tongue
si mie azi mi'a zis ca a inceput sa se depuna tot ce mananc eu acum in disperare..ca m'am lasat de fumat..si sa facem ceva sa "nu ne ingrasam rau" chipurile amandoi... dar la mine batea lol cica mi se vede la picioare(eu vad mai mult la burta) dar shtii ce mult ma deranjeaza lol daca nu'i place ia sa plece lol
si nu mai astepta sa iti zica el ca esti asha si ca esti asha smile deci crede'ma...in fine tongue nu inteleg de ce avem nevoie de laudat tot timpul...noi nu ne putem aprecia? nu mai astepta nimic de la el,nu'l mai astepta,nu'l mai suna...sa vezi cum vine si te face : puiu meu cel mai frumos lol

6 ani de dragoste  hjarta

#4165 2008-08-10 01:49:52

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

grater nu ma simt deloc bine..

#4166 2008-08-10 01:50:10

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

M'am jucat pana acum...ma duc sa dorm..moama nu'mi pot lua gandul de la tutaiul cel bun de'asta seara big_smile
Noapte buna fetele

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#4167 2008-08-10 01:50:58

Andreea86
Hero member

janis, problema e ca daca eu ma simteam bine la cum arat acum, sau sexy...ma durea in cot de ce zice el. dar in momentul cand eu sunt deprimata...plang zilele ca sunt grasa si cu nimic nu-mi sta bine, imi vine sa ma dau cu capul de epreti ca orice as face nu reusesc sa dau kg astea afurisite jos....cand mai vine si el cu glumele lui, chiar daca nu zice sa ma raneasca, dar imi vine sa ma arunc de pe bloc. si nu numai el...acelasi sentiment il am si cand mi-au mai zis vreo 2-3 ca m-am mai ingrasat.  dar nah....la el doare mai mult...ca el ar trebui sa ma faca sa ma simt mai bine (desi poate sa zica el si ca-s miss univers, doar ma vad si eu in oglinda si nu-l cred...dar nah...macar as aprecia minciuna lol )...nu sa puna sare pe rana.
si eu stiu ca e baiat...il doare in cot de cum arata si probabil isi imagineaza ca si noi suntem la fel....dar i-am zis o data la mare ca atunci cand deja ma simt grasa...e aiurea ca mai vine si el si zice. Acum i-am zis iar....ca ma vad si eu in oglinda...nu am chef sa faca si el constatari destepte sau glume...sau cum o vrea sa le zica. Sa taca din gura si gata. Sa vedem daca o baga la cap.
Nu tin minte cand mi-a zis ultima oara ca arat bine...sau sunt sexy, sau frumoasa. Si asta m-a durut azi...bine ca zice la altele si mie imi zice ca am burtica sau nu mai stiu ce. In pana mea...ca iar ma enervez... Ce daca e cu mine? asta inseamna ca trebuie sa o inteleg eu din oficiul? il doare gura sa zica si el ceva frumos?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4168 2008-08-10 02:01:21

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hellooooooooooooo!!!
pup fetele

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4169 2008-08-10 02:05:20

senorita
Insomniac member

andreea... te inteleg.. ca si eu am o problema cu kg in plus... asa de obsedata sunt de asta.. si eu am pus cateva kg si ma deprima tare treaba asta neutral
mai ales ca sunt si eu in vacanta si oricat as vrea nu pot sa tin vreun regim aici.... mai un desert ca deh la noi prajitura/inghetata cutare nu exista si tot asa.... ma straduiesc si eu sa nu mananc seara macar, evit prajeala, painea.. dar nah... am un metabolism de kko. sad
imi pare rau ca el nu intelege treaba asta.. poate acum dupa atatea explicatii sa bage la cap... cclar nu realizeaza cat de afectate suntem noi de chestiile astea

Ready? Steady... Go!

#4170 2008-08-10 02:07:30

Andreea86
Hero member

buna seno puss

hjarta Eu si puiu hjarta

#4171 2008-08-10 02:10:06

senorita
Insomniac member

buna puss
noapte buna brasila tutacioasa puss
ioana...ce ai patit?
ale... ai tras obloanele? lol

nici eu nu mai am mult, am iesit la o terasa si am baut juma de litru de sangria, sunt zombie rotfl

Ready? Steady... Go!

#4172 2008-08-10 02:11:44

ioana_4
Diamond member

senorita a scris:

buna puss
noapte buna brasila tutacioasa puss
ioana...ce ai patit?
ale... ai tras obloanele? lol

nici eu nu mai am mult, am iesit la o terasa si am baut juma de litru de sangria, sunt zombie rotfl

eu... o problema mai veche .. lipsa de chef sa fac dragoste .. si azi ne-am certat urat.. grater am o problema si nu stiu ce e.. nu stiu de ce sunt eu asa

#4173 2008-08-10 02:13:29

senorita
Insomniac member

sa nu fie de la pastile.... ca ele mai scad libidoul...
in rest nu-mi dau seama ce alte cauze ar putea fi.... e el de vina? nu iti place.. sau ce se intampla?

