homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 22-8

#134 2008-08-03 23:54:38

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 22

pai de aia mi-e fricaaaaa....oare mai am ceva ptr el??

#135 2008-08-03 23:54:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Andreea86 a scris:

delishor...ce ai patit?
mykutza...care andra? andrutza? andra123? pff...ne incurcam in Andre.... rotfl
crys_ty_na, ai dreptate...nu am fost pusa in situatia asta ca sa spun exact cum as reactiona...dar nu stiu...chiar vorbeam intr-o seara si cu Ale....problema la ea e ca nu a putut sa-l ierte cu adevarat si tot voia sa-l faca sa sufere, sa vada cum cade in genuchi in fata ei sa-l ierte...etc... Acelasi lucru l-as face si eu... Cum poate o relatie sa supravietuiasca asa? Ori il ierti cu adevarat (dupa 1-2 luni de proba...nah...cum e normal, sa vada ca nu-i iertam asa repede...totul sa revina la normal) ori pui capat si gata. Acum intrebarea e daca poti ierta....
Plus ca el mi-a zis ca atata timp cat ma iubeste nu vede nici un motiv sa ma insele. si daca m-ar insela inseamna ca cava scartaie la relatie si mai bine pune punct si gata. Iti dai seama ca daca as afla ca ma inseala, asta ar insemna ca nu ma mai iubeste (dupa chiar spusele lui). Pf...prea multe intrebari...nopti nedormite. sunt de aocrd cu skumpi....ma iubesc prea mult ca sa ma fac sa trec prin asta. Sa stau noptile treaza sa ma intreb unde o fi, cu cine, ma iubeste sau ma inseala iar.... clar ajung la balamuc in halul asta...sau il trimit pe el acolo (innebunindu-l cu telefoanele:))) ). Dar asa sunt eu...asta e felul meu, poate alte fete pot trece mai usor peste.

nici eu nu l as face sa sufere tot restul vietii...sau nu i as plati o cu aceeasi moneda...dupa o perioada de proba cum zici si tu as trece peste...indoiala va persista cel mai probabil dar daca e pe bune el te va ajuta sa treci peste asta...sa iti recapeti increderea in el...daca nu face asta atunci iti poti da seama ca nu merita...si ai luat o decizie gresita...dar suntem oameni...e normal sa gresim si invatam din ele...

happy with him...inlove with him...puss

#136 2008-08-03 23:55:04

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

ba se pune...il iubeam la o luna...cred ca aproape cat acum..crede'ma butter la noi totul a decurs rapid si deja stiam ca o sa fiu cu el toata viatza..dar a trebuit sa plece de revelion(se stabilise si platise deja) si am ramas 3 zile singura si de revelion un "amic" mi'a tot turnat vin pana m'a imbatat si a profitat(vroia mai multeeee el...dar nu eram asha beata) si m'a sarutat si m'a atins si eu am cam stat
signof10

mda...in fine
dak el te`ar insela acuma nu cred k l`ai ierta lol

in alta ordine d idei eu ma pun la un epi ... abia astept s afiu iar sg la calcu meu...iubi asta ma tot streseaza diablo

#137 2008-08-03 23:55:43

crys_ty_na
Platinum member

sparkle a scris:

Ca de-abia peste o luna jumate ma duc. Si m-am saturat de cosuri. Pana aici!

iti apar mai multe de cand le iei?

#138 2008-08-03 23:55:50

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mydy a scris:

Andreea86 a scris:

delishor...ce ai patit?
crys_ty_na, ai dreptate...nu am fost pusa in situatia asta ca sa spun exact cum as reactiona...dar nu stiu...chiar vorbeam intr-o seara si cu Ale....problema la ea e ca nu a putut sa-l ierte cu adevarat si tot voia sa-l faca sa sufere, sa vada cum cade in genuchi in fata ei sa-l ierte...etc... Acelasi lucru l-as face si eu... Cum poate o relatie sa supravietuiasca asa? Ori il ierti cu adevarat (dupa 1-2 luni de proba...nah...cum e normal, sa vada ca nu-i iertam asa repede...totul sa revina la normal) ori pui capat si gata. Acum intrebarea e daca poti ierta....