Ready? Steady... Go!

#4174 2008-08-10 02:16:02

Andreea86
Hero member

senorita a scris:

imi pare rau ca el nu intelege treaba asta.. poate acum dupa atatea explicatii sa bage la cap... cclar nu realizeaza cat de afectate suntem noi de chestiile astea

eu cred ca nu si-a dat seama...ca nici eu nu ma duc sa ma plang la el. adica nah...incerc sa-mi ascund defectele...nu sa ma duc la el si sa-i arat "uite ce grasa sunt...vezi ce burta am? dar uite si aripioarele"...si nu mai stiu eu ce. Dar i-am zis ca ma enerveaza anticonceptionalele ca m-am ingrasta de la ele, ca iau lipostop ca sa slabesc...stie ca m-am dus la sala...deci nu-s super inacantata de cum arat. Dar e baiat....si ei se pare ca nu gandesc. Si imi zice ca in ultimul timp nu mi-a mai zis...pai nu-mi pasa...ca daca imi zicea in fiecare zi ii ziceam pa pa, du-te la alta slaba daca nu-ti convine si gata....dar si o data daca imi zicea era de ajuns. si nu mi-a zis doar o data...o data a facut glume de burta, o data a observat el ca am celulita pe fund si picioare....in 4 ani a avut timp destul sa observe multe lucruri...pacat ca nu a putut s ale tina pentru el...si a tinut neaparat sa-mi zica si mie ce descoperire nemaipomenita a facut. roll

hjarta Eu si puiu hjarta

#4175 2008-08-10 02:16:31

ioana_4
Diamond member

nu stiu ce se intampla...asa a fost si cu primul... am eu ceva, dar nu stiu ce, nu pot sa imi dau seama.. simt ca il pierd si nu am ce face... nu sunt buna de nimic

#4176 2008-08-10 02:22:38

senorita
Insomniac member

andreea, sa stii ca eu glumeam pe tema asta cu unul din fostii mei... ca el stia ca tot sunt innebunita pe chestia asta, mereu ma vedeam grasa si cica ma tot straduiam sa slabesc.... dar eu nu am facut niciodata un secret din asta... si culmea la mine nici nu era nevoie sa mi se faca o gluma sau observatie si tot eram cu botul sus ca am sunci si celulita.... ma simteam prost... imi ziceam ca e clar ca si el observa, dar e finut si nu-mi spune. lol
deci sigur m-as si suparat si eu daca mi-ar fi zis mai mult sau mai putin in fata.... e aiurea... eu zic sa ai o discutie serioasa strict legata de treaba asta... spune-i ce simti... ca ti-ar placea sa te simti placuta si admirata si ca desi ai luat cateva kg in plus (eu nu le-am observat, dar daca zici tu), faci eforturi sa scapi de ele si ca nu ai nevoie de glumele lui rautacioase... dimpotriva.. o incurajare n-ar strica...
tin pumnii big_smile

eu ma duc la nanel fetele ca maine ma trezesc devreme... mergem intr0un parc de distractii care ne va manca toata ziua si va fi destul de solicitant tongue

puuuup, noapte buna!

Ready? Steady... Go!

#4177 2008-08-10 02:24:01

senorita
Insomniac member

ioana_4 a scris:

nu stiu ce se intampla...asa a fost si cu primul... am eu ceva, dar nu stiu ce, nu pot sa imi dau seama.. simt ca il pierd si nu am ce face... nu sunt buna de nimic

mergi si discuta cu un psiholog... te poate ajuta, sunt sigura. nu esti nici prima nici ultima care face asta. o cauza trebuie sa existe si in felul asta o poti afla si combate...
mai ales daca zici ca nu e prima data, eu zic sa incerci...

Ready? Steady... Go!

#4178 2008-08-10 02:24:58

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

fetelor va rog frumos se poate sa mi raspundeti si mie la intrebarea mea? e in " vreau sa aflu" subiectul " am facut o mica prostie cred"..se poate?

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#4179 2008-08-10 02:26:19

ioana_4
Diamond member

senorita a scris:

ioana_4 a scris:

mergi si discuta cu un psiholog... te poate ajuta, sunt sigura. nu esti nici prima nici ultima care face asta. o cauza trebuie sa existe si in felul asta o poti afla si combate...
mai ales daca zici ca nu e prima data, eu zic sa incerci...

asta vrea si el sa mergem la doctor,dar eu nu vreau,, fostul meu era psiholog si tot nu m-a putut ajuta,,

#4180 2008-08-10 02:35:33

senorita
Insomniac member

ioana... eu una cred ca exista un grad mare de subiectivism atunci cand personalul de amesteca cu profesionalul.... una e sa vorbesti cu o persoana pe care o vezi prima data in viata ta si alta e sa faci asta cu iubitul tau...

eu imi mentin sfatul... nu ai nimic de pierdut... alta solutie nu vad. mai ales ca esti patita deja o data si lucrurile nu s-au rezolvat de la sine...

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.