huh ? :-?

ma refeream la SonneAle.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-03 23:56:52)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#139 2008-08-03 23:55:57

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

moaaa... fetele... dar ati trecut la offtopic 22 sad si ati mai scris si 5 pagini sad
eu am fost cu tata la spital la Urgenta si apoi la prietena mea sad

#140 2008-08-03 23:57:02

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

al1na a scris:

moaaa... fetele... dar ati trecut la offtopic 22 sad si ati mai scris si 5 pagini sad
eu am fost cu tata la spital la Urgenta si apoi la prietena mea sad

ce s-a intamplat al1na? puss puss puss
se pare ca in seara asta ne merge multora prost...pfoai..m doare capu' d nervi...
box box

My Tears Dry On Their Own

#141 2008-08-03 23:57:24

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

delishor... nu exagera...asa sunt masculii..prefera sa nu-si incarce capu cu detalii..
lor sa le spui clar ce vrei si pct ! smile
haidi..nu-i un cap de tara...astia sunt

Sim y 

#142 2008-08-03 23:57:36

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

moama ce prune buna..nici acre nici dulci...nici moi nici tari hjarta hjarta hjarta

Sa nu te astepti sa te salut!

#143 2008-08-03 23:57:38

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

l'as ierta cam ca Ale asha...pana nu vine in genunchi nu lol
plus ca daca el face ceva CONSTIENT e clar ca cu mine nu mai vrea..e prea familist sa umble pe doua fronturi..el vrea familie..si daca el hotaraste ca cu mine nu mai e bine..si vede/gaseste alta....si face ceva cu ea(orice) atunci e clar ca pe mine nu ma mai vrea(poate chiar imi zice dinainte..ca el n'a inselat niciodata) din principiu big_smile e principial big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#144 2008-08-03 23:58:06

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

Andreea86 a scris:

mydy a scris:

Andreea86 a scris:

delishor...ce ai patit?

huh ? :-?

ma refeream la SonneAle.

scuze....snt pe alta planeta

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#145 2008-08-03 23:58:22

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

crys_ty_na, pe vremuri luam lo femenal si n-aveam nici pe dracu. dupa aia marvelon si mercilon. acum am ramas pe mercilon. si-as putea jura ca de cand le iau (cam un an) am mai multe cosuri.

#146 2008-08-03 23:58:23

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am gasit un site cu retete,abia astept sa vina bucataria mea sa ma apuc de gatit si sa ii fac la iuby o gramada de bunatati big_smile hjarta acum mi-e mai foame grater

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#147 2008-08-03 23:59:23

crys_ty_na
Platinum member

sparkle a scris:

crys_ty_na, pe vremuri luam lo femenal si n-aveam nici pe dracu. dupa aia marvelon si mercilon. acum am ramas pe mercilon. si-as putea jura ca de cand le iau (cam un an) am mai multe cosuri.

trebuiesc schimbate atunci...dar eu zic sa nu le iei de capul tau...hai ca inca o luna nu mori smile

#148 2008-08-03 23:59:25

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

wai da ce limbarnitza avem in seara asta lol

Dragostea nu se stă, se face.

#149 2008-08-03 23:59:39

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ai lamurit?e inev pe kjos?poate nu ar stirca si un caine akoloa  wink

Sa nu te astepti sa te salut!

#150 2008-08-04 00:00:10

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

simy_alexandra a scris:

delishor... nu exagera...asa sunt masculii..prefera sa nu-si incarce capu cu detalii..
lor sa le spui clar ce vrei si pct ! smile
haidi..nu-i un cap de tara...astia sunt

pfff....multumesc simy puss puss
in mod oficial,nu mai misc un deget pt el...daca vrea ceva,bine...daca nu...duca-seee!!!

My Tears Dry On Their Own

#151 2008-08-04 00:01:04

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

al dreq bebele de la avatar nu vrea sa plece. incerc sa incarc altceva si tot el imi apare chiar daca il sterg inainte lol

Dragostea nu se stă, se face.

#152 2008-08-04 00:01:41

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

crys_ty_na, mda smile oare lo femenal se gaseste pe undeva?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